Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за косопад след раждане и как може да се справим с този проблем?
Какви са препоръките за шампоан за суха коса, който да придаде жизненост и блясък?
Какви са мненията за маслото на ТианDe срещу косопад и защо не е подходящо за светли коси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за косопад след раждане и как може да се справим с този проблем?
Косопадът след раждане може да бъде причинен от хормонални промени и дефицит на витамини. Препоръчително е да се консултирате с дерматолог, за да изследвате хормоналните нива и вътрешни фактори като щитовидната жлеза. Освен това някои потребители споделят домашни рецепти и продукти, които са им помогнали с проблема. За да се определи основната причина, препоръчително е да се извършат изследвания на хормоните, включително естрадиол, тестостерон, прогестеронепролактин, андростендион и DHEA-S. Освен това трябва да се проверят нивата на витамини D, B12 и желязото. Консултирайте се с лекар за насоки относно подходящи тестове за идентифициране на причината за косопада и препоръчително лечение. Обикновено започва 3-4 месеца след раждането. За да се справите с това, поддържайте здравословен начин на живот, включително балансирана диета, богата на хранителни вещества, прием на витамини и минерали и консултация с лекар за възможни хормонални проблеми. Други методи включват използване на добавки като биотин, цинк и витамин D, както и продукти като миноксидил и шампоан против косопад.
-
Какви са препоръките за шампоан за суха коса, който да придаде жизненост и блясък?
-
Какви са мненията за маслото на ТианDe срещу косопад и защо не е подходящо за светли коси?
-
Какви са причините за косопада и какви са препоръчителните лечения?
-
Къде мога да намеря Алфа парф ампулки, освен в Elitis?

Приемам за нормално на този етап белите косми, но косата ми винаги е била много, много гъста, на моменти като вълна я усещах на главата си, пътечката като разреша на 2 косата не се виждаше. Сега пътят (т.е. скалпът) ми се вижда, без да я опъвам, или връзвам, като я вържа опашката ми е много по-тънка. 
, от тази седмица пия всеки ден мака на прах. Като мине време ще докладвам дали има ефект при косата. Като цяло усещам, че ми действа тонизиращо на тялото.
но ми направи впечатление, че обсъждате разни хранителни добавки в последните страници...