В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 183
  • 328
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

малеее, тук е такава есен, не е истина. Температурите паднаха под 20°, скъса се да вали, а бе ужас е.

4естити ви нови придобивки   bouquet  а болните в най скоро време да оzдравяват  Praynig

Стол4е zа хранене съм иzбрала отдавна, на Щоке моделът Трип Трап
  много хора ми го хвалиха а пък може и да се полzва няколко години. Има го в най раzли4ните цветове и е от дърво, та няма какво да се пере  Mr. Green

За гърне няма и да помисля на тоzи етап, след 2годиШна въzраст някъде 4ак. Сега е беzмислено.

Уфффф, не ми говорете zа местене. Преz последните 4.5 години съм се местила 5 пъти, и то никога в съЩия град, а все някъде другаде, къде в друг град, къде на друг континент  Rolling Eyes  Миналия месец освободихме вилата във Франция, цялата ни покъЩнина е на склад във Франкфурт, ние сме на квартира в Хановер а оЩе не сме търсили нова къЩа край Франкфурт. Та ни предстои търсене на къЩа на 300км от тук....и оЩе едно местене, и то оЩе таzи година. УРА  Laughing А освен това търсим да купим и нова кола и не можем да реШаваме каква да бъде....

ПлюШените игра4ки ги лапаме. Нали по тоzи на4ин ги опоzнава. Но вси4ки са иzпрани и са такъв вид, 4е няма опасност от влакна. Пък и неЩо не са й вкусни  Mr. Green  бърzо ги плюе.

# 76
А пък аз съм решила за гърнето да изчакам другото лято. Като стане топло ще го пускам без памперс, за да може да разбере колко е неприятно мокро дупе и така разчитам да се научи. Ако пък не успее - здраве да е. Сегашните памперси - ехеее, колко аки и пиш събират... Не  е като едно време...  Mr. Green

Столче за хранене ни подариха. Не го знам какво е, тоест забравила съм го как изглежда, щото веднага го законспирирахме в шкафа.

# 77
  • Sofia
Здравейте, да покажа и аз какво столче съм си харесала, мисля октомври месец да го купим, ето това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=2060

# 78
Леле какви красавици видях  Party Zhana не крий красивите близначки  Hug

# 79
Много са и сладки, нали?
Иначе ние се местим само на по-голямо място, същия град. Много ни е тясно сега, нямаме място за малката, пък и нали имаме на този етап някой да ни помага, та имаме нужда от трета спалня. Много ми се искаше да е по-наблизо до БГ, но уви. Надяваме се обаче в близките няколко годинки да се завърнем там.

Ами Деси, не съм обърнала внимание на килограмите по опаковките, ама ние сме вече 6 а сега чак започваме с двойката. По принцип ми е дребно патето ( в сравнение с повечето тук от априлчетата) може би затова.

# 80
  • София
друга гледна точка за гърнетата и памперсите

http://cleansing.atspace.com/alternative_mothering.htm

В момента, докато ви пиша това, синът ми е вече на 6 месеца. ...Все повече откривам, че синът ни желае и може да комуникира с нас за нуждите си и дори да изчаква, докато го сложим на гърнето....Понякога, ей така, седи на гърнето, но не пишка, просто си играе, докато не му дадем сигнала и в този момент виждаме с очите си как той отпуска мускулите на мехура си и се изпишква.Сега се смея, когато чета книгите за отглеждане на деца и трениране на гърне, които набиват в главите на родителите митът, че бебетата нямали мускулен контрол върху сфинкстера и мехура си… нещо, което за мен е очевидна неистина.

# 81
Здравейте и от нас, добро утро!
Тонката се излежава на спалнята и дреме, аз съм сложила кафето пред компа и чета за гърнетата.
Срещам проблем в публикуването на снимки, понеже са джава и този форум нещо не гои ще.... нещо и аз неправилно ги копвам сигурно...
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=2048
Такова гърне ни подариха за погачата, не съм взел арешение кога ще го пробваме, но нека да е смед н-брой месеци.

Стол за хранене, ако дядо ви Коледа реши да подари, мисля да му поръчам нещо готино като това:
http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=06.063 … &idSezione=40
http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=06.063 … &idSezione=40
Изобщо да не си мисли, че по време на хранене ще се люлее, защото яденето и люлянето нямат нищо общо.
Разбира се, още не сме ги гледали на живо, така че това са само предпочитанията ми. Уверих се, че Чико си остават фаворити в производството на бебешки и детски артикули.
Столчетата, които вие обсъждате също много ми харесват, направо са супер лукс Simple Smile, но 300-400 лв за столче, не, благодаря! Ще ми трябват пари за проходилка, за бънджи, за автомобил с акумулатор, за храна, за моето и бащиното съществуване... Joy
Но това не значи, че не са добри, просто кой каквато заплата взима, според нея да купува.

а също мисля и за този вариант, не знам доколко е удачен, и дали ще е практично и удобно.:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=2048

# 82
  • София
Чаена,мила,май ти се спи още! Wink
Оправи си последният линка, че пак към гърнето води! Rolling Eyes
А добро утро и от мен! Party
Да, за цените на столчетата си права, Чаена!Много са хубави тези, които Дея показа, ама и на мен са ми много скъпи. Пък и аз съм от по-практичните майки и като се замисля, досега винаги най-евтиното съм купувала /с изключение на козметиката/. И като видя такава цена започвам да пресмятам колко много неща бих си купила за тези пари! Оф, нещо се разфилософствах тази сутрин!
На нас днес ще ни бият третата ваксина, че миналия понеделник, когато бяхме на консултация, беше адски горещо и я отложиха. Надявам се да не е много кисел, че имам толкова много работа да върша с него, че не знам откъде да я захващам!
Приятен ден и приятна седмица от мен!
За мен не започна много добре, защото сутринта установих, че съм пуснала в пералнята документите на мъжа ми-лична карта, шофьорска книжка /дотук добре/ и 2-3 хартиени нещица. Добре, че са били в найлон, та не са се унищожили. И добре, че беше слязъл вече и му ги хвърлих през балкона, че направо щеше да ме  fight понеделнишки. Но сега само smile3515

# 83
  • София
Моето столче е 150 лева, но в момента не съм сигурна какво беше! на вилата е, за да го използва племнника като го водят там! на мен зе сега не ми трябва, а майка ми се беше засилила да купува за там столче и аз и го дадох! Купувано е от Малечко и или е Бертони или Чиполино, ама...???

# 84
Добро утр и от нас.
Ей небето се продъни бе Twisted Evil и като чух, че цяла седмица ще е така дорева ми се, ще трябва да висим по къщите.
Представям си зимата ужас, сигурно ще превъртя от седене в нас, мислили ли сте какво ще правите зимата?
Гърнето ще изчакам има достатъчно време, не мога да си представя на 6 месеца да я сложа на гърне newsm78

# 85
Добро утро и от нас Hug
Ние се върнахме от консултация днес - всичко е наред, качил е 860 грама и е пораснал 2 см Simple Smile Този месец нямаме ваксини и много се радвам за което Simple Smile
От другия месец ще започнем със захранването.

Днес времето е мрачно, но аз мисля да го извеждам и в такова време, зимата също мисля да излизаме по малко, за да се калява все пак. Мисля, че ако е добре облечен няма проблеми.

# 86
Нямам много време тези дни, и пропуснах май пак много събития.
Затова:
На всички болни мами, татковци, бебоци - БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ.
На сдобилите се с нови прически, покупки, подаръци - ЧЕСТИТО.
На празнуващите рожденни дни, именни дни , месечници, годишнини (сватбени, кърмачески, тестоположителни) - Пак ЧЕСТИТО.
На водачите в конкурси и класации - Пак ЧЕСТИТО.

И на един специален малък мъж Калоян и неговата специална мама Деси- Целувки от мен и Симона.

За гърнето май още нямам мнение и отношение, но ще ви чета и ще си съставям. Но сега като си помисля, Симона първо трябва да редуцира акането преди да започнем да се учим, че иначе цял ден ще си откарваме на гърнето.
На Чаена идеята за столче Чико ми допада, дори и да е най-евтиното ( като количката ми ) се убедих, че Чиковците включват всичко необходимо, добре направено и измислено, а за повече пари получаваш незадължителните екстри.
А иначе след като не вали Симона е навън, и зимата май ще е така.

# 87
Момичета, Дими не иска да яде НАН1. Препоръчайте ми нещо, че съм много боса в АМ. Фризолака подобен ли е на НАН? Днес и дадох за пръв път картофено пюре. Това беше най-ужасената й физиономия откакто се е родила.

# 88
Привет и от нас Hug
Ей, това време максимално ми допадакато не вали, разбира се, писнаха ми нетърпимите жеги.Мисля и зимата като не е мъгливо и не вали да сме навън, че наистина това стоене в нас ме плаши Rolling Eyes
Момичета, въпрос:Какви бодита за зимата?С дълъг или къс ръкав?Все си мисля, че с дълъг ще бъдат много навлечени, нали все пак отгоре ще имат други блузки.Просто размишлявам на глас...

# 89
Здрасти от работа - за малко съм
Първо да не се чудите аз съм Цачи под прикритие - просто ми омръзна ника Sunglasses
и да ви кажа рецепта за скоростно оправяне на разстройство - вари се тетра и се пие 500 грама
вервайте ми след като дежурих в 00 цяла нощ направо се чувствам толкова добре след като го пийнах чайчето - веднага пресича!

Общи условия

Активация на акаунт