Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 116
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Горе долу е добре положението. Но не губи време, защото понякога нещата се влошават скорострелно. Трудно ще се срещнеш. По-скоро говори с акушерките да му предадат желанията ти и да ти върнат отговор какво ще правите последно. Не се притеснявай, ако решиш друго просто си кажи директно желанието.

# 601
Мили момичета, мен ще ме оперира док в Понеделник в Щерев, стига да не ми мине котка път и всичко да е ок с изследванията преди операцията.🙂
Утре ще пускам изследвания в Адела, а петък съм на консултации в Щерев.
Малко изневиделица ми дойде всичко.Явно някой си е отменил операцията и ми звъннаха днес е 16 часа да ми предложат за понеделник.
Хубавото е че имам много малко време да се панирам🤣
Постарах се да прочета в темата какво е писано за лапарото в Щерев.Лошото е че чак в петък ще разпитвам там.Но имам един въпрос деня преди операцията ли се постъпва или рано сутринта същия ден, че Цвети ми  каза до колкото разбрах същия ден, а все мисля, че някъде бях чела че е предишния 🤔

# 602
Аз постъпих в деня на операцията. Преди това Цвети ми обясни кога да спра ядене и пиене, изчистване на червата и т.н.

# 603
Благодаря Rolly🙂
Значи утре ще разпитам Цвети, че днес не ми ги обясни тези неща, а искаше утре направо да пускам изследвания без да се видим.Но аз настоях лично да ми даде листчето с изследванията, че да мога да я разпитам това онова.

# 604
goldfinch, в същия ден си е, предния е малко гаден с пиенето на тази течност за прочистване 🤮, а и е безсмислен, предвид, че деня на лапарото ти правят клизма. Само къде се мъчех да изпия 3 литра вода за 2 часа и то каква вода 👀. Няма нищо страшно. В петък ще ти направят и в щерев изследвания с една много мила сестра. Ще се срещнеш с кардиолог, анестезиолог и ренгенолог. Един ПСР тест после (може би в събота) и понеделник с багажчето. Всички са мили там. Стаята е супер. Калчев изпада в някаква еуфория като стане дума за рязане 🤣 много е весел тогава. И някак си не си толкова притеснен. Пожелавам ти успех и едни добри резултати след интервенцията ❤

# 605
Много благодаря 🥰
При мен всичко ще е безсмислено, защото мен стреса и притеснението ме разхлабват.От вчера от както ми звънна Цвети спря да ми се яде и толкова пъти посетих едното място, че червата вече са ми готови за операцията 🤣

# 606
Момичета утре клиниката ще работили? Както вече споменах предстои ми ЗЕТ,но ми излезе положителна уреоплазма и трябва да се чуя с Цвети. Преди стимулация пак беше положителна лекувахме я и пуснах контрола беше отрицателна,сега понеже са минали 4 месеца и трябваше да пускам нови секрети и хоп пак положителна. Направо съм в шок. Как отново я има тая гад. Предполагам че няма да мога да направя трансфера и ще трябва отново антибиотично лечение.

# 607
До колкото разбрах няма да работят. Но като цяло отпиши ЗЕТ щом имаш такъв резултат. Трябва да лекуваш. Много са упорити. Може да се върнат при всеки спад на имунитета. И е много важно контролата да се прави след достатъчно време след лечение, за да не е фалшиво отрицателна.

# 608
Момичета отново имам въпрос. Понеже се свързах с Цвети и и казах,че уреоплазмата PSR  ми е положителен какво следва, тя ме поразпита къде съм го пускала,съответно и обясних,понеже съм от провинцията и нямам голям избор в лаборатория Рамус. Цвети каза дали има микробно число,съответно и казах че няма пише само positiv . Както и да е говорела с доктора и той и казал,понеже вече я лекувахме февруари и след това контролата беше отрицателна,сега искал уреоплазма с микробно число,а не да пише отрицателна или положителна. Да намеря лаборатория в която я изследват уреоплазма с микробно число. Тук в Сливен имаме две лаборатории но не правят с микробно число. Знаете ли дали в Стара Загора някоя лаборатория го прави този метод? Калчев казал на този етап докато не представя нова уреоплазма с микробно число,няма да има трансфер,но и няма да назначи лечение. Много се разочаровах. Губя време вместо да почна антибитик.Търся си вариант ако има възможност да я пусна наблизо,ако не е ясно ще ходя при тях в клиниката Sad

# 609
Здравей,
Аз също не съм от София и преди трансфера пусках Фемифлор тест в Геника във Варна. Виждам, че имат офис в Пловдив и в Стара Загора. Резултатът от теста беше с микробни числа. Ако искаш звънни и предполагам, че ще ти обяснят.

Момичета отново имам въпрос. Понеже се свързах с Цвети и и казах,че уреоплазмата PSR  ми е положителен какво следва, тя ме поразпита къде съм го пускала,съответно и обясних,понеже съм от провинцията и нямам голям избор в лаборатория Рамус. Цвети каза дали има микробно число,съответно и казах че няма пише само positiv . Както и да е говорела с доктора и той и казал,понеже вече я лекувахме февруари и след това контролата беше отрицателна,сега искал уреоплазма с микробно число,а не да пише отрицателна или положителна. Да намеря лаборатория в която я изследват уреоплазма с микробно число. Тук в Сливен имаме две лаборатории но не правят с микробно число. Знаете ли дали в Стара Загора някоя лаборатория го прави този метод? Калчев казал на този етап докато не представя нова уреоплазма с микробно число,няма да има трансфер,но и няма да назначи лечение. Много се разочаровах. Губя време вместо да почна антибитик.Търся си вариант ако има възможност да я пусна наблизо,ако не е ясно ще ходя при тях в клиниката Sad

# 610
Привет, девойки мили.

Днес съм на преглед на втори ден на цикъл. Първоначално беше мислен като разговор с док, но по моя инициатива реших да е в цикъл, все едно стартираме. Да не се губи време, един вид. Предварително си пуснах TSH, Vit. D, Vit B6, B12и Хомоцистин в Бодимед, за да занеса днес резултатите и док да има цялата инфомация, обаче Vit B6 още не е излязъл, а ги пуснах на 15.09. Този витамин се пращал в Германия и се чакал една седмица, иди разбери..

Другото е, че питах Цвети дали да си пусна редовните хормони и тя каза - ами пусни ги - LH, Estradiol и Прогестерон. Нали може и по-късничко да отида в лабораторията (след 10), те бързо излизат? И после ще коментираме с док..

# 611
Monica, би трябвало да излязат за час. Иначе пратките за Германия се пращат в четвъртък, така че от днес брой дните. Предполагам до сряда ще е излязъл Б6. Може просто да се разберете при какви стойности да започнеш допълнителен прием.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 09:27 от Jessito*

# 612
Щом е дала кръв на 15, значи на 17 са изпартили пробата за Германия. 

Проверявай, днес може да излязат преди прегледа.

# 613
Оо, пропуснах че е написала и датата. Трябва да е излязъл вече. Случвало се е още в понеделник да ми излезе дори. Успех!

# 614
Даа, ще рефрешвам яко. Благодаря ви! Това за четвъртъка не го знаех, що да ми кажат. Simple Smile Иначе много любопитно - от всичкото ходене по слънцето, морета и т.н. витамин Д-то ми е 28 при минимална долна граница 32! Grinning През зимата не ми се мисли, ще се друсам с Вигантол, то се е видяло. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт