Генетични и имунологични проблеми - 17

• 51 614
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, има ли някой актуален имейл на д-р Русев, защото по телефона е невъзможно свързването, благодаря предварително 🙃

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:50 от loveparrots

# 466
  • София
Мейл нямам, за съжаление... Добра идея! Ако успея да го видя идната седмица, ще го попитам дали може да ми даде. Иначе имам този телефон: 0882/030934, досега съм му звъняла два пъти, без успех. Най-добре е да се иде на място, но това невинаги е добър вариант за всеки....

# 467
Мейл нямам, за съжаление... Добра идея! Ако успея да го видя идната седмица, ще го попитам дали може да ми даде. Иначе имам този телефон: 0882/030934, досега съм му звъняла два пъти, без успех. Най-добре е да се иде на място, но това невинаги е добър вариант за всеки....
Ако успеете да вземете имейл ще съм благодарна да го споделите след това 🙃🙃

# 468
# 469
Здравейте, момичета, от доста време чета темата и се информирам, но едва днес се реших да направя регистрация във форума Simple Smile
Накратко моята история: в 10 г.с. се наложи да ми направят кюретаж след спряла сърдечна дейност, който беше на 24.09. Веднага след това пуснах пълен пакет тромбофилия, където се видяха някои мутации, които ме насочиха към доц.Русев.
Останах доволна от консултацията (въпреки чакането отвън на студа 3 часа), получих подробно разяснение на резултатите ми. Доцентът ми назначи допълнителни имунологични изследвания, които аз направих на 04.11.
Днес е 20.11 и все още нямам никакъв резултат от тях и ставам малко нетърпелива... от клиниката ми обясниха, че докторът ги качвал в системата заедно с коментар.
Въпросът ми е: за колко време излязоха вашите изследвания, назначени от доц.Русев?
Благодаря предварително!

# 470
Здравейте, някой разбира ри какво означават тези изследвания,дари имам автоимунно заболяване. Имам субфебрилна Т от 2 години, и никой не може да открие причината.

# 471
Здравейте, момичета, от доста време чета темата и се информирам, но едва днес се реших да направя регистрация във форума Simple Smile
Накратко моята история: в 10 г.с. се наложи да ми направят кюретаж след спряла сърдечна дейност, който беше на 24.09. Веднага след това пуснах пълен пакет тромбофилия, където се видяха някои мутации, които ме насочиха към доц.Русев.
Останах доволна от консултацията (въпреки чакането отвън на студа 3 часа), получих подробно разяснение на резултатите ми. Доцентът ми назначи допълнителни имунологични изследвания, които аз направих на 04.11.
Днес е 20.11 и все още нямам никакъв резултат от тях и ставам малко нетърпелива... от клиниката ми обясниха, че докторът ги качвал в системата заедно с коментар.
Въпросът ми е: за колко време излязоха вашите изследвания, назначени от доц.Русев?
Благодаря предварително!
звънни в клиниката

# 472
Благодаря предварително!
звънни в клиниката

Звъннах в клиниката, казаха ми, че доцентът ги качва и нищо повече.
Затова питам тук Simple Smile

# 473
Аз след като им звъннах, го бяха подсетили и той на следващия ден ги беше качил

# 474
Моите резултати (нк клетки, амх, тла, д-димер) излязоха за седмица. Можеш да отидеш без час при него, според мен най-малко се чака към 16:30, и да го подсетиш.

# 475
Благодаря предварително!
звънни в клиниката

Звъннах в клиниката, казаха ми, че доцентът ги качва и нищо повече.
Затова питам тук Simple Smile

Привет,
По принцип до седмица, седмица и половина са готови резутлатите. При мен имаше подобен проблем - преди едномесечният му летен отпуск август месец, той беше забравил да ги качи вече 3 седмици, междувременно той не си вдигаше телефона. От регистратура ми съдействаха и се свързаха явно с него, защото на следващия ден бяха качени, заедно с терапия и зкалючение от него.
Успех!

# 476

Здравейте отново, резултатите от изследванията ми в Клиника Малинов излязоха. Заключението е, че трябва да ми се направи вливка на Интралипид 5 мл.
Бихте ли коментирали стойностите на НК клетките, както и влиянието на Интралипид върху имунната система? Благодаря!

# 477
И аз с тези показатели общо взето, направих вливката 2 месеца не към усетила ефект нито върху имунитета си, нито по отношение на забременяването Sad, като ми свърши ще ходя отново... Успех и на теб!

# 478

Здравейте отново, резултатите от изследванията ми в Клиника Малинов излязоха. Заключението е, че трябва да ми се направи вливка на Интралипид 5 мл.
Бихте ли коментирали стойностите на НК клетките, както и влиянието на Интралипид върху имунната система? Благодаря!

Здравей, kalpazanche,
При мен имаше промяна в същите показатели - НК клетките ми бяха 13. Още с първата вливка и стриктно следване на терапия от Русев - забременях веднага след нея. След 2 седмици ми предстои 3-та вливка.  
Относно влиянието на Интралипида върху имунната система - няма никакъв проблем. Интралипида е соев проеин, с който се захранват лежащо болни пациенти. Не е опасен за организма, освен ако нямаш алергии и непонозимост.  Моите вливки са по 10 мг. Досега и не съм усетила никакви странични ефекти.
Желая ти успееех и добри новини! Simple Smile

# 479
Момичета, някоя от вас имала ли е страшно завишени NK клетки (%CD16 NK от всички NK)? Знаете ли на какво се дължат?

П.П.: Моите резултати бяха двойно по-високи от най-високите резултати, които съм срещала. Не бях правила вливка преди бременността и изследването за тях беше пуснато в края на 5г.с. След вливка Интралипид 10мл ембриона оцеля близо 3 седмици и последва мисед. След него пуснах Fertility Test в Геника. Всички показатели са отрицателни.

Общи условия

Активация на акаунт