💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 732
  • 792
  •   1
Отговори
# 180
Димо ми е чаровен грозник Simple Smile.
Чакам предаването с нетърпение и интерес.
Абе, хора що не споменавате бай Весо - той толкова се стара да обиколи България с жълтото знаме, а ни дума за него Grinning

# 181
Димо ми е чаровен грозник Simple Smile.
Чакам предаването с нетърпение и интерес.
Абе, хора що не споменавате бай Весо - той толкова се стара да обиколи България с жълтото знаме, а ни дума за него Grinning

Как бе!? Весо-Знамето.. 😀 В профила му  в ИГ се вееше на снимките на 2ри сезон на Игрите.

# 182
А със СтоЕнчо какво става,оженили се това момче за онова момиче на което предложи брак ?Laughing

# 183
  • Испания

Игри на волята: България

❓Днес питаме нашия водещ Димо Алексиев какво го впечатли най-много през изминалата седмица от битките на Арената❓

Димо Алексиев: Изключително впечатлен съм от четири изключително силни жени! 👏 Тези момичета истински ме изненадаха. 👸 В повече от 3-часова битка на над 38 градуса температура 🌡 никоя от тях не трепна и не показа слабост. 💪Показаха единствено колко силна е тяхната воля. ⭐️

Коя е тази битка и пред какво са се изправили жените-воини очаквайте от септември по NOVA!
📺

# 184
  • София
И кога по-точно беше над 38 градуса? Аз не помня такива температури тази година и то на нашето море.

# 185
  • Испания
Те играят на слънце, не на сянка. Температурите, които съобщават в прогнозата за времето, се измерват на сянка.

Източник

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 20:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 186
А със СтоЕнчо какво става,оженили се това момче за онова момиче на което предложи брак ?Laughing
Цъ.
Разделиха се още след финала на сезона.

# 187
  • Пловдив
Цъ.
Разделиха се още след финала на сезона.
Язък!:grinning:

# 188
И Весо, и Стоенчо (но най-вече Весо) са най-подробно обсъдени и проследени в спам темата за реалити предавания. Как ще се забравят тези видни образи.

# 189
Много дълго съм се чудила кой от Весо, Стоенча, ТОмас и Март е най-тъп. Май Весо чупи тъпомера. Дано няма подобни като тези изброените...Гледат ми се способни хора, със стратегии, умения....Не ми се гледа безсмислен пълнеж.

# 190
  • Пловдив
Много дълго съм се чудила кой от Весо, Стоенча, ТОмас и Март е най-тъп. Май Весо чупи тъпомера. Дано няма подобни като тези изброените...Гледат ми се способни хора, със стратегии, умения....Не ми се гледа безсмислен пълнеж.
Според мен Стоенча.Grinning

# 191
Права си. Който и да сложа на първо място, както и да ги подредя, от където и да ги почна все няма да е грешка.

# 192
  • София
Мен Томас ми се виждаше най-умен от глутницата славяни, а най-тъп Георгиус.

# 193
Уф, тоя пък даже го и забравих че е учавствал.

# 194
Да и аз това щях да кажа, че за мен Георгиос /дори му бях забравила името, добре че го написахте, защото аз го помня като "малката" русалка/ си беше най-тъп. И попадайки на негови клипове и снимки след предаването, мнението ми се затвърждава.

Общи условия

Активация на акаунт