Второкласници.Тема 1.

• 36 940
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И моята през повечето време се оправя сама. Малкият първи клас е с баща му в кухнята. И все пак си искат надзираване. И аз бих ги спряла да не влизат на занималня, но тогава ще трябва да пиша с тях домашни, да проверявам, разтървавам, щото си пречат и прочие, а не мога защото работя. И при все че уж се оправят, вчера нищо не можах да свърша качествено. Тамън се съсредоточат и някой ме привика. Wink

# 511
  • Където морето целува небето...
По музика не само пяха, ами и удряха по бюрата като барабани. Няма да ви казвам, че моето не се слави с най-доброто пеене, ама пък се раздава като Металика на стадион. Лудница! По физическо са клипчета.
За сега още надничам дали се оправя, защото по всеки предмет са с различна госпожа и съответно различна стая. Още няма навик да следи програмата и да влиза където трябва и в точния час, ако не го побутна малко.

# 512
  • shumen
Нашите днес имаха физическо.Правиха гимнастика 20 минути.

# 513
  • София
Нашите започнаха да правят проекти и да ги представят на power point. Познайте кой ги прави, все едно нямам друга работа. Чакам с нетърпение да свърши ДО.

# 514
Имате някакав луда амбициозна учителка. Не би трябвало да искат това от децата, освен ако не са в някаква специална паралелка с усилено изучаване на ИТ.

# 515
  • София
Ние правим проекти от миналата година още (иновативна паралелка сме). Няма изискване да е в powerpoint, може и на картон, но на мен ми е много по-лесно да сглобим няколко слайда, отколкото да набавям картони, снимки и подобни.
Преди 2 седмици правихме последния проект засега, детето само написа текстовете, избра как да оформим всичко. Аз единствено намерих снимки и му ги сложих по слайдовете.

# 516
  • Където морето целува небето...
Снощи и аз се впусках в дебрите на Power point в Тиймс. Трябваше да свалим преработим и прикачим отново с името на детето. Найс! при все, че го правихме за първи път си отне доста време на мен, а какво остана да го напраив сам второкласник.
Другата домашна беше да напишат басня. Чудя се ка коще не са започнали да ни карат да изработваме украса за Никулден или Коледа. Пролетта всеки ден им даваха да изработват нещо, а сега се бавят. След тази презентация в Power point направо ми липсват кошничките за Великден.

# 517
Като ви чета направо се ужасявам. И определено си оценявам класната.
При нас домашните са или в учебните тетрадки или тя ни изпраща допълнителни упражнения, които да се разпечатат и попълнят, а ако нямаш принтер ги преписва в тетрадката. Като време ѝ отнема около час и то защото се мотае.
Честно да кажа  иналата година и нашата класна се раздаваше и денят не ни стигаше, но сега го кара по-леко.

# 518
  • shumen
Нашата домашни дава или от учебника или от учебната тетрадка.Други за сега не им е давала.

# 519
И при нас горе долу е добре. Домашните са толкова колкото обикновенно. Пишат си ги на занималнята. По физическо и музика изпращат кипчета. И часовете са по повече от 20 мин. Което за мен е ок. По добре да им обяснят задачите отколкото да пеят и да се кикотят. Като цяло много добре се случват нещата.

# 520
Оле, и при нас няма такива проекти. Сам се оправя моят господин с платформата, после и с домашните. Накрая само снимам и пращам аз вечерта. Така или иначе се редуваме с последните отпуски и който е вкъщи, трябва да се занимава с градинарчето😊
Иначе госпожата предвидливо им беше разпечатала разни листи и вчера даже правиха самостоятелна работа в домашни условия🤪

# 521
  • Варна
Никакви домашни не качваме ние. Изпитват ги от време на време и това е.

# 522
  • shumen
Нашите госпожата спомена,че ще правят контролно по Математика онлайн другата седмица.

# 523
Нашите вече правиха контролно онлайн, но по околен свят. Беше под формата на тест, трудничко беше, имаше подвеждащи въпроси, но девойката се справи.
По математика госпожата каза, че ще правят контролно като се върнат в училище.

# 524
  • На морето!
И моята дъщеря се справя сама. Правиха и тест по математика, на включени камери и микрофони.  Не знам какъв е резултатът още. Тяхната учителка в редовните часове се справя отлично, на заниалня има какво да се желае, но и това ще мине.
Силно се надявам от януари да минават присъствено, защото психиката на децата е много крехка и страда сериозно от тази изолация.

Общи условия

Активация на акаунт