Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 52

• 48 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Момичета , правих колпоскопия и цитонамазка и микробиология във вторник и от тогава имам кръвенисто зацапване . Лекарката каза да не се притеснявам,  но мен леко ме плаши , че не спира. Дали е нормално?
Иначе при колпоскопията каза че всичко е наред , няма никакви промени и че и при цитото не мисли,  че ще има нещо  . Доста ме боля докато траеше процедурата.

# 616
Момичета , правих колпоскопия и цитонамазка и микробиология във вторник и от тогава имам кръвенисто зацапване . Лекарката каза да не се притеснявам,  но мен леко ме плаши , че не спира. Дали е нормално?
Иначе при колпоскопията каза че всичко е наред , няма никакви промени и че и при цитото не мисли,  че ще има нещо  . Доста ме боля докато траеше процедурата.

Спокойно! И аз точно във вторник бях и зацапването даже продължава, но док ме предупреди,че ще е така, защото и бръкна доста в канала.

# 617
Часове при Карагьозов се освобождават доста често. Ако искате да отидете при него просто следете настоятелно в супердок Simple Smile

# 618
Здравейте, ако някой има желание, може ли да погледне моя резултат от цитонамазка-лекарката ми няма да я има известно време и няма кой да я погледне и да ми каже дали трябва да се притеснявам или не. Благодаря.
Скрит текст:

# 619
Здравейте, ако някой има желание, може ли да погледне моя резултат от цитонамазка-лекарката ми няма да я има известно време и няма кой да я погледне и да ми каже дали трябва да се притеснявам или не. Благодаря.
Скрит текст:

Netflix, защо не изпратиш резултатите на лекар за онлайн консулатиця? При положение, че лекарката ти не е налична, това е добър вариант. Давам по-долу адрес на моя лекар, който има онклайн консулатции. Но има и други лекари, при които също става. А и сега в тия времена си е много добра опция, си мисля.

https://www.healee.com/bg/456380

# 620
За ПАП 2 не е необходимо да се пришпорва с мнение. Може да изчака лекаря, докато е на линия.

Киф, след 6 месеца е добре да се направи контролната цитонамазка.

# 621
Нетфликс, цитонамазката е добре. Наличието на бактерии е добре да се провери - микробиология, антибиограма от нея, ако се изолира нещо и после лечение.

# 622
Отстъпвам час за д-р Карагьозов за утре. Мисля да го пусна утре сутрин към 9:00, ако никой не прояви интерес.

Така че ако някой го иска да пише.

# 623
Здравейте! Виждам, че темата е доста стара, но все пак...Имам следния въпрос: може би в период от една година ми излизат ранички, доктора ги гори и след 2-3 месеца нова излиза.Каза ми, че е ЧПВ, но нищо повече. Чета, че има имуностимулатори, които подтискат вируса, но какви са те и могат ли да се приемат без лекарско предписание? Т.е. дали нямат някакви странични ефекти тези имуностимулатори?

# 624
Не знам за горенето...., напоследък все повече доктори препоръчват да не се третират ранички по този начин, защото само прикриват процес, ако има такъв. Консултирай се с друг лекар. Ако нямаш подходящ, ще пратя на лични.

# 625
При всяко горене ми взима биопсия и тогава гори. Не е така на сляпо. Чудех се дали да не си взема имуностимулатор малко да си подсиля организма. Четох за Изопринозин, АНСС и др., но не знам дали има ефект, а и Изопринозина по каква схема се пие. А АНССто е доста скъпичко, и ако няма ефект, няма смисъл.

# 626
Момичета, прочетете назад в темите. Има много информация кой какво е пил, как го е пил и дали има ефект. Говорено е безброй пъти. Само който не е искал не е намерил. Аз съм доволна от Ahcc. Успех с лечението. Бъдете здрави!

# 627
Мисълта ми беше, че принципно вече не се препоръчва много-много горенето...  Прилагат се други лечения. А и фактът, че раничките се появяват отново и отново говори, че лечението не е успешно. Поне аз така го разбирам. А иначе, че взима биопсия си е ОК.

# 628
При всяко горене ми взима биопсия и тогава гори. Не е така на сляпо. Чудех се дали да не си взема имуностимулатор малко да си подсиля организма. Четох за Изопринозин, АНСС и др., но не знам дали има ефект, а и Изопринозина по каква схема се пие. А АНССто е доста скъпичко, и ако няма ефект, няма смисъл.

Имунитетът трябва да се "подсилва" само когато има регистрирана нужда от това, т.е. направени са изследвания, видяно е, че имунитетът е спаднал и е препоръчано това да се коригира. Пиенето на имуностимулатори по собствена преценка, без това да е консултирано с лекар имунолог, може да доведе да сериозни негативни последици за организма. Само припомням, че при сега ширещият се вирус една от причините за лошо протичане е окситоцинова  буря, която се предизвиква от свръх силен имунен отговор на организма. Което си е точно "подсилен" имунитет... Човешкият организаъм е доста сложен баланс от процеси, вещества и т.н., за да се допуска произволна намеса.

# 629
Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са изследванията за установяване на спад в имунната система?

Общи условия

Активация на акаунт