Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Аз ще правя замразен трансфер този месец, цената е включена към пакетната, която платихме на пункцията. Бяхме платили общо 2500 евро.

# 511
Аз път ще отложа трансфера за октомври,че нещо май се простудих и не се чувствам добре. Страх ме е да пътувам в това положение. Поломих Хафизе да попита др Карликая,каза,че не е проблем може да се направи когато преценя.

# 512
Здравейте момичета да попитам тези от вас които скоро са правили ЗЕТ трансфер  как протичат нещата при него? Аз сега ще започна прием на противозачатъчни и Хафизе ми каза като ми дойде цикъла след тях да и пиша и че ще започна след това естрофем.Да обаче аз нещо не разбрах не трябва ли да отида на преглед на 2 ден от цикъла или направо без да ходя до там ще ми назначат схема.Мислех че трябва да пускам кръвни при тях и тогава евентуално да стартираме с естрофема? Как е било при вас? И още нещо Хафизе ми писа че трансфера ще ни струва 1150 евро, а за подготовка и прегледи преди трансфера не трябва ли да се плаща отделно? Извинявам се но ще ми бъде първи ЗЕТ досега все съм била свеж и не съм наясно.Благодаря предварително на отзовалите се!

Здравей, да по принцип и при нас така бяха нещата мина ми стимулацията замразиха ембрионите.На втори ден от цикъла почнах да приемам ясмин противизачатъчни и след като ги свърших се свързах с Хафизе и тя ми обясни, че няма нужда да отида на преглед на втори ден от цикъла тъй като ясмина подтиска хормоните и направо си почнах с естрофема на втори ден от цикъла по схема която доктора изписва и тоест ни спести едно пътуване до Истанбул.Вчера дойдохме на контролен преглед след почването на приема с естрофема(12 дена след приема на естрофем) всичко протече нормално първо ми пуснаха кръвни излседвания след това доктора ме прегледа и ми изписа нова рецепта малееее имах цяла торба с лекарства инджекции и ми казаха или в петък или в събота ще ми е трансфера.

# 513
Ясно значи не се ходи на втори ден и аз ще пия противозачатъчни.Благодаря!

# 514
Аз след противозачатъчни преди зет съм ходила на 2 ден на преглед, явно си е индивидуално.

# 515
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, някой пътувал ли до Истанбул с автобус Метро към момента и какво е разписанието им? Има ли много пътници, че заради този Covid съм в ужас!

# 516
Здравейте момичета, някой пътувал ли до Истанбул с автобус Метро към момента и какво е разписанието им? Има ли много пътници, че заради този Covid съм в ужас!

Ние пътувахме юли месец ( отиване и връщане). Тогава автобусите бяха само през нощта. В 23 ч тръгваха и около 7 сутринта пристигаха. На отиване бяхме заявили, че сме семейство и може да пътуваме един до друг, но ни бяха дали 2 отделни  единични (супер удобни) седалки една зад друга. Нямаше много хора и всеки беше сам - дори и на двойните седалки. Пътувахме през цялото време с маски, защото шофьорите от време на време проветряваха, а после пускаха климатика. Аз лично си го спирах, тъй като имаше някакво поредно проучване, че климатиците не са много препоръчителни за ситуацията с Ковид. Дезинфекцирахме ръцете често, пиехме често топло чайче, бяхме си взели назален спрей с евкалипт, хиалуронова киселина и морска сол и профилактично шмъркахме в автобуса, а и след това в Истанбул.

# 517
  • What are you laughing at?

Ние пътувахме юли месец ( отиване и връщане). Тогава автобусите бяха само през нощта. В 23 ч тръгваха и около 7 сутринта пристигаха. На отиване бяхме заявили, че сме семейство и може да пътуваме един до друг, но ни бяха дали 2 отделни  единични (супер удобни) седалки една зад друга. Нямаше много хора и всеки беше сам - дори и на двойните седалки. Пътувахме през цялото време с маски, защото шофьорите от време на време проветряваха, а после пускаха климатика. Аз лично си го спирах, тъй като имаше някакво поредно проучване, че климатиците не са много препоръчителни за ситуацията с Ковид. Дезинфекцирахме ръцете често, пиехме често топло чайче, бяхме си взели назален спрей с евкалипт, хиалуронова киселина и морска сол и профилактично шмъркахме в автобуса, а и след това в Истанбул.

fia37 добра идея е спрея, благодаря че сподели. Успех! Heart

# 518
Здравейте, момичета! Аз вече съм към края на стимулацията.Утре съм на преглед. В понеделник най-вероятно ще ми е пункцията. Стискайте палци:) В България след пункция ми ставаше много лошо от упойката. Много ми е притеснено. Дано всичко да мине благополучно.

# 519
да те успокоя че съм имала 3 краткотрайни упойки в Бг и все ми беше странно , В Турция се събудих след 2 минути , и след 30 бях готова да ми паля колата към Бг ! Казаха ми да си ходим на другия ден към БГ,но ние след като ни изписаха събрахме тоновете багаж и си запалихме Simple Smile така че споко Simple Smile Чувала съм милиони момичета да се прибират даже с автобус

# 520
Тестове на границата не се правят /за сухопътните говоря./, ние ще пътуваме с кола и ще останем в Истанбул до пункцията за сега ако се налага и повече заради карантината.
Здравейте. Бих искала да попитам дали сте била и как е минало пътуването. На нас ни предстой октомври а дори незнам колко време да си планираме за престой там за стимулацията. Бяхме март месец на предварителен преглед. Ще се радвам ако някой сподели такава информация.

# 521
Petia Markova 676688, в момента влизате и излизате от Турция без PCR  и карантини..............., но какво ще стане от 1 Окт повярвайте и здравният не знае какво ще го изкомандват.

# 522
Здравейте. Другият месец имам записан час за първичен преглед при д р Карлъкая. Понеже за първи път ще ходим,запознати ли сте дали има фирма от България,която да организира транспорт до болницата.

# 523
Здравейте. Другият месец имам записан час за първичен преглед при д р Карлъкая. Понеже за първи път ще ходим,запознати ли сте дали има фирма от България,която да организира транспорт до болницата.

Питай организаторката дали могат да ви осигурят

# 524
Здравейте днеска ми е деня на трансфера имам много силни емоции вълнения чувства които не мога да ги опиша с думи.Стискайте палци момичета... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт