Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 967
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Halo eye не ми движи, защото съм с паднал клепач и не се вижда почти нищо, а и цветовете се размазват едни в други, като примигвам, и я няма дефиницията, която е определяща за този грим. За жалост. Иначе е готина техника и аз харесвам да гледам такъв грим.

Сега за малко забавление нека ви покажа как бих изглеждала, ако бях микс от себе си и от Риана.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 00:42 от esmeralda23

# 406
Halo eye много движи на паднал клепач точно според мен, аз съм с deep set eyes, а се харесвам с halo.
Комбинацията обаче кърти, ако се преродя такава в следващия си живот ням да е зле.

# 407
Ехааа, не очаквах точно това от лилавия хайлайтър, Агент. Чудесно й пасна на цвета на косата. Струва ми се много добър за ежедневен и умерен грим.

Есмералда, как бързо триеш, ама го видях! Малко по-наситен е, но смятам, че и така ти стои добре. Предполагам е Наташката? Ей така и аз се чудя какво да правя наситените от Sunrise-a, за да мога да ги нося по-често и да не е толкова крещящо за околните. Grinning

# 408
Illlzy, Наташката е, да. С тази палитра не могат да се правят некрещящи визии, дори и най-бледото розово е супер ярко и пигментирано Grinning

# 409
  • Варна
На мен не ми пречат пресованите пигменти, неонката на Худа единствено ми оцветява очите в розово.

Есмералда, как се справя Nude Light при теб, изпъкват ли ти цветовете по някакъв ?

# 410
Още не съм я пробвала, оставила съм я няколко дни отворена с надеждата, че ще се отмирише. Леко ме притеснява да ги слагам сенките на очите така Close

# 411
Мисля, че тук е мястото, където ще може  да ми помогнете.
Здравейте.
Обичам червено червило, макар и по-рядко да нося, знам че с някои нюанси зъбите изглеждат по-жълти , но има ли трик , с който да избегнем това?
Благодаря

# 412
Да, има. Ползвайте червено червило със студен син подтон, а не със топъл жълтоoранжев.

Примери за червено със син подтон:
MAC Red
MAC Russian Red
MAC Ruby Woo
MAC D*mn Glamorous

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 02:52 от Agent Provocateur

# 413
Точно с такива червила много се харесвам. Като бях млада бягах от чрвеното червило, а сега при всеки повод ги нося и много се харесвам.

# 414
И аз много се харесвам с червено червило. Пробвам няколко нюанса и с което се харесам.
Никаква идея как да определя подтона. Поръчах си сега, по картинка само,Shiseido ,516. Някой има ли го и да каже какъв е подтона?

# 415
Никаква идея как да определя подтона. Поръчах си сега, по картинка само,Shiseido ,516. Някой има ли го и да каже какъв е подтона?
Aко в суотч на червилото виждате оранжев оттенък - топъл подтон, ако не виждате такъв оттенък - неутрален или студен подтон. Примери за да визуализирам:

Според Гугъл Шисейдо 516 изглежда така - честно казано неАм нерви да чакам някой, който го има да благоволи или не да ме осветли по въпроса Wink

Аз лично го виждам на моя монитор по-скоро като неутрално червено ("true red"). Много универсално червило Simple Smile

PS Разбира се, на различни жени с различен подтон на кожата едно и също червило стои по различен начин, затова и дават референции по сайтовете на производителите:

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 14:19 от Agent Provocateur

# 416
Аз го имам, при мен е със студен подтон.

# 417
  • Бургас
Това червило на Шисейдо е мега якото, но едва ли бих се престрашила да го нося.

# 418
Колко приятно обяснен пост, Agent.
Аз си мислех дали слагайки червилото и видя, че не ми стои, мога да направя нещо и да убия оранжевото?
Bright, защо да не се престрашиш да го носиш?

# 419
  • Бургас
Защото не нося червени червила, не е моята гама, не бих излязла с червено червило навън/ ЗАСЕГА/:bowtie:Но този цвят е убиец.

Общи условия

Активация на акаунт