На море в България 2020 г.! - 4

• 50 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Привет! Ние тъкмо се настанихме в Лозенец. По пътя посетихме Замъка в Равадиново, разходихме се по плажа на Дюни и обядвахме в Приморско. Повечето заведения не работят, но ги подготвят и в момента е почти безлюдно и точно по мой вкус. Във водата само си потопихме краката, но беше приятна. По- чисто морето не съм го виждала от години.

# 106
  • В.Търново

Не ви ли притеснява проблема с отходните води на този плаж?
Аз се притеснявам от мръсните води на Варна, че ще стигнат Обзор Dizzy Face , а проблема с водите на Златна рибка е точно там.

Тъкмо говорят по ТВ, че затягат мерките с маските, какво ли ще стане до лятото?

Плащат ли ти, или просто отвътре ти идва да пускаш такава дезинформация? То не бяха стари статии, то не беше сбъркана география...
От любопитство питам.
Явно ти не си добре информирана. Личи си, че не следиш темата.

# 107
днес излезе инфо за разлят мазут към калиакра...

аз да попитам някой да е пътувал с автобус или влак, как е натовареността, хигиената, чудя се кой начин е по-безопасен.

# 108

аз да попитам някой да е пътувал с автобус или влак, как е натовареността, хигиената, чудя се кой начин е по-безопасен.
С влак пътувахме ние май месец. Пътниците бяха малко, влаковете- чисти. Бяхме сами в купето и не носехме маски. Прозорецът беше отворен през цялото време. Качващите се не влизаха във вече заети купета,а си търсеха свободни.
Като цяло с влак е хиляди пъти по- хигиенично отколкото с автобус.

# 109

Къде я прочете тази новина? Би ли дала линк. Не намирам нищо в основните новинарски сайтове.

# 110
  • София
Приключи 6-дневната ни почивка в Саут Бийч, Царево. Да споделя впечатления, ако някой се е насочил натам: избрахме го в последния момент, тъй като бяхме планували по това време екзурзия за Лондон, която се отложи, по разбираеми причини, имаме още две резервации за юли и и август, съответно за Вянд, Слънчев бряг и Парадайз бийч, Св.Влас. Та така в последния момент след дълго умуване, дали да идем на спа някъде и вътрешен басейн, заради дъждовното време, все пак надделя желанието за видим морето. Офертата беше изгодна, снимките на комплекса хубави. Реалността - хубави сгради, прекрасно озеленен вътрешен двор, приятни басейни, макар и малки, близо до плаж Нестинарка, който се оказа хубав, не много голям залив с чиста вода. И нещо друго положително, настаниха ни в апартамент, макар, че резервацияти ни беше за двойна разширена стая.
И дотук май с положителните неща, настаниха ни в апартамент, който не беше проветрен, миришеше на застояло, отне ден и половина горе-долу, да се проветри. Банята с вана, без стъкло за преграда, тоест мокри се около нея, крана на мивката се клати, самата мивка от ония гадните, дето няма къде да си наредиш козметиката, а моята и на семейстото е винаги много, обожавам хотели където има големи плотове около мивката, и място за всичко, е - там няма.
Има кухня с много шкафове и котлони, които не работят, никаква посуда, ни чашка, ни чинийка, ни вилица или лъжица, тоест не разбрах за какво е кухнята, освен да използваш шкафовете да си наредиш вътре нещо. Помолихме за кана за топла вода, за да може да се прави безкофеиново кафе, изгледаха ни все едно поискахме персонален компютър или нещо такова, в крайна сметка донесоха  някаква машина за шварцкафе, която може да топли вода.
Ресторанта, още на снимките видях, че е на приземен етаж, но в действителност е мноооого зле. Като почнем от това, че ти сипват по чиниите/криворазбрани мерки за хигиена/,  та стигнем до по-важното какво сипват - храната е много бедна, ма много. Аз такова чудо не съм виждала, пилешки подбедрици, кебапчета, две салати на кръст, за десерт да се говори е силно казано, първите два дни имаше бисквити закуска полети с крем нишесте. След като вдигнах скандал и им казах, че това е потресаващо и не сме на санаториум с храноден 8 лв.на ден или пък в детската градина/между другото детето го хареса това с нишестето/, явно познат вкус от детската, дойде жената да ме попита дали искам да ми направят макарони на фурна. Аз мигам на парцали и й казвам, че не искам на мен лично нищо да ми готвят, ами да наредят 10 десерта и аз да си избера един, както се предполага, че се полага на ол инклузив. Изобщо мъка, мъка голяма. Просто реших да пренебрегна отрицателните отзиви на хората в букинг, а те се оказаха  100 процента верни, за разлика от Визит.бг, където бяха изтикани нагоре положителните. Единствено вярно, е че има готини аниматори, дето се занимават с децата, да, това е вярно, ентусиасти са. С две думи горещо НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ, ще се разочаровате.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 11:31 от Chloe^

# 111

Къде я прочете тази новина? Би ли дала линк. Не намирам нищо в основните новинарски сайтове.

И аз го прочетох, очевидно е огромен разлив. Много тъжно. Нашето море е прекрасно, но вече наистина стана бетономорие.

# 112
# 113

Ние в петък ще пътуваме в спален вагон,за трета поредна година. С малко дете сме и това е най-добрият вариант за нас. С автобус сме пътували само веднъж
( Двама възрастни,без дете) и ни беше неприятно. Не бихме повторили ...
Ще напиша отзиви в събота 😊

# 114

Тогава къде е отишла излятата вода от канализациите , не се е изпарила?

Първо отива в пречиствателни станции. Истината е, че направиха такива. Друг е въпроса, до колко сметнатия капацитет, отговаря на заетостта на мястото, което обслужва (тук давам пример с Лозенец, който като "прелее" август, пречиствателната също прелива...дословно; но предвид, че в момента е празно на всякъде - то нямате кахър с подобни притеснения Wink

# 115
в Поморие водата е много чиста вижда се дъното на около 3м днес ми обърнаха внимание върху това

# 116
  • софия
Приключи 6-дневната ни почивка в Саут Бийч, Царево. Да споделя впечатления, ако някой се е насочил натам: избрахме го в последния момент, тъй като бяхме планували по това време екзурзия за Лондон, която се отложи, по разбираеми причини, имаме още две резервации за юли и и август, съответно за Вянд, Слънчев бряг и Парадайз бийч, Св.Влас. Та така в последния момент след дълго умуване, дали да идем на спа някъде и вътрешен басейн, заради дъждовното време, все пак надделя желанието за видим морето. Офертата беше изгодна, снимките на комплекса хубави. Реалността - хубави сгради, прекрасно озеленен вътрешен двор, приятни басейни, макар и малки, близо до плаж Нестинарка, който се оказа хубав, не много голям залив с чиста вода. И нещо друго положително, настаниха ни в апартамент, макар, че резервацияти ни беше за двойна разширена стая.
И дотук май с положителните неща, настаниха ни в апартамент, който не беше проветрен, миришеше на застояло, отне ден и половина горе-долу, да се проветри. Банята с вана, без стъкло за преграда, тоест мокри се около нея, крана на мивката се клати, самата мивка от ония гадните, дето няма къде да си наредиш козметиката, а моята и на семейстото е винаги много, обожавам хотели където има големи плотове около мивката, и място за всичко, е - там няма.
Има кухня с много шкафове и котлони, които не работят, никаква посуда, ни чашка, ни чинийка, ни вилица или лъжица, тоест не разбрах за какво е кухнята, освен да използваш шкафовете да си наредиш вътре нещо. Помолихме за кана за топла вода, за да може да се прави безкофеиново кафе, изгледаха ни все едно поискахме персонален компютър или нещо такова, в крайна сметка донесоха  някаква машина за шварцкафе, която може да топли вода.
Ресторанта, още на снимките видях, че е на приземен етаж, но в действителност е мноооого зле. Като почнем от това, че ти сипват по чиниите/криворазбрани мерки за хигиена/,  та стигнем до по-важното какво сипват - храната е много бедна, ма много. Аз такова чудо не съм виждала, пилешки подбедрици, кебапчета, две салати на кръст, за десерт да се говори е силно казано, първите два дни имаше бисквити закуски полети с крем нишесте. След като вдигнах скандал и им казах, че това е потресаващо и не сме на санаториум с храноден 8 лв.на ден или пък в детската градина/между другото детето го хареса това с нишестето/, явно познат вкус от детската, дойде жената да ме попита дали искам да ми направят макарони на фурна. Аз мигам на парцали и й казвам, че не искам на мен лично нищо да ми готвят, ами да наредят 10 десерта и аз да си избера един, както се предполага, че се полага на ол инклузив. Изобщо мъка, мъка голяма. Просто реших да пренебрегна отрицателните отзиви на хората в букинг, а те се оказаха  100 процента верни, за разлика от Визит.бг, където бяха изтикани нагоре положителните. Единствено вярно, е че има готини аниматори, дето се занимават с децата, да, това е вярно, ентусиасти са. С две думи горещо НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ, ще се разочаровате.
За съжаление нищо не се е променило там, преди две години успяхме да издържим една нощувка там..

# 117
Февруари месец наш вариант беше Саут Бийч, но заради отзивите се отказахме. Не е било напразно...
Иначе се очаква след месец да сме на море, но още не сме решили дали да се откажем. Другата дилема е дали ваучер или парите да чакаме до м. май 2021.

# 118
  • Plovdiv
Здравейте, някой с актуална информация за плажа и достъпа до него на Ривиера, по телефона бяха лаконични - безплатен, но вход не през централния, а от страни - т. е. по 2 км в посока.
polij и на мен така ми казаха по телефона. Входа през бариерата е само с автомобили, паркинг 10 лв. на ден. По принцип целият комплекс няма да работи, басейните на плажа също няма да работят. Ние тази година сме с бебе на 9 месеца, така че доста ще ни затрудни обиколния достъп до плажа. Ще бъдем отново в хотел Градина, имайки в предвид, че вече сме с три деца 😀, отново там получихме най-изгодна оферта за настаняване.
Ние в неделя, на 28-ми трябва да сме там, така че явно аз първа ще дам отзиви.

# 119
Няма такава услуга според изискванията за  all inclusive в Бг, защо си давате само парите. Турция, Испания, Мексико са с изхранване , което е all inclusive.  Heart

Общи условия

Активация на акаунт