Косопад - 18

• 74 680
  • 896
  •   1
Отговори
# 465
Magnifica благодаря за споделеното за финастерида и миноксидила. Беше ми интересно.  Може да е и полезно за някой.

# 466
Момичета, бях споделяла и преди, но понеже знам колко мъчителен може да бъде косопада и аз що статии, форуми бях изчела, искам пак да споделя как аз се справих с косопада. Маска с рициново масло в корените веднага се усети подобрение и започна растеж на нови косички, които особено отгоре се виждаха много добре. И другото, което правих е понеже бях пуснала изследвания на някои витамини и бяха леко под норма, пиех вит Д и цинк. Успех на всички, които се борят с това и стискам палци да намерите вашият метод за борба по скоро, тъй като знаем, че при всеки помага различно нещо.

# 467
  • София
Aguila, а тези нови косички станаха ли по-здрави, дълги коси? Аз имам нови растежи, но виждам и малки косъмчета да падат и почвам и аз да си мисля, че не е проблемът в растежа на нова коса, а как да се задържи.

# 468
Да, в момента са като нов бретон, даже в началото като си връзвах косата ходих и с диадема да ги заглаждам понеже хвърчаха отвсякъде.

# 469
Колко време седиш с маската? И колко често си я правила?

# 470
Нямам спомен колко пъти, дали е било два или един път в седмицата. Обикновено следобед/вечер я слагах и лягах с нея. На сутринта я измивах. Рициновото масло го затоплях малко преди нанасяне и после с тампонче по корените.

# 471
Поръчах си биотин от английски сайт.
https://www.hollandandbarrett.com/shop/product/holland-barrett-b … 7961?skuid=007961
Но днес видях в нета биотин в доста по- висока доза.
https://apteka.framar.bg/30090805/%D0%BD%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0 … BC%D0%BA%D0%B3-60
Това означава ли, че едното е 10 пъти по- силно от другото? При това положение дали да очаквам резултат?

# 472
Така изглежда -10 000 срещу 1000. Досега не съм пила такива дози, има ли ефект? В Приорина са доста малко.
Искам са попитам за това рициново масло, дали става въпрос за ямайдкото рициново масло? Срещала съм положителни отзиви за него....? И от къде го вземате ? Благодаря!

# 473
Аз съм пила и все още пия Биотин 10,000 мг. Виждах ефект в началото, първите 1-2 месеца, после намаля. Има значение дозировката, хубаво е след време да се намалят милиграмите като поддръжка.

# 474
Момичета, бях споделяла и преди, но понеже знам колко мъчителен може да бъде косопада и аз що статии, форуми бях изчела, искам пак да споделя как аз се справих с косопада. Маска с рициново масло в корените веднага се усети подобрение и започна растеж на нови косички, които особено отгоре се виждаха много добре. И другото, което правих е понеже бях пуснала изследвания на някои витамини и бяха леко под норма, пиех вит Д и цинк. Успех на всички, които се борят с това и стискам палци да намерите вашият метод за борба по скоро, тъй като знаем, че при всеки помага различно нещо.
А като си го нанесеш рициновото завиваш ли главата с нещо? Някаква найлонова шапка? Аз лично от скоро смесвам рициново със яйце и сок от лук/чесън, но стоя само по около 2-3 часа. Дали има значение престоя с маската- ако се стои повече повече ефект ли ще има? За жалост на мен ми падат и бебешки косички- къси, страшно руси чак не се виждат и тънки(а съм със кафява/златиста коса)

# 475
С рициновото трябва да се внимава. Трудно се отмива. Като клеясало става на косата.

# 476
Ау...късно е. Накляпах се около челото с рициново масло.

# 477
И аз веднъж прекалих с него, 3 пъти си измих косата и още беше мазна. Накрая се отказах и го оставих за следващото къпане.

# 478
Ау...късно е. Накляпах се около челото с рициново масло.

Като се миеш, пробвай първо с балсам, вместо шампона. Опитай все едно да го разпениш на косата. Разтъркай с балсам първия път. И колкото се отмие толкова. ПОсле вече сложи шампона, както си се миеш.

# 479
Аз не слагам кърпа на главата след като сложа рициново масло. Отмиването определено си е по трудничко, но просто търкам доста.. няма как. Все пак ако действа, правенето на маската по нататък ще е по рядко.

Общи условия

Активация на акаунт