Лаковe за нокти - 140

• 27 883
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
В Ивис и Ароматикс провери ли?

В Ивис под Трокадеро преди седмица нямаше голям избор, само няколко тъмни, но признавам, че в другите не съм гледала. Надявам се да намеря време идната седмица.

# 166
  • София
Четката е странна и за мен. Някак тумбеста такава. Снимах ви я, но не си личеше много и не я качих.

# 167
Олгарита страхотно омбре! И аз съм замислила нещо за новата седмица, ще видим в крайна сметка какво ще ми се получи 😃
Жълтият неон нещо не се представи добре от към издържливост и снощи мацнах един Ейвън отгоре, да изкарам последния работен ден

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 06:29 от fifito80

# 168
Пупси, сещам се какъв тип е четката, имала съм такава, но не помня на кой лак. На мен ми беше удобна, но аз харесвам тесните четки, с широките нещо не се справям Simple Smile)

# 169
О как мразя такива тънки четки, късат ми нервите Grinning Изобщо не са ми удобни, предпочитам максимално къси и дебели четки, скосени отстрани. Любимата ми четка е на лаковете на Bourjois 1 Seconde, от която някой наскоро се оплака тук Simple Smile

# 170
  • на последния етаж
Момичета, моля да ми препоръчате клещи за кожички. Никога не съм ползвала такъв уред и не мога да се ориентирам по какви характеристики да го избера. Ще го ползвам за рязане на някоя и друга стърчаща кожичка отстрани на ноктите, тъй като кожичките предпочитам да ги избутвам.
Търсих в този сайт (мисля, че продуктите на Солинген са качествени), но изборът е толкова голям, че не знам по какъв критерий да избирам.
https://2styrkela.com/krasota-i-stil/manikur/kleshti-za-kojichki.html?limit=all

# 171
Ииии, влюбена

P.p.- топът ми размаза печата, ама за първи път слагам.
Pp2- silence- picture polish

# 172
Един опит за мраморен ефект Blush

# 173
Блъд, много ми харесва! 💞
Разказвай, с каква техника го прави?

# 174
Благодаря!
Много лесно става, мацаш на воля Joy
С цвета от другите нокти /Flormar Full Color FC60 Bubbly Peach/ си капнах на лист и с тънка четка си взимах някакво количество и се опитвах да правя разни криви черти, след което топнах четката в лакочистител и минах по чертите отгоре да се размажат и да станат по-прозрачни и светли. И общо взето тая мацаница се получи. После сложих тук-там брокат /Essence 02 razzle dazzle/ и това общо взето Blush

# 175
Много красиви неща показвате. Аз все още съм със синичкото от миналата седмица, но тези дни ще сменям и ще покажа.
Междувременно се сдобих с тези летни стикери и двата лака, че си нямам 4 пълни кутии 😂😂😂

Dalindrah от кой сайт поръча тези красоти?

# 176
Llums 32 + Catrice 62 I love being yours

# 177

https://www.instagram.com/p/CB42yqfDFjG/?igshid=ae6k1u8nmn4k
Catherine Arley 700
Декорация ваденки с печат
Значи... Новите на Golden rose....харесах си няколко цвята и естествено си ги купих... И естествено четките са пълно разочарование... Простооо.. Не е толкова зле, че са тънки... Лошото е, че са криви

# 178
Блъд, страхотно ти се е получило!

Аз изкарах 5 дни с последния лак, като за база бях сложила активния заздравител. Днес го свалих само с изтрити връхчета, което е много добре за мен. На този етап ми допада въпросният.
А иначе днес се утеших с любим класически френски, след като разбрах, че боядисването на стени не е като с ноктите и е далеч по-трудоемко...

# 179
Преслава, много красиво.
Мама, ох, толкова свежо ми стана от твоя маникюр : ))

Общи условия

Активация на акаунт