Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Честито, Дели. Много, много щастливи мигове да имате, а девойките да са здрави и да ги чака прекрасно бъдеще. Heart

# 556
Дели, честити принцеси! Ти се възстановявай бързо, те да вземат месеца за седмица и всички заедно да се прибирате у дома за истинската радост! Разкошни кратки и силни имена! ❤️ Наистина чудесна новина, макар и спешно появила се! И по почина на Блинг, да се включват поне две нови бременни момичета!!!

# 557
Дели, прегръдки и от тук на вас с маймунките 🤗

# 558
Дели, да са честити Ема и Ана! Да бъдат здрави и много щури 🤪! Бързо възстановяване и скоро вкъщи!

# 559
  • София
Дели, страхотна новина! Да са здрави и да растат весели и безгрижни!

# 560
Делиии! Честити две принцески! Да са живи и здрави и да са борбени и упорити като своята мама! Прекрасни имена сте избрали!  Хайде от тук вече само щастливи дни да има! Two Hearts Champagne Flowers Four Leaf Clover

# 561
Дели, честито и тук, миличка!
То от тези две куклички, не можеш да се вредиш! BlushПропуснах да ти пожелая бързо възстановяване и скоро да сте у дома всички Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 562
  • Благоевград
Не исках да пиша вчера заради радостта за Дели и затова пиша днес да си споделя разочарованието.
В началото на този цикъл започнахме стимулация с Кломифен от 4 до 8 ден. На 12 ден бях на преглед и Е2 беше 1500, а ЛХ около 13 (по спомен). Виждаше се доминантен в дясно, а в ляво нищо. Бих си Хориомон 10 000. Казаха ни да правим опити по схема през ден като ни бяха казали кои точно дни да се случи. Такааа. В сряда вечерта точно на 14 ден имях ужасно болки в корема и на следващия ден отидох на преглед в моя град. Оказа се, че в ляво са се спукали 2 фоликула. Толкова бях щастлива! За мен да имам овулация е чудо, макар и с лекарства. Мира ме надъха да се обичаме и да й се обадя бременна. Минаха 12 дни от ову и реших да направя тест. Категорично отрицателен. Направих още 1 друга марка, пак така. Вчера сутринта на 13 ден от ову правих Престо, пак отр. Писах на Мира, каза кръвен на 16 ден от ову. Е да де, ама ва мен да тогава ще ми дойде.
Честно казано го преживях тази опит много тежко.
Знаете, че миналата година загубих детето си в 24 г.с. след 4 години опити. Сега направо ми причерня, че пак ще се наложи инвитро.
И сега въпросите- имало ли е яйцеклетка, читава ли е? Как е материала на мъжа ми, да не би да има проблем? Или общо и двете? Да не би да не сме оцелили момента? Ами ако въпреки операцията от Ашерман и уверението на док, че съм здрава, матката вече не е годна да приеме ембрион и да задържи?
Толкова ми е мъчно и не знам как така изпаднах в такава дупка от един отрицателен тест.
Осъзнах, че нямам нерви за спонтанни опити. Просто ме побърква това. За мен не е нормално да те карат да правиш опити през ден като има жени дето забременяват само с един опит в точния момент, а не 2 седмици постоянно да сте в леглото. Не сме на 18 вече с отпуснато съзнание, че да можем дя го правим по всяко време. Не знам, може би сега съм афектирана и още разстроена и затова ми е такова.
Мисля да предложа на док да направим инсеминация. Наистина нямам нерви за спонтанни опити. Оплаках се като за добро утро.

# 563
  • София
Честито Дели!🎀Добре дошли на девойките,да растът здрави и безгрижни.💓💞💓
Бързо вазтановяване на мама.💖🎈

# 564
signora_tina, разбирам разочарованието ти. Но, ако се чувстваш така, няма смисъл да продължавате в този дух. Никой не може да ти отговори на всичките въпроси. Шансът за спонтанна бременност знаеш колко малък е по принцип дори при здрави двойки. При ин витро също. Много малка част от ембрионите и в двата случая са здрави. Отделно, че трябват и подходящи условия да се имплантират. И като човек като събере двете неща и гледа проценти и статистика, направо може да се отчая.
Не разбрах и не помня предишната ти бременност след ин витро ли е, за което съжалявам. Но, ако е така, събирай сили и почвайте на ново. Без това с цялото това разхождане по прегледи, хормони и какво ли не, ти пак изминаваш половината път и късаш почти толкова нерви. Поне да е оправдано. Освен това времето безвъзвратно лети и ако те притиска възрастта, съвсем не е разумно прекалено дългото чакане.

# 565
  • София
Тина, съжалявам че не се е получило този път. Имай предвид че дори при млади жени без проблеми не всяка яйцеклетка става, така че не трябва да се отчайваш от първия неуспешен месец.

Аз бих препоръчала да минете към инвитро - така можеш да видиш има ли яйцеклетка, опложда ли се, развива ли се ембрион. Инсеминацията не е много повече от един добре таймиран секс.

Поплачи си, но не се отчайвай Flowers Hibiscus

# 566
аз също ще препоръчам инвитро , въпреки че в тази група яко се опитваха да ме разубедят . Но при все че имам 3 загуба една БХ тия инсеминации предложени от Калчев не ми звучаха серьозно .Сега ми мина пункцията и си чакам ембриончетата от ПИД ( в турция )
И се чувствам в милион милион пъти по спокойно независимо че прицедурата не е като да правиш секс. Но след загуби малко и този секс в точно определени дни става като задължение . Правете си инвитро поне няма да се чудиш имали Я няма ли ! И всичко ще стане 🙏

# 567
Бочинка, ти не беше съгласна с нито един от 6899655 варианта, които ти бяха давани назад. Не знам защо с този нападателен тон и бутонки влизаш нон стоп.

# 568
Не съм влезнала с нападателен тон ! Изобщо . Всички тум ме убеждавахте колко млада съм била как съм забременявала и как било абсурдно да си правя инвитро и че даже някой ми беше казал имаш още много години преди да пристъпиш към инвитро . В случая не нападам никой , изказвам мнението си , и давам съвет на жената която се страхува и притеснява . Някой даже ми беле препоръчал да не си го правя в турция а в бг та поне да ползвам фонда за да имам повечв опити 🤨При положение че всички искаме нещатата да станат от 1 вия път , да пожелаеш на някой повече инвинтрота е жестоко . Какви по точно 6899655 варианта да се съглася . Аз казах че ще правя инвитро и всички тук почнахте да ме разубеждавате .
Айде моля ти се ! Ти пък навсякъде нападаш всички .
в случая аз препоръчвам на момичето да си го направи и и казвам как се почувствах аз !
А и ако горовиш за последния ми коментар че Калчев си взе 1000 лв и не ми оправи хистерото като хората и сега ше ми трябва второ ! е чакай малко ти какво искаш тук само да се хвали ли лекаря нещо не разбирам аз ! Аз не съм доволна нито от обслужването на тази клиника нито от извършеното хистеро , нито от направената спермограма на мъжа ми ! Няма как на 1000 места да имам горе долу еднакви стойности спермограма а само в Адела тя да е перфектна ! Колкото и хистеторо на Калчев. Че и да не си види неоправената стена на контролния преглед и да си ме пусне да забременявам. Какво искаш ти аз да напиша ? Тази група не е ли за всякакви мнения или е само за хвалене на лекаря ?

# 569
Бочинка, това ембрионче от спонтанен цикъл ли е или от стимулиран опит? Питам понеже съм чела, че в Турция не са фенове на естествения цикъл. Не знам дали го практикуват въобще и ми е интересно. Стискам палци да е здравичко и да се превърне в бебче. Blush
Не се ядосвай за другото. Човек като успее почти веднага вижда само хубавата страна на нещата. Ние дето се борим с години виждаме и лошата страна, за съжаление. Няма перфектен доктор, но сигурно е нормално да боготвориш доктора, който те е направил майка. И от Турция има разочаровани, и от всеки един доктор в България. Преди си позволявах да препоръчвам доктори, но вече не го правя. Вече си мисля, че е и съдба, и шанс, и уцелване на правилния момент.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:50 от *Bobby*

Общи условия

Активация на акаунт