Второкласници.Тема 1.

• 36 924
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Моята се виляе от по-голямата си братовчедка, която я занимава с Чарли, Адисън, някаква Гери и други известни особи. Нормално е.

# 541
  • София
Да, контактът с големи деца много влияе.
Моят прави почти всичко, което прави и 15 годишният му брат. От две-три годишен се има за равен с него и се опитва да се държи като голям.
Много е трудно да го ограничавам, при положение, че аз работа от вкъщи и съм по цял ден на компютъра, батко му също е постоянно или с телефон или на лаптопа.
Хубаво е, че когато сме извън вкъщи изобщо не се сеща за устройствата, остава да избутаме зимата Simple Smile

# 542
Моите гледат Флора, Аиде бг, а отделно синът ми следи и един Андрей Буренок, украинец, който сравнява полети с различни авиокомпании.
На Флора въртеше видеата от метростанциите по едно време. А айдебг май нещо не ги виждам напоследък.
Със сестра си играя among us на телефона. Май трябва да сложа и аз лимити.

# 543
Да, моят и той от време на време я пуска Among us. Иначе е фен на Brawl stars и Minecraft. Хубавото от цялата работа е, че от време на време понаучава някоя дума на английски от игрите.
Той пък игрите и влогърите ги научи в училище покрай съучениците...

# 544
  • shumen
Моя също ги научи от съучениците си.Той предимно Майнкрафт играе.

# 545
  • пловдив
Тази игра Among us, явно е голям хит.
Дъщеря ми разказва как почти всички в класа я играят сега.

# 546
Among us съм я блокирала тотално, защото там се псуват по чата.

# 547
Моят с чатове поне още не се занимава 😊 Ама честно казано от съученици отново научи разни думи, които не беше чувал преди това🙄 В училище освен хубавите неща, се учат и лошите 🙄

# 548
Той може да не се занимава, но други му пишат най-вероятно в тая игра. Той чата си е част от играта.

# 549
  • shumen
Моето игри не играе почти  откакто са на ДО.Днес явно от умора и това учене цял ден на компютъра го боля глава.

# 550
Не е фен на игри и талефони. Но пред ко може да седи по цял ден. Понякога играе с малкият си брат. Не иска да чете. И само лего. Чака с нетърпение и Дядо Коледа за нова порция лего.

Какво е Айде бг. Пак ли някакви влогъри?
П.с. https://www.monitor.bg/bg/a/view/na-jivo-koi-merki-sreshtu-pande … ta-otpadat-240256

Ще ги пускат на училище от 4.01.21г.

# 551
  • София
Нямам търпение да се върнат в училище Smiling Imp
Трудно ми е да съчетавам ДО и работа, но и безкрайно ме изморява постоянното "Може ли аз да кажа", "До къде стигнахме", "Готов съм - И аз. - И аз"

# 552
Аз чак толкова не съм слушала какво говорят по време на часовете, защото съм си на работа. Но все пак за децата е по-добре да са си в класните стаи. Не виждам смисъл да седи затворен вкъщи, докато всички от семейството си ходим на работа  и се срещаме ежедневно с колеги/клиенти и т.н. В същото време не ми е и 100% спокойно, защото не знам да сме имали среща с вируса, а все пак си е сериозен.

# 553
  • shumen
Грейпфрут,все едно при нас описваш.И аз все това слушам и как някой е сърдит,че не изпитват него.
Палитре,така е.Ние си ходим на работа,а детето е вкъщи.

# 554
  • На морето!
Нямам търпение да се върнат в училище Smiling Imp
Трудно ми е да съчетавам ДО и работа, но и безкрайно ме изморява постоянното "Може ли аз да кажа", "До къде стигнахме", "Готов съм - И аз. - И аз"
И "Иванчо, изключи си микрофона!", "Марийка тук ли е? Марийке, чуваш ли ме?"

Общи условия

Активация на акаунт