Второкласници.Тема 1.

• 36 876
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • shumen
Нашите по Математика са на умножение с 6.По български са на умалителни съществителни,а по Четене на Синя приказка.С учебниците на просвета плюс са.
Гиги,нашите ще са пак почти цял ден-от 9 до 11,30 часове и от 13,30 до 16,20 занималня.Време за навън няма да имат освен вечер.

# 661
Много е недомислено. Според мен точно по време на ДО трябва да се оставя време  за игра навън.
Иначе при нас взеха и упаражняваха умножение с 8 и като гледам в понеделник са наб9. По български са на преговор на прилагателно. По четене последно взеха Синя приказка и за петък трябваше да я разказват. По ОС човешкото тяло.
Тя освен на ЕК не е ходила на друго състезание, от училище само затова ни казаха, а аз не съм търсила за други. Иска ми се да я пусна на състезание по английски, защото то ѝ е силата, но и там не съм се организирала да търся.

# 662
Честно казано мен ме притеснява повече тази поредна изолация и ефектът ѝ върху психиката на децата. Маски, забрани, дистанция, учене през компютър с часове... Страшно е това за тези малки деца.
И аз съм със същите притеснения. Силно се надявам да им е последно затваряне и да не се удължи срокът му.

# 663
  • пловдив
Аз ще съм вкъщи с ученичката и със сестра й на 3 г.
Надявам се да остане време за излизане в парка ,защото и на мен не ми харесва да сме затворени по цял ден.
Бяхме намалили доста използването на устройства ,но за съжаление пак ще ги включим в действие.Няма как.

# 664
И аз ще съм с баткото и брат му на 1ги8м. Баткото ще се оправя сам сутрин след 10.00 че и преди това. Аз излизам зс детска кухня и разходка. Имаме я рутината от предишния път.Всеки си иска своето. А като е вкъщи и за него обяд трябва. На училище поне е осигурен.  И

# 665
  • shumen
Моя този път щ.е е с баба си и дядо си а,а аз на работа.Ще се оправя сам до обяд,а вечер аз ще качвам домашни.
По околен свят са на урока за опазване на природата.

# 666
И нашата госпожа спомена, че до края на април ще приключат с материала. Ще използва оставащото време за затвърждаване. Тя и без това постоянно използва допълнителни материали.

# 667
При Вас как върви учебния материал?
...
А тук там се чуват гласове за нулева година. Абсурд!

Изобщо няма как да се случи това с 0-ва година. Просто е невъзможно, защото няма как да задържат децата е детските градини и ясли още една година, а цели набори 2 и 3-годишни да си останат вкъщи и да не тръгнат на ясла/градина.

# 668
  • Варна
Никога не съм чувала дори да се споменава нулева година от сериозен източник. Чела съм призиви из фейсбук и форуми, но това естествено е абсурдно. И за миг не съм се притеснила, че е възможно Laughing

# 669
  • shumen
И аз мисля,че не е възможно.

# 670
Здравейте,
Излязоха резултатите от кенгуруто. Очакванон36 точки. Тя е разочаравана, но аз ѝ обясних, че щом бърза за игра и е невнимателна положението е това.

# 671
  • shumen
И при нас излязоха.Моят е изкарал 15 точки.

# 672
  • Варна
Тези задачи има ли ги някъде качени? Откривам само от минали години.

# 673
  • Където морето целува небето...
След 15.04 ще се публикуват. Моето дете е с пети резуптат в областта. Аз съм доволна, той не Simple Smile

# 674
  • shumen
При нас днес излезе заповедта и до 02.04.ще учат дистанционно.От 12.04.ще се върнат в училище.

Общи условия

Активация на акаунт