Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета! Излезна ми ЧХГ то-368. За пръв път, след 2 неуспешни трансфера в България виждам положителен тест. Нямам думи да изкажа благодарността си към др.Карликая. Стискайте палци, всичко да е наред до края. Пожелавам на всички момичета успех и... не се отчайвайте!
Браво и честито

# 586
За запека, на мен ми действаш чудесно 1 лъжица зехтин, до 10 минути бях в тоалетната 😁

# 587
Честито момичета, пожелавам щастлив край на всички!

# 588
Здравейте, първо честито на момичетата с положителните тестове. Simple Smile
Колкото до мен, днес ще ми е трансфера и ми е много притеснено. Надявам се след 2 седмици и аз да се похваля с две чертички! Simple Smile

# 589
Здравейте, първо честито на момичетата с положителните тестове. Simple Smile
Колкото до мен, днес ще ми е трансфера и ми е много притеснено. Надявам се след 2 седмици и аз да се похваля с две чертички! Simple Smile

Успех и на теб стискам палци след 2 седмици теста да е с положителен резултат. Simple Smile

# 590
Благодаря, момичета! Стискам палци на всички! Gretamih, успешен трансфер:)

# 591
Благодаря ви момичета Simple Smile

# 592
Здравейте, момичета! Излезна ми ЧХГ то-368. За пръв път, след 2 неуспешни трансфера в България виждам положителен тест. Нямам думи да изкажа благодарността си към др.Карликая. Стискайте палци, всичко да е наред до края. Пожелавам на всички момичета успех и... не се отчайвайте!

Честито! Хубави новини и пореден успех на др. Карликая...

Но, не става ясно на колко сте години, какъв е бил проблема, за да се стигне до инвитро?!
И, с какво др там се е преборил, с което в Бг не са могли...

# 593
Deona, хайде и аз да ви разкажа как се стекоха обстоятелствата при нас, за да се стигне до д-р Карлъкая.

Аз съм на 32 години и имам нормални изследвания (с изключение на повишен пролактин), а съпругът ми беше диагностициран с ASTHENOTERATOZOOSPERMIA. Казаха ни да не си губим времето и по препоръка се озовахме при д-р Лачев от Св. Лазар. След това обмисляхме Надежда, но в края на краищата ни посъветваха да отидем в Турция, ако можем да си го позволим. Лачев на втория преглед ни каза, че задаваме твърде много въпроси. Rolling Eyes

След стимулацията в Бахчеджи ми извадиха 10 яйцеклетки, от които зрели бяха 6 и всички се оплодиха. До бластоцист стигнаха 2, замразиха 1 и трансферираха 1. Тестът ми е на 12ти. Стискайте палци! Simple Smile

# 594
Добър вечер мили дами следя ви отдавна,но чак сега се осмелявам да пита. На кратко нашата история е следната женени сме от 2013 год, но една 2018 год посетихме репродуктивна клиника,назначиха всички изследвания на мен и съпруга ми . Диагноза олизооспермия свръх тежка степен, последва операция от варикоцеле пиене на какви ли не добавки над година и нищо.Мойте резултати бяха добри и при мен не се налагаше лечение. Прибрахме 2 опита в България но дори до трансфер не стигнахме поради лош отговор от моя страна на стимулация/3-4 фоликула/.Сега сме се насочили за Турция.Ще може ли да ми дадете по-пълна информация за ползване на посредници и клиниката като цяло.
Благодаря ви предварително.

# 595
Посредници не са ви необходими, координаторите в клиниката са от България, така че след като се запознаете с многото информация в темите, може да се обърнете директно към тях. Проверете и другите клиники, ако трябва идете на преглед в няколко клиники преди да вземете решение и не се влияйте от емоционални излияния на писалите в темите, а добре анализирайте плюсовете и минусите на всяка клиника лекар.

# 596
Посредници не са ви необходими, координаторите в клиниката са от България, така че след като се запознаете с многото информация в темите, може да се обърнете директно към тях. Проверете и другите клиники, ако трябва идете на преглед в няколко клиники преди да вземете решение и не се влияйте от емоционални излияния на писалите в темите, а добре анализирайте плюсовете и минусите на всяка клиника лекар.

Ние в движение научихме две неща, които със сигурност се отнасят за Бахчеджи и вероятно за другите турски клиники, а именно:
1. Ако си на възраст под 35 години задължително ти трансферират само 1 ембрион;
2. Нямат донорска програма, в нашия случай беше свързано с мъжкия фактор.
Може би не сме се интересували достатъчно, но разбрахме тези неща след започване на стимулацията, в момента, в който излезна много лоша спермограма и започнахме да разпитваме за други варианти.
Иначе лека суматоха по турски. Като цяло съм много доволна от Бахчеджи. Наистина смятам, че направиха каквото могат...
Разбира се, всеки си знае Simple Smile

# 597
Здравей, сигурна ли си,  че не трансферират повече от един ембрион, дори и пациентите да искат?

Ние в движение научихме две неща, които със сигурност се отнасят за Бахчеджи и вероятно за другите турски клиники, а именно:
Може би не сме се интересували достатъчно, но разбрахме тези неща след започване на стимулацията, в момента, в който излезна много лоша спермограма и започнахме да разпитваме за други варианти.
Иначе лека суматоха по турски. Като цяло съм много доволна от Бахчеджи. Наистина смятам, че направиха каквото могат...

# 598
Здравейте, аз имам 3 стимулации и съответно трансфера в Бахчеджи и на всички ми трабсферираха по 2 ембриона. Само на първия ме питаха колко искам и след това без да питат директно по два. Явно все пак е индивидуално според случая ...

Здравей, сигурна ли си,  че не трансферират повече от един ембрион, дори и пациентите да искат?

# 599
И при нас отначало беше мъжки фактор ,после в процес на стимулацийте се оказа лош отговор и ясно некачествени яйцеклетки. Иначе принципно знам че нямат донорство .При създалата се ситуация ставаме доста тежък случай и нямам идея дали е преодолим дори в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт