Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 039
  • 784
  •   1
Отговори
# 510
  • Тра-ла-ла
Нормално Близнаците да подражават и взаимстват идентичности. Все пак в тях живеят 2 личности, не винаги добре опознати и действащи в хармония. Къде по-лесно е вместо се мъчиш с 2те си лица - да вземеш наготово 3то Joy

Като се замисля, при въпросната Водолейка подражанието може да идва и по Марса в Козирог. В ниските си проявления Коз(л)ите също обичат да копират и да взимат наготово, вместо да се напънат и да помислят.

# 511
Липсва ми хилещото се емоджи да отразя коментара на Джулая, затова просто я лайкнах. 😀

# 512
Като смятам сега, всички кофти жени, бивши псевдо- приятелки, предателки, използвачки, истерични шефки, бивши жени на любими мъже, любими жени на бивши мъже....Ами само Раци и Везни. Странно.

# 513
  • София
Водолея по принцип иска винаги да е различен, да се отличава...Девите също са номер 1 в техните си очи. Не са от имитиращите знаци.

Нали имаше нещо за асцедента че се проявявал над 30... е моя е Риби и от една година (тъкмо като удари 30-така ) съм станала супер ревлива и чувствителна, а такова перде бях. Не харесвам Риби и себе си трудно изтрайвам напоследък Joy

# 514
  • Тра-ла-ла
Като смятам сега, всички кофти жени, бивши псевдо- приятелки, предателки, използвачки, истерични шефки, бивши жени на любими мъже, любими жени на бивши мъже....Ами само Раци и Везни. Странно.
Напиши нещо кофти и за Козичките. Така от кардиналните знаци  - най-убави ще останете само Овенките Stuck Out Tongue Winking Eye

Забелязала съм, че наистина Овенестите недолюбват Рачетата на органично ниво. Само да доловят и най-дребните недоволство, претенция, лиготия, разчувстване, вглъбяване или мрънкане...край! Joy Все едно Овните са командири на войска, а Рачетата им се струват най-слабото звено в нея Joy

# 515
Да се включа и аз по темата с подражаването - в момента една Дева ме тормози с това. Буквално не само имитира начина, по който се изразявам, но и се “представя” за мен. Чувам я пред колеги да казва “Аз съм новата С. Сега ще стана и аз като С., ще ми казвате новата С. скоро” Rolling Eyes Лудост е малко, но си е накупила и някакви дрехи, които са досущ като моите (вкл. обувки, чанти) 
Малка е девойката (на 20), но малко на обсесия бие. Joy

А иначе за раците се сетих друго - не имитираме, но сме огледало на острещния. Не знам как, но усещам и себе си как настроението на околните страшно ми влияе. Колкото и весела да съм днес ако говоря с някого, който е в минорно настроение - моето също става такова и обратно. Общо взето - каквото е твоето отношение - такова ще е и моето.

Генерално обаче сме недолюбвани от малко по-“сериозните” зодии, а аз искрено се възхищавам на такива, които не реват за щяло и нещяло. Joy

# 516
  • София
Взаимно е, Джул. Laughing
Аз като усетя тая ми ти простовата овенска първичност, бегам надалеч. Или се врязвам с хъс. От там са истериите Joy

# 517
Любими жени на бивши мъже Joy Ще падна. Не съм се сещала да мразя някоя дето някой мъж я е обичал.

# 518
Чак пък простовата овенска първичност... Овенът е интуитивен и първичен, но прост не е.

# 519
Любими жени на бивши мъже Joy Ще падна. Не съм се сещала да мразя някоя дето някой мъж я е обичал.

Ти пък! То това е непростимо.
А за бивши жени на любими мъже хич да не отварям дума 😂

Познавам както много интелигентни и начетени овни, така и класически простаци. През целия си живот съм срещала всичко на всичко една читава жена овен, но пък нея я уважавам като за трима. И майка ми е овен де, но нея дори на тия години не я слуша главата 😂

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 10:09 от Анонимен

# 520
Много остро влизат Овните, иначе не са лоши хора.

# 521
  • Тра-ла-ла
Не искам да отварям безкрайната тема за ваксините....но първите около мен, които се юрнаха да се бодат, са мъже и жени Овни. И всички, които в момента ръсят акъл и морал от Фейса по тази тема и хокат непостъпилите като тях...са Овни Bowtie

# 522
  • София
Е това е нещо положително, сума хора измряха.
И при нас овните бяха първи, но пък вече мина и замина. Едното момиче си би и трета доза, сега си бременее.
Надали са се боцнали заради общественото здраве, ама овенската припряност е свършила едно добро.

# 523
Ние сме в семейството три: майка, дъщерята и аз Овни. Смятайте за какво става въпрос. Няма лицемерство, тактичност, финес. Ама съм свикнала отдавна.
Ама за ваксините не сте много прави, майка ми е противник.

# 524
С жени и мъже Овни нямам много досег, но познатите ми са доста остри, първично реагиращи и все прави. Не са ми анти.

В моят род ( от поне 100ина човека) плюс всички придошли съпруги и съпрузи през поколенията сме все четири зодии, с малко изключения- Везни, Близнаци, Водолей и Стрелци, с изключенията на 1-2 Козирог, един Рак и Скорпион и два Лъва.
Излишно е да казвам, че се разбираме много с въздушните зодии и с повечето огнени.

Общи условия

Активация на акаунт