💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 068
  • 792
  •   2
Отговори
# 600
  • Sunshine state
Сега изгледах клипа - ами че той вади по-големи джуки от Михаела, особено като ги поднесе напред с този премрежен поглед. Не го намирам за привлекателен, има нещо отблъскващо в него.
И аз не го харесвам, ама гледам във фейса жените направо припадат по него. На мен ми идва изкуствен и сякаш с някакви пластични намеси. Като пластмасов ми е. 😆
Най-много хейт във фейса отнесоха Ивана и Христа. Ок, разбирам, че последната се е окепезила здраво, ама някои коментари са направо отвратителни. 🙄

# 601
  • София
Гледах,интересно се очертава Simple Smile Аз също нямам за сега фаворити,па и не можах да ги запомня много ,хахах.
Водещите ми харесват!

# 602
Христа и бизнеса ѝ салон за красота. Каква по-голяма антиреклама. Но човек като се огледа колко народ се е обезобразил с гордост, антирекламата може да се окаже сполучлива реклама.

# 603
В първия пост на следващата тема ще сложа снимките на участниците.

Ако не те затруднява добави и инста/фб инфо за участниците.
Жалко само, че още няма материали за колаж Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 16:30 от Bengun

# 604
На мен Тодор ми стана някак симпатичен. Вярно, че е пълно Хахо, обаче трябва да му се признае, че е постигнал нещо в живота и не се е предал. Той на няколко пъти спомена, ще спорта и любовта са му спасили живота. Кой знае в какви каши се е забърквал. Много се смях, като жена му му каза, ако не спечели, да не се прибра вкъщи.😁 И на мен ми направи приятно впечатление, че награби да носи торбата.
На мен фаворит за сега ми е пилота. Според мен той има реални шансове за победа, търсих му кусури, но не забелязвам нищо за сега.
На мен честно казано тези участници са ми много по- интересни от миналогодишния сезон.

# 605
  • Испания
В първия пост на следващата тема ще сложа снимките на участниците.

Ако не те затруднява добави и инста/фб инфо за участниците.

Предвидила съм го.

# 606
Христа била много добра фризьорка,оказа се позната на приятелка.Салонът не е само нейн,имала и съдружничка.Цитирам ще ги изтрепе с акъл 🤣.Аз си харесах пилота,малко потаен ми се вижда и леко флегма,много подвеждат тия визитки.Довечера съм за червените,най малко ме дразнят.Пак ще гледам на запис...

# 607
И мен червените ме дразнят най-малко от трите отбора Grinning

# 608
  • София
Тодор въобще не е невинен, любовта му спасила живота, нищо чудно да е до време или докато тя не направи нещо. Аз такъв участник въобще не бих избрала, че той може да им отмъсти след предаването, кой го знае какъв е. Ето две статии, в които е издирван и се е укривал за побой, маскирани грабежи с бой и тн:
https://www.flagman.bg/article/114968
https://www.flagman.bg/article/98162

Относно червените, отново и тази година червените, преди розови, са избрани сякаш най-силни или целеустремени, поне на първо четене и хората пак масово на тях симпатизират, което не говори за много добре разпределяне на играчите, но да видим.

# 609
  • Sunshine state
И аз съм учудена колко подкрепа събра под визитката си в страницата на предаването. Престъпници за провокация вкарват, но какво им е на участниците.. Ще го видим кога ще си покаже ноктите. Не му давам много време.

# 610
Ето две статии, в които е издирван и се е укривал за побой, маскирани грабежи с бой и тн:
https://www.flagman.bg/article/114968
https://www.flagman.bg/article/98162

Потресаващо просто.
В нормална държава за нападение срещу полицай отдавна щеше да е на топло.

# 611
  • София
Искрено се надявам да се е променил, но трябва да мине малко повече време, за да се докаже, че е нов човек и път назад няма. Все пак тук става въпрос за предаване, което те изкарва от нервите, адски много адреналин, интриги, загуби, все неща, които могат да те провокират. Това е нещо като зависимостите, човек много лесно може да се обърне назад, затова е добре да мине повечко време от новия живот, ако наистина е започнал такъв.

# 612
# 613
Изглежда доста първосигнален и глупав , за да успее да държи емоциите си под контрол дълго време.
Няколко питиета, един напълно невинен даже не флирт от страна на жена му лесно биха го превърнали в безмозъчен бияч в реалния свят според мен.

Дано да греша, все пак почти не сме го наблюдавали.

# 614
  • Sunshine state
Гледам, че на страницата на игрите приканват хората по морето да дойдат за публика на игра за територия. Да видим дали няма да изтече информация кой в играта, кой не.

Общи условия

Активация на акаунт