Споделете мнение за ivet.bg

• 12 305
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, и аз искам да споделя разочарованието си относно една рокля. В сайта пишеше,че роклята е ленена, но в крайна сметка на етикета на роклята пише 80% памук и 20% еластан....Роклята е с прилично качество, моделът е като на снимката, но не е коректно да лъжат за материята,в крайна сметка това е много важно ...Изпратих запитване да попитам защо е това разминаване. Чакам отговор. Да,разбира се,че бих могла да я върна,но защо това да е за моя сметка и да плащам общо 8лв за доставки,след като грешката не е моя,а в грешната информация на сайта ! Ще я задържа ,но просто повече няма да поръчам от там.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 19:15 от YDimova

# 16
Сандали от ivet.bg 😁

# 17
  • Бургас
Ужас,буквално зашити с бели конци.

# 18
Пълен боклук са им стоките, не поръчвайте!!!!

# 19
  • Дупница
Ниско качество дрехи с високи цени! НЕ препоръчвам!
Стоките също са им без преглед и тест/не случайно/.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 19:41 от didka882

# 20
Ужасни китайски боклуци са тия  от Ивет б.г.Излъгах се да поръчам някаква риза,която няма нищо общо с показаната в сайта.S мярка,пък като за XXXl.Нямам думи,как въобще може да се предлагат такива нискокачествени облекла,правени сякаш в час по трудово от петокласници и неотговарящи на предлагания размер.Липсва опция преглед и неслучайно НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ!Грозни и некачествени дрехи.Дори и няма да се продадат в магазина,, за лев"

# 21
Бях доволна от тях до преди два месеца.
Оказа се, че никой сбъркал поръчката ми ,от комплект получих отвратителна жабешката рокля. И започнаха проблемите.
Уж трябваше да си поръчам нещо друго , защото комплекта се изчерпал. Добре.
Поръчах си ,и пак си го заплатих. Така ми замъкнах парите. Лъгаха ме .
ВНИМАВАЙТЕ с тях!!

# 22
  • Бургас
Всяка поръчана онлайн стока (евентуално без бельо и продукти за лична хигиена, но зависи от магазина пак) можете да върнете в срок от 14 дни и да си получите парите.
Пишете до КЗП.

Общи условия

Активация на акаунт