Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 142
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Моника, Кре, съжалявам! Няма да се отказвате, ще стане!

При мен нищо ново. Очаквам тези дни цикъл и за съжаление усещам, че ще дойде... ще пусна хормони и ще видим какво следва.

# 451
signora_tina, и при мен беше така вторник. Качих се и Мира каза че не съм регистрирана, въпреки че си въведох егн и всичко.
Все пак това не забави прегледа ми. Иначе обучават ново момиче долу. Дано свикнат бързо и нещата се подредят.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 14:57 от Jessito*

# 452
Тия патки на регистратурата, малко скапват настроението понякога и обичат да се правят на по-важни, отколкото са.

# 453
Ами да добавя и аз че последния път като чаках за преглед за проследяване на овулация след фемара влязох последна в 12:30.😁
Не можаха да се разберат чия е вината.Док твърдеше, че е казал в 9:30 да ме повикат, акушерката(от новите) уж била казала на регистратурата няколко пъти, те уж ме били викали, ама ме нямало и в крайна сметка аз от 8.30 не бях мърдала от партера и как така са ме викали, пък никой не ми се е обадил по телефона да ме търси не стана ясно...Най ме подразни, че тези от регистратурата първоначално се опитаха мен да ме изкарат виновна, но тъй като държах да ми обяснят къде съм сбъркала, за да не се повтаря накрая просто замълчаха и се извиниха🙄
Като ви слушам се успокоявам, че не съм единствената.Просто проблема си е в тях и в организацията им.

# 454
Това явно е практика там. Не съм ходила от ноември 2018та в Адела и наскоро се наложи да отида. Накараха ме да чакам неясно защо, за да платя каквото дължа. "Седнете, ние ще ви кажем като можете да платите". Седнах и зачаках. След 20 минути чакане започнах леко да се изнервям, защото това се случва в обедната ми почивка и закъснявам за работа. Отидох и попитах: "Извинете, но какво точно чакам?" А те ми викат: "Оо, извинявайте. Ние ви забравихме." А аз бях седнала точно срещу тях. Как ще ме забравят?! Пациенти почти нямаше. Не са се прекършили от работа. Но явно им е навик да забравят, че има чакащи пациентки.

# 455
Ами Bobby ще ти отговоря както на мен ми казаха."Ама вие ни напомняйте един път,два пъти, три пъти"
В общи линии, ако не беше тъжно, щеше да е смешно сигурно.🙄

# 456
Почти всеки път съм чакала от 8:30ч. До обяд, предпоследния път като ходих чаках до 13:30ч. Викат ни в 8:30 без ясна причина и се почва едно чакане. На това някак свикнах, но не мога да приема в клиника от такъв ранг гръмогласно на рецепция да питат "вие за какво сте?" и да се налага да обясняваш на всеслушание (пред обикновено пълна приемна)какво ще правиш. Не са и чували явно за чувствителни лични данни или изобщо не им пука. Ако "манекенките" на рецепция объркат нещо, винаги оправданието е"тя не ни каза" !!! Защо пациента трябва да знае и да им казва за какво го викат! Толкова ли е сложно да водят Ел. списък на предстоящите прегледи и манипулации за деня, с кратко посочване на причините за присъствието ни? !! Нямам думи, поне ни спестиха диктуване на ЕГН пред всички. Клиниката е страхотна, но персонала е под всякаква критика. Спестили са от управител специалист, и си личи от километри!

# 457
Почти всеки път съм чакала от 8:30ч. До обяд, предпоследния път като ходих чаках до 13:30ч. Викат ни в 8:30 без ясна причина и се почва едно чакане. На това някак свикнах, но не мога да приема в клиника от такъв ранг гръмогласно на рецепция да питат "вие за какво сте?" и да се налага да обясняваш на всеслушание (пред обикновено пълна приемна)какво ще правиш. Не са и чували явно за чувствителни лични данни или изобщо не им пука. Ако "манекенките" на рецепция объркат нещо, винаги оправданието е"тя не ни каза" !!! Защо пациента трябва да знае и да им казва за какво го викат! Толкова ли е сложно да водят Ел. списък на предстоящите прегледи и манипулации за деня, с кратко посочване на причините за присъствието ни? !! Нямам думи, поне ни спестиха диктуване на ЕГН пред всички. Клиниката е страхотна, но персонала е под всякаква критика. Спестили са от управител специалист, и си личи от километри!
Ако питате за по време на стимулация защо викат в 8:30, а влизате на преглед чак по обяд, това е защото сутрин се пускат изследвания, чакате да излязат те (междувременно докторите правят пункции/операции) и после минават на преглед.

# 458
Ако питате за по време на стимулация защо викат в 8:30, а влизате на преглед чак по обяд, това е защото сутрин се пускат изследвания, чакате да излязат те (междувременно докторите правят пункции/операции) и после минават на преглед.
[/quote]
Не става въпрос за стимулация, а и изследвания се пускат на гладно, не е задължително да е в 8:30, нали? Но както написах, с чакането се примирих. Това да им беше проблема...

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 12:07 от Silvenceto1

# 459
Пак се включвам аз , днес ни излезе резултата от спермограмата в турция . Еми ако се сещате мрънках как за мен лично не е вярна тази от Адела , защото за първи път видях думата Нормозоспермия , че и една такава хубаваааа няма на къде . До сега винаги е имало не много перфектна спермограма. Ето че тук резултата си е точно това което  очаквах да е и което е било винаги в предишните ни изследвания в други клиники .Така че Адела с техните спермограми са тотално не достоверни , че и имаше още няколко човека с такива съмнения .

# 460

Не става въпрос за стимулация, а и изследвания се пускат на гладно, не е задължително да е в 8:30, нали? Но както написах, с чакането се примирих. Това да им беше проблема...
[/quote]
О, тогава перфектно ви разбирам.

# 461
Здравейте момичета. Искам да ви попитам. Предстои ми трансфер живот и здраве другия месец и искам да знам дават ли болничен? Понеже съм на нова работа от 2 месеца и не съм им казала какво ми предстои,но си мисля че най-вероятно ще ме уволнят и се чудя какво да правя?! Колко често се ходи в клиниката за трансфер? И от кога се дава болничния? Притеснявам се как да кажа на работодатела,защото е доста мрънкащ тип,особено напоследък вика за всичко и само натяква колко са вдигнати осигуровките.Работя като сервитьорка и работата е доста физически натоварена,едно че сме постоянно в движение и друго че има лятна градина която се изкарва всеки ден. Незнам как да постъпя лошото е че ако кажа на шефа и колегите ми ще разберат,а те са доста подигравателни. Ще се започни с говоренето,осмиването и шушукането зад гърби ми. Незнам как да постъпя?

# 462
Здравейте момичета. Искам да ви попитам. Предстои ми трансфер живот и здраве другия месец и искам да знам дават ли болничен? Понеже съм на нова работа от 2 месеца и не съм им казала какво ми предстои,но си мисля че най-вероятно ще ме уволнят и се чудя какво да правя?! Колко често се ходи в клиниката за трансфер? И от кога се дава болничния? Притеснявам се как да кажа на работодатела,защото е доста мрънкащ тип,особено напоследък вика за всичко и само натяква колко са вдигнати осигуровките.Работя като сервитьорка и работата е доста физически натоварена,едно че сме постоянно в движение и друго че има лятна градина която се изкарва всеки ден. Незнам как да постъпя лошото е че ако кажа на шефа и колегите ми ще разберат,а те са доста подигравателни. Ще се започни с говоренето,осмиването и шушукането зад гърби ми. Незнам как да постъпя?
Здравей, имаш право на болничен 15 дни е максимума. Можеш да го вземеш още на пункция. За другото, ти си прецени дали да споделиш. Аз лично съм информирала още месец преди да започна, но шефът ми е страхотен човек и нямам никакви проблеми. Жени, в напреднал етап на лечение инвитро се ползват със специална защита при уволнение. Поинтересувай се. Каквото и да решиш знай, че трябва да си много спокойна по време и след транфер, затова сложи себе си на първо място. Желая ти успех Simple Smile

# 463
За болничен не мога да помогна. Ако не се лъжа се даваше май само между пункция и трансфер. Който е взимал да се включи. Мисли резервни варианти, защото ще ти трябват едни десетина дни то тест.
Ако си стимулиран ЗЕТ имаш средно три ходения до клиниката. Едно бързо за хормони на 2-3 ден, после имаш един половин ден чакане за хормони и преглед и няколко часа в деня на трансфера. Като този ден разбира се трябва да си го освободиш целия. Ако си на ЕЦ вече ще има някое ходене отгоре.

# 464
Милото, предполагам ще правите ЗЕТ. Всеки случай е индивидуален, но общо взето преди трансфера имаш около 3-4 пъти ходене до клиниката за хормони и преглед.
За болничния знам, че се дава такъв между пункция и трансфер. Аз лично последния път не съм вземала всички дни, които се полагат като болничен.
Относно работодателя не знам какво да те посъветвам. Важно е да се чувстваш спокойна при тези процедури. На предпоследния ми трансфер бях с една дама, която беше много изнервена, защото трансферът се позабави, а след това трябвало веднага да се връща на работа и че работодателят ѝ не влизал в положение. Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт