Второкласници.Тема 1.

• 36 915
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Ние сме в отделни стаи и почти инщо не чувам. Тя дори вече рядко идва да ме занимава, докато имат часове.

# 556
Понякога оставам да слушам какво си говорят, особено в началото на часа. Включва се някой и пита "госпожо, какво да извадим?" или "госпожо, на коя страница да отворим?", а точно преди секунда госпожата е отговорила на този въпрос на друго дете (ново включилият се естествено няма как да е чул). Госпожите отговарят и отговарят, възхищавам се на спокойствието им!
Дано започнат реално училище, дано ходят по-дълго време! Притеснявам се от короната, но и другите вируси ще започнат да циркулират... Дано сме здрави! Дано всички са здрави!

# 557
  • shumen
От 4.01.отварят училища,ясли и градини.Моето ще ходи на училище и пак ще се започне с ранното ставане.

# 558
  • Варна
Че в клас да не мислите, че е различно, и там госпожата повтаря по сто пъти за неразбраните. И ние имаме два-три екземпляра такива, нито седя да ги слушам, нито се дразня. Напредват си по програмата, учат си, в тоя студ и мрак ми е сто пъти по-добре така, отколкото в7:20 да излизаме от къщи. Никак не искам да се връщат точно сега в училище, никак! Но предполагам нямат друг избор. Надявам се поне когато почне да се чува за грип по-бързо да минат пак на до, а не да чакат до последно като предни години.

# 559
Мдааа, ранното ставане ми по-трудно от онлайн обучението, но каквото кажат.

# 560
И при нас тя си е в стаята и ако аз реша да надникна тя веднага ми маха с ръка и ме гони? Честно казано ми е любопитно как минават часовете, но тя иска да е самостоятелна. Следобяд тя пише домашни и аз ги проверявам Засега се справя добре. По математика започнаха с умножение и тя се чувства щастлива и голяма, защото се справя добре?
Иначе при нас борбата е голяма да я откъсна от таблета след часовете. Гледа филмчета, играе игри, пуска си музика и танцува, но в крайна сметка ние с баща ѝ също прекарваме доста време онлайн.

# 561
  • shumen
Нашите умножение не са взели още.Ще го почнат след ваканцията каза госпожата днес.

# 562
  • Варна
Нашите също, днес явно ще правят преговор на събиране и изваждане до 100. Но те по принцип и миналата година се движеха по-назад от масата тук.

# 563
  • пловдив
Ние взехме тази седмица умножение ,а вчера и деление.

# 564
  • София
Тази седмица са на деление, умножение взеха миналата или по-миналата седмица.
Аз пък съм при него по време на уроците. Брат му учи в другата стая, в кухнята ми е шумно и неудобно, други помещения нямаме.
А и определено има нужда да съм там и да го ръчкам да пише, да слуша ... Иначе е постоянно разсеян, изобщо не е за онлайн обучение.

# 565
Днес ни беше последният урок преди умножението.

# 566
  • shumen
Нашите днес имат ИУЧ математика.В Понеделник им е последния урок и след ваканцията ще правят сигурно контролно и ще започнат умножение.

# 567
И моят иска да е сам в стая и ръкомаха да гони всеки, който му надникне 😊 Умножение още не са взели и те.

# 568
  • shumen
Нашите днес госпожата им каза умножение след ваканцията.

# 569
  • На морето!
А знаят ли таблицата наизуст? Моята дъщеря не я научи лятото и се чудя дали да я мъча сега.

Общи условия

Активация на акаунт