Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 51 012
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Хахах Агент! Много ме забавляваш!
Хората и мен не ме разбират, ама важното е да се чувстваме добре!

# 316
Много отдавна се отказах да търся хорското одобрение и щастието ми да зависи от хорското мнение, Лола Wink

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 11:32 от Agent Provocateur

# 317
Джиджана си, държа на мнението си. Аз след 4 часа сън изглеждам потресаващо. И дъ пауър ъф мейк ъп не е за подценяване. Особено когато изглеждаш съставена от двама човека и си вманиачена по слънцезащита...

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 22:57 от Анонимен

# 318
Мерси, прекрасна!
Снощи се ядосах страшно и съответно съм се събудила в 3 ам (сега е 6 ам) и днес и грим няма да ме спаси...
Къде намери яхта да се опънеш за селфи Grinning

И какво точно снимаш... от 29 сек изчислявам ъгъла на камерата!

# 319
Привет!
Страхотни снимки от почивките ви, момичетата! Агент, тук съм само с къшъна на Миша, №25 както ми препоръча. Много ми харесва как ми стои, но докато улучих количеството си поиграх два-три дена. Колкото до грима, имам само спирала и червило. Като взема да се цапотя и се получава наистина цапаница. Laughing Cry така и не ми се отдават тия неща.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:09 от Pink Dress

# 320
Мерси, прекрасна!
Снощи се ядосах страшно и съответно съм се събудила в 3 ам (сега е 6 ам) и днес и грим няма да ме спаси...
Къде намери яхта да се опънеш за селфи Grinning

И какво точно снимаш... от 29 сек изчислявам ъгъла на камерата!
Това със съня не прощава. От 3 години ми се спи. Снимам за инстаграм, слънцезащитното на Сол Де Жанейро и черен корем, ама без паласки някак...не става. Намерих си по-добър модел Simple Smile- качвам снимки и трия след малко 😁.

А карантина само вътре не може. Може и на лодка казват Гърците ако спазваш дистанция.
Pink Dress, много добре стои.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 22:57 от Анонимен

# 321
дами, темата е за гримиране
моля, не се отклонявайте от нея

# 322
Прекрасен фон, прекрасна!

Пинк, толкова си по светла от мен и 25 ти стои чудесно!

Щях да ви показвам суотчове на една почти неизвестна палитричка на УД!

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:54 от Agent Provocateur

# 323
Коя е палитрата?

# 324
Мернах я намалена и я забърсах за Хелоуин и грим за училищните пиеси, но 2 цвята много ме кефят и мога да си ги ползвам в ежедневието. С подложки изглежда феноменално, особено със синята ми очна линия използвана като base color

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 00:05 от Agent Provocateur

# 325
Агент, много е красива! От тази формула и единичките на UD са жестоки- любимите ми единични сенки. А naked палитрите им изобщо не ми харесват и разкарах всички.

# 326
Хаха, Ния, изобщо не бях им обръщала внимание докато не спомена, че ще си правиш коледния грим с единичка от тях и аз от любопитство ги погледнах  Simple Smile от същата формула има още една палитричка, доста полупрозрачна, идеална като топър....

# 327
Бихте ли ми препоръчали дрогерийна марка коректор ? Благодаря предварително.

# 328
Бихте ли ми препоръчали дрогерийна марка коректор ? Благодаря предварително.
Мейбълин Фит ми

# 329
Аз съм доволна от този.

Общи условия

Активация на акаунт