Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 931
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Lie To Me, много ти отива този грим! А за кожата ти думи нямам Heart Eyes С коя спирала си?

# 556
Агентче, не ми е естествения цвят това.
Като момиче биеше по към карамелено-червеникаво, но с годините стана пепеливо кафяв. Напразно се опитвах да си потъмня отново цвета върху русото и затова отново минах към светлата гама.
Четох и на Пролетта характеристиките, но пише, че те правят хубав загар, което не се случва при мен. Само ставам по-тъмно жълта. От там си и мислех, че съм с топъл подтон. Но ето, че повечето хора ме възприемат като розовееща.

# 557
Alba rosa, ако можеш да направиш някакво сравнение с моята кожа и ползваните от мен фон дьо тен-и, поствам за малко. На естествена и изкуствена светлина, тъй или иначе аз винаги си розовея Blush:

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 18:05 от Босилка

# 558
Мдам, намирам сякаш някаква прилика в кожата на лицето. Но на мен ми излизат лунички, които са златисти. Дори в момента и по ръцете имам.
А ти си много сладка Simple Smile

# 559
На мен лунички не ми излизат. Simple Smile Абе, истината е да вземеш няколко нюанса по-бюджетни и пробвай – с по-розовеещо, смес бежово/розов подтон, неутрално и ще откриеш твоето. А и нали знаеш, че можеш да ги смесваш фон дьо тените. Благодаря за комплимента. Simple Smile

# 560
И майка ми и сестра ми са с много светла кожа, зелени очи, в младостта си руси, но мама стана светло кестенява ( и след 36 год вечно боядисана), а сестра ми стана пепеляво руса. През светлите им кожи кръв/кръвоносни съдове прозират, вечно са с зачервени бузи и общото впечатление винаги е било, че са "розови", а не "жълти/топли". Тен хващат бавно и трудно. Но ги определят като Пролетен тип.

Босилке, изпуснах те! Метни и към мен, моля!

# 561
Агентче, знаеш си ме мен (Базила = Босилка).

# 562
Oh, знам си те, но се подведох Simple Smile)) точно за това говорех!

# 563
Благодаря момичета!

Пацолинке, спиралата е Wonderlash на Oriflame.

Agent, имах free day днес и реших да се омажа, както си трябва. Grinning Не че и на работа не съм пристигала по подобен начин. Grinning

# 564
За топлите и студени подтонове някъде четох, че на студените повече подхождат сребърни бижута, а на топлите - златни.
Аз съм категорично топъл подтон и наистина по-добре ми стоят златисти бижута и грим.

# 565
Момичета, търся си дълготрайно червило водоустойчиво, което да не е прекалено сухо. Пробвах на Max Factor Lipfinity, обаче още на първия час започва да се напуква, въпреки че след като се постави към него си има балсам, е и балсам да слагам все си се напуква и не стои добре.

# 566
Ако някой си търси хубави четки, скоро си взех 2 от spectrum, които KJH много хвали и са наистина страхотни - много стабилни и красиви и според мен не са скъпи за това което предлагат.

# 567
Момичета, търся си дълготрайно червило водоустойчиво, което да не е прекалено сухо. Пробвах на Max Factor Lipfinity, обаче още на първия час започва да се напуква, въпреки че след като се постави към него си има балсам, е и балсам да слагам все си се напуква и не стои добре.

Такова дълготрайно червило имам бюджетно на Римел и съм много доволна от него

# 568

Такова дълготрайно червило имам бюджетно на Римел и съм много доволна от него

За кое по точно става въпрос ?

# 569
Споделям с вас моя очен грим днес.
Сенките са единичните на Sephora с металически ефект; светлият е 02, а по-тъмния 03. В сгъвката е матов цвят от too faced peachy matte.
Спиралата е Sephora size up, a черният молив - maybelline eye liner tattoo.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 12:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт