Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 927
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Като за говорите за четки, да споделя.
Много бях изненадана да попадна тук, в Слънчев бряг, до хотел Бургас бийч,  на магазин за декоративна козметика на Лолипоп. Четките им са 1:1 копия на Сигма и Mac. 👌

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 13:52 от kopche

# 571
Момичета, търся си дълготрайно червило водоустойчиво, което да не е прекалено сухо. Пробвах на Max Factor Lipfinity, обаче още на първия час започва да се напуква, въпреки че след като се постави към него си има балсам, е и балсам да слагам все си се напуква и не стои добре.

Такова дълготрайно червило имам бюджетно на Римел и съм много доволна от него

За кое по точно става въпрос ?

https://www.emporium.bg/chervilo-rimmel-provocalips
 Не ми е познат сайта, просто за нагледно показване на червилата го поствам

# 572
Аз съм хвалила четките на Лолипоп отдавна. Много добра работа вършат за цената си, имам доста от тях, прани безброй пъти, не се скубят с изключение на една (явно си беше дефектна, но късно започнах да я ползвам и беше изтекъл срока за връщане).
Имам предимно Lollipop, Ecotools, Real techniques. И 1 или 2 за очи на МАС.

# 573
Днес се реших в по-студени краски.
Наживо са една-две идеи по-студени.
Нещо нямам настроение за очна линия напоследък, макар и уж да смятам, че ми отива. Вижда се и как съм се изцапала на горния клепач със спиралата. Нещо за свиване на пори да ми препоръчате?

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 16:43 от Анонимен

# 574
  • Варна
Въпрос.
Имам първия ФДТ на Фенти и трябва да го използяам, иначе застоява...
В момента ми е много гъст за кожата, подчертава текстура.
Как мога да го направя лесен за ползване или т.н разреден.
С олио не ми харесва, лятото ползвам jelly кремове за лице, а не нормални да ги смеся...

# 575
Може да пробваш да го смесиш с друг по-течен фдт с леко покритие.

# 576
Можете да смесвате и със любим серум или слънцезащита или база за грим.
Не всички олиа за лице са еднакви - има и доста леки.

# 577
Съгласна с Агента, а с олио смесвам с не повече от капка, колкото да даде мегдан за по-добро нанасяне. Фенти мат и олио се разбира чудесно.

# 578
Агент, я кажи според теб на кой сезон отговарям, че аз нещо не се справям Joy
Това в корените си е моят цвят.
ПС: Nia, ще ме разориш. Тая пудра на By Terry ще се купува. Особено в комбинация със Шисейдото е... Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 18:12 от petrova17

# 579
Есен си според мен, адаш, макар, че казваш, че през зимата кожaта ти е много по-студена/розова. Косата ти освен балеажа май е една идея по-тъмна (около ниво 4-5 естествен корен) и малко по-пепелява, и без тен имаш по-голям контраст между очите и кожата, та това те прави по-скоро естествена тъмна есен (deep/dark autumn), но с тен и малко по-топла и светла коса според мен клониш повече към True Autumn. При всички положения обаче за мен си Есен и със jewel tones ще грееш (независимо дали в грима и/или дрехи)

Ти самата как се самоопределяш?!

И едно грим видео на една популярна тъмна Есен - забележи колко розова изглежда и нейната кожа преди да почнат голямото мазане.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 16:29 от Agent Provocateur

# 580
Клоня към тъмна есен май... честно казано се харесвам с всякакви бижута, от грима само керемидените нюанси не ми допадат как ми стоят ... Корените са изцяло моят цвят, тях не ги пипам, но съм в процес на изсветляване на дължините, та скоро пак ще се гледам какво съм Joy

# 581
petrova, на мен ни приличаш на мен, а за мен стигнахме до извод, че съм също тъмна есен. И аз така като теб през зимата съм студена.

Ох, това клипче с Емили го гледах преди няколко дни, чудеса направи този нейният гримьор. Толкова естествено и такъв добър резултат.

# 582
Намерих едно селфи сама.
Аз какво съм?
Тук нямам и капка грим и обикновено бузите сякаш са ми по-розови. Ще поровя за друга снимка на светло и от близо .
...

Едит: ето и навън , без нищо (реално така си ходя)освен сигурно хидратиращ крем
....

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 19:03 от sparkling eyes

# 583
Oу! Чудна и драматична, Спарклинг!
Дай още снимки, тази е категорично недостатъчна да се каже, но Тъмна Есен ИЛИ Зима!

# 584
На мен на зима ми прилича sparkling eyes.

Общи условия

Активация на акаунт