Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
е щом си ги носила с лед е по ок Simple Smile аз просто казвам че в момента не си представям да са без лед нещата . Ние принципно сме с кола , ноо тук има трафик както знаете , аз лично от жегите се подувам брутално че съм и с тромбофилия , и краката и ръцете ми стават много надути и болят . Та фактически денем тегава работа да изляза освен ако не е по някой мол , привечер забележителностите са затворили докато аз си наслагам инжекциите , но пак излизаме де , ходихме до Бебек там е много красиво , по джамиите , до галата , до моловете 😂Надявам се скоро вече да се прибирам в бг , Ама не знам кога ще ми е пункцията .
Ако не беше толкова жега щях повече да обикалям . Просто нямаше вече как да чакам да стане есен , та да е по хладно . А и гледаме да сме по встрани от хората защото наистина с тая маска не се диша а без маска не може , но и не бих рискувала че все пак е важна процедура.

# 451
Това с маските просто не знам как се издържа... А и там освен топъл, въздуха е и много влажен, та жегата е много по-осезаема. И на човек ако не му понася си е проблем.
То наистина, не трябва да се отлага защото не се знае какъв номер могат да ни спретнат от псевдо загриженост за нас заради ковида... Дано тия дни падне простотията с тестовете, ама едва ли, докато не свърши туристическия сезон ще държат да създават проблеми на хората искащи да пътуват...

# 452
ще падне , ще ти кажа кога 😂аз нали съм от тия вечно прецакалите се , мен цикъл винаги ми идва в деня в който точно не трябваше да идва , та предполагам другата седмица ще се прибирам вече и е на следващия ден ще падне 😂Щот аз винаги така уцелвам нещата , та няма да се зачудя . Даже в момента си мисля как да направя теста щот тука в турция много гадно бъркат в носа и в гърлото , няма нищо общо с БГ

# 453
А, то ние сме си  карък до каръка😀
Една позната ми каза че правила в Рамус, и много внимателно било, нищо не усетила. А аз като се сетя в Турция... На летището ми се стори, че лаборантката ме мрази, ръчкане, ръчкане... Но това било погалване в сравнение с жената в Аджъбадем Маслак. Значи, като ме подхвана, рови, рови, чегърта, че и ти притиска главата отзад да не се дърпаш, и аз, и други с пищане завършихме... Изобщо не очаквах такъв ужас, викам, другия път с упойка искам 😥😥😀

# 454
да и на нас в рамус ни правиха нищо не усетихме , тука едно ровене направо ужас , за това се чудя дали да не се прибера без тест , и да го направя в рамус и да се освободя от  карантина после с имейл до РзИ

# 455
А, то ние сме си  карък до каръка😀
Една позната ми каза че правила в Рамус, и много внимателно било, нищо не усетила. А аз като се сетя в Турция... На летището ми се стори, че лаборантката ме мрази, ръчкане, ръчкане... Но това било погалване в сравнение с жената в Аджъбадем Маслак. Значи, като ме подхвана, рови, рови, чегърта, че и ти притиска главата отзад да не се дърпаш, и аз, и други с пищане завършихме... Изобщо не очаквах такъв ужас, викам, другия път с упойка искам 😥😥😀

Ние си правихме теста в болница в Шишли, я която ни прати Хафизе.
И на мен ми се стори, че тая жена искаше да тества колко навътре всъщност влиза тая клечка...
После 3 часа ми беше запушена ноздрата, че и повече. В Бг не сме си правили тестове, не мога да сравня. Но това си беше доста гадно...

# 456
Момичета, а каква е разликата в цената на тестовете в БГ и в Турция,че  на мен ми  предстои, а като ви чета май няма да издържа.Аз имам и синузит и едната ми дупка на носа е почти постоянно запушена,че и ме боли от време на време как ще стане незнам!

# 457
Момичета, а каква е разликата в цената на тестовете в БГ и в Турция,че  на мен ми  предстои, а като ви чета май няма да издържа.Аз имам и синузит и едната ми дупка на носа е почти постоянно запушена,че и ме боли от време на време как ще стане незнам!

В Турция в Шишли където се изследвахме ние беше 250тл, което е около 60лв на човек.
В Бг е 100лв+
Нооо и в Турция чувам много различни цени. Някъде бях чела в Аджибадем 150€

# 458
аз го писах това да , в Аджибадем ми се обадиха даже и ми казаха 150 Евро , няколко пъти питах евро или лири . И останах изумена , Ние правихме в мемориал за започване на стимулация но там правят и кръвен ( за възпаления ) и снимка на дробовете нещо беше 450-480 лири на човек . Сега ще си правим за прибирането и не помня точно но ми се върти 250-280 лири само ПСР

# 459
аз го писах това да , в Аджибадем ми се обадиха даже и ми казаха 150 Евро , няколко пъти питах евро или лири . И останах изумена , Ние правихме в мемориал за започване на стимулация но там правят и кръвен ( за възпаления ) и снимка на дробовете нещо беше 450-480 лири на човек . Сега ще си правим за прибирането и не помня точно но ми се върти 250-280 лири само ПСР
405 лири е без снимка на дробовете, която я правим като идваме. Иначе не е само ПСР, не правят само ПСР, а и кръвен заедно с носния и гърлен секрет 405 лири на човек

# 460
  • Живее на Луната
Момичета, днес се връщам от Истанбул и да ви споделя че си направихме тест за ковид в Американската болница в Nissantasi. Много е близо до Bahceci, катерите жаира където да хотелите и стигате до нея. Болницата е хубава, всичко става бързо, резултат на следващия ден. Цената е 277 лири, което е около 60 лв, лирата много се обезцени вече. Иначе Нигер ни прати в някаква държавна болница, ама като видях колко болни има отпред хич и не посмях да вляза. Така че това е много добър вариант за тези от вас които тепърва ще правят.

# 461
много яко расказахте Simple Smile аз само 1 въпрос имам , как носихте инжекциите с вас като например на мен ми казаха изрично в хладилник ,  а и даже ми ги продадоха с лед ?

Беше юли месец, стимулацията ми беше с Гонал и Мерионал. Никой не беше ми ги продавал с ледени блокчета. Единствено тригиращата Овитрел беше с изрично ледено блокче. Иначе си ги съхранявах в хладилник и излиахме след закуска около 11ч. Носила съм и смесени, правила съм и смесване навън. Не се отрази на крайния резултат- всички наблюдавани Я бяха зрели и оплодени.

Аз си носех инжекциите в хладилна торба с ледени блокчета. Хладилната торба си я взех от Карфур, а ледените блокчета от аптеката и молех хората от хотела да ми ги замразяват всяка вечер във фризер. Гоналът и Мерионалът трябва да са на температура по-ниска от 25 градуса, ако не се лъжа. Така че ние не се спирахме - ходихме дори няколко пъти на плаж на Принцовите острови.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 11:10 от fia37

# 462
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/angelov-iz … bstanovka-6114257

"...Отпада изискването за отрицателен PCR тест и карантина за пристигащите от Турция, Сърбия и Беларус..."

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/08/31/rd-01-488.pdf

# 463
точно щях да пиша 🥳Днес цял ден лежа в глупавия хотел и чакам вече да спра с тия инжекции че полудявам . И тая новина ме зарадва страшно много

# 464
"...Директорът на съответната регионална здравна инспекция отменя със заповед издадените предписания за поставяне под карантина на лица, пристигнали в България от Турция, Сърбия и Беларус в периода от 20.08.2020 до 31.08.2020 г...."

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/angelov-iz … bstanovka-6114257

Явно тези които са влезли след 20.08 могат да се освободят от карантина.

Общи условия

Активация на акаунт