Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 115
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Боби ние правим стимулиран защото искаме да правим ПИД заради това че при мен явно нещо се меша в гените при бременност , Та опита беше стимулиран за данима повече ембриони , сега имам 7 които чакам да разбера какви са по ПИД. Специално дали практикуват естествен цикл не знам чесно казано защото ние знаехме че го правим за друго , но винаги можеш да пишеш на координатори в турция и да се косултираш , много са отзивчиви Simple Smile

# 571
Чудесна бройка. Flowers Four Leaf Clover Останах с впечатление, че е 1 ембриончето и затова те попитах. Аз не смятам да ходя в Турция, но техните подходи са ми интересни. Мисля, че дори при дами с ИЯР прилагат стимулация. Blush

# 572
  • Благоевград
Моето бебе беше инвитро. Първо инвитро, 1 яйцеклетка, 1 ембрион и бебче, но за съжаление го загубихме.
Сега не знам какво ни чака от тук нататък. Аз съм на 32, мъжът ми на 38. Февруари не излезе много добра спермограма на мъжа ми в Адела и док изписа Профекунд. След това не сме правили контролна, за да видим как стоят нещата. Ще говоря за инсе и ако имаме 2 неуспешни инсета, поне ще имаме право на фонда, че няма от къде да намерим толкова пари за процедура.

# 573
Тогава говори за инсе и ако е подходящо за вас действайте. За фонда ти трябват обаче 4опита/инсета. Погледни и СГ каква точно ви е дали не може да кандидатствате с мъжки фактор.

# 574
signora_tina, разбирам те напълно. И при мен беше същото но в 28гс. После правихме второ инвитро при др Калчев и дори не стигнахме до трансфер. Сега се готвим за трето при него. Пробвахме естествено през всичките месеци, но май без помощ няма да се получат нещата (от септември 2017 сме в играта с опитите)
Разбираемо е да имаме и по-трудни моменти и тези отрицателни тестове са направо смазващи, но няма какво да направим освен да продължим борбата или да се откажем. Поплачи си ако трябва и смело напред. Правиш всичко което можеш. Flowers Four Leaf Clover

# 575
Дели, честито и тук!  Живи и здрави да са малките мишлета! Скоро да се гушкате, а на теб бързо възстановяване! Heart

Тина, не се отчайвай, наистина има милиони фактори и няма как да знаеш защо не е станало... То и при инвитрото не се знае на 100%, но поне имаш повече информация и по-голям контрол. Запаси се с търпение и действайте с инсета или инвитро на естествен цикъл. Стискам палци и ти пожелавам успех! Hug

# 576
signora_tina, разбирам те напълно. И при мен беше същото но в 28гс. После правихме второ инвитро при др Калчев и дори не стигнахме до трансфер. Сега се готвим за трето при него. Пробвахме естествено през всичките месеци, но май без помощ няма да се получат нещата (от септември 2017 сме в играта с опитите)
Разбираемо е да имаме и по-трудни моменти и тези отрицателни тестове са направо смазващи, но няма какво да направим освен да продължим борбата или да се откажем. Поплачи си ако трябва и смело напред. Правиш всичко което можеш. Flowers Four Leaf Clover
Извинявай, в 28г.с. Загуба?  Не успяха ли да му помогнат? Айде в 24г. с.  е по- ранна седмица, ама .... Ужасно е....

Бочинка, късмет!   Flowers Four Leaf Clover

# 577
Не успяха, защото следящите ме "лекари" в Щерев изпуснаха положението, а твърдяха че всичко е наред до момента в който не ни казаха че всъщност има сериозен проблем и да сме ходели в МД да се оправяме там.
Обиколихме страшно много лекари от всякакви болници, но вече беше късно да се оправят нещата.

# 578
  • София
Честито, Дели! Живи и здрави да сте всички!

# 579
Не успяха, защото следящите ме "лекари" в Щерев изпуснаха положението, а твърдяха че всичко е наред до момента в който не ни казаха че всъщност има сериозен проблем и да сме ходели в МД да се оправяме там.
Обиколихме страшно много лекари от всякакви болници, но вече беше късно да се оправят нещата.
Ох тези в Щерев са безобразни!!! Моите впечатления от АГ там са отвъд всякаква граница

# 580
в Щерев падат от марс ! Ама сега някой пак ще ми каже че съм недоволна 🤪

# 581
Има много недоволни от тях, даже твърде много, така че няма страшно Bochinka.

# 582
Жалко, незнам какво е и да ви връщам в мъката, но в Карлово в долнопробната им болница ,,съживиха,, племенницата ми в 26г.с.... наистина жалко Sad

# 583
Дели, живи и здрави да са ви малките бонбонки и много радост и гордост да ви носят в живота❤❤

# 584
Момичета има ли сред вас някоя с инсулинова резистентност?
Аз съм с поликистоза, нередовен цикъл и липсваща ову.Док ще ми прави класическо лапаро за корекция на формата на матката, дрилинг, проверка на тръбите.Имам противопоказания за ТВЛ.
Междувременно си направих обременяване по своя инициатива и препоръка на друго АГ.До колкото се посъветвах във форума имам ИР.
Въпроса ми е от тук накъде според вас.Да търся ли контакт с док през акушерките, за да каже имам ли нужда от лечение или да си записвам час при ендокринолог и кой?Чета сега за диети при ИР и се чудя какво да предприема.
Ето ги и резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт