За мъжете Раци съм чела такива легенди тук, но жени такива не познавам.

Макар че и телкини познавам, носещи някого на гърба си, но после ги го взимат с лихвите.
Аз не се обиждам и сама обичам да се иронизирам. А и рачките са ми неприятни като цяло. Мрънливи и завистливи. Виж, мъж рак е най- мекушавото, изнудваческо, досадно, неоценено, манипулативно, жертвено- коцкарско през призмата на скапано самочувствие мама бой същество под слънцето. Тъй че рачките сме направо слънце.
Не се определям съвсем като стисната, но винаги си правя сметка на разходите и мразя да давам пари за глупости, или да не си оставям с кеф парите някъде, просто защото винаги пресмятам колко съм работила за тази сума и в както по-смислено бих могла да я вложа.
Знам, че хората ми се дразнят, защото излъчвам някаква вродена студенина и надменност, казвали са ми го многократно в прав текст, та веднага усетих и дамата по този начин. Казах ѝ какво искам, тя се опита да ме убеди в друго, кръстосахме рога и се разбра, че няма да има отстъпване
Нямаше и да разбера, че сме родени на една дата, но се наложи да оставя лични данни, установи се, че сме астрални близначки и се заприказвахме на тема астрология, беше интересно преживяване, въпреки че не съм свикнала така бързо да разчупвам леда с непознати. В крайна сметка поддържам контакт с нея и установих, че определено си приличаме
Аз лично скръндзави Рачки и Раци не познавам.
И аз съм на 25.06. 

и те все уроди някакви...
Аз лично скръндзави Рачки и Раци не познавам.
Имам същия бекграунд. Майка дева с широки пръсти. Бедни не сме били. И за мен е харчила, не е лош човек егоист, но култивира чувство за несигурност у детето, а то има нужда от сигурност.
Относно везните съм забелязала, че правят и тънки и дебели финансови сметки винаги в техен интерес, като често вътрят приятелите си (а ние с нищо не сме им длъжни).
Човек на крайностите. Препоръчани теми