Лаковe за нокти - 140

• 27 901
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, по-късно ще ви изчета по-подробно, гледах основно маникюри тези дни- всичко ми хареса Heart
Моят маникюр на 4 дни и половина (от сутринта):
Скрит текст:

Издран е и с изтрити връхчета, защото правих един куп неща тези дни и никак не съм го пазила. По мое мнение, подобно израстване на ноктите за мен е обичайно при маникюр на около седмица, така че явно активният заздравител на Перфект прави така, че ноктите ми да растат по-бързо Heart Eyes
 Това назъбеното около ноктите НЕ са кожичките, а е бързосъхнещ топ който все още е толкова нов и толкова лесно се разлива под кожичките, че не успявам да  дозирам правилното количество. Отвикнала съм явно да е толкова течен... Stuck Out Tongue Winking Eye Явно съм свикнала да нанасям посгъстен топ лак Joy
Утре сме на детски рожден ден и по-късно ще трябва да измисля някакъв подходящ маникюр. Sunglasses
Джаста, добре че не си купих лакчето 21 с номер 11 миналата седмица (след като ти го показа)! Оказа се, че вече го имам Joy Днес разглеждах "какво имам" в кутиите... Grinning И все имам чувството, че нямам подходящият цвят розов неон... Laughing

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 13:52 от dolce miele

# 181
Един опит за мраморен ефект Blush

Чудно! Чуднооо!!

# 182
Момичета, кажете сайт с красиви ваденки за добри цени. Можи би заради Кодид няма много избор от Китай.

# 183
  • Пеликания
Блъд страхотно е Heart Eyes
Маме много свежо се е получило Simple Smile
Аз се завърнах и пак почнах с шарениите Joy

Скрит текст:

# 184

Скрит текст:

# 185
Сайтът, от който аз поръчах се казва Je sens le bonheur. Предлагат предимно продукти от стари колекции, които вече не се намират по магазините. Всичките красоти ми излязоха 37 евро с доставката.

Мерси за предупреждението, че зеленият лак на Revlon е топър, не го очаквах.

Аз смених ноктаците и тези май са ми дълги, но трудно намирам по-къси. Лепилото се държи добре в басейна и направо съм очудена, защото не знам какво слагат във водата с този вирус, но за кожата и косата ми е все едно се къпя в радиационнен басейн.

Лакирах ги с L'Oréal Perle de Jade и L'Oréal Under My Spell. Влюбена съм в комбинацията.

# 186
Блъд страхотно е Heart Eyes
Маме много свежо се е получило Simple Smile
Аз се завърнах и пак почнах с шарениите Joy

Скрит текст:

Този Flormar SKY blue е много красив!!! За съжаление май вече затриха точно този вид на Flormar, може би скоро ще има нови лакове, както при Golden rose... Нали разчистваха Ice Chik... И сега новите Glitter shine...

# 187
Момичета, кажете сайт с красиви ваденки за добри цени. Можи би заради Кодид няма много избор от Китай.

За Алиекспрес ли говорим? Ако там не си намерила голям избор, просто не знам къде другаде би могла да намериш Joy

# 188
  • София
Добре забравено старо Wink

# 189
Готова за детски рожден ден Blush :

Скрит текст:

Лаковете са бял лак Флормар фул калър (като основа), Флормар 408 Rose classic и ГР сити калър 05. Последният- 05, е леко по-розовеещ, но на снимките излиза по-бял. Изключително впечатлена съм от консистенцията му, както и от лесното  нанасяне  (четката не е широка, но лакирането е супер лесно с нея и определено не е дефектна). Брокатът е ГР айс шик 104, декорацията- ваденки. На средния пръст под ваденката се обърках и започнах да нанасям бял плътен лак, попих каквото успях набързо и отгоре минах с 05- на живо не си личи. Laughing

Маме, благодарности за подшушването да слагам ваденките с печат! Hug Като за първи път ги поставих малко накриво (въпреки че използвах прозрачен печат), но схванах идеята. Sunglasses
Пепе, много интересен лак Simple Smile

# 190
  • Берлин
Аз предлагам да дадем специална награда на Долче за най-позитивна съфорумка и за най-голям положителен прогрес. Долче,радвам ти се от сърце. И ЧРД с най-добри пожелания.

# 191
Папурче, благодаря ти Hug Да, помним как изглеждаха ноктите ми преди да започна да ги пиля и отстрани... Laughing А с вдъхновение, трикове и малки хитринки се зареждам от тази тема! Blush

# 192

От днес нов маникюр!

# 193
Момичета, изкарах четири дни с розовото, което е рекорд за мен Stuck Out Tongue Но нямах време да сменявам лака, тъй като вчера сестрите ми бяха абитуриентки, а днес аз ви черпя по повод на още едно завъртана на земята около слънцето за мен ♥ В момента съм без лак и довечера ще мацна любимия Перфек s48 и Зорницата Stuck Out Tongue
Скрит текст:

# 194
  • София
Момичета, изкарах четири дни с розовото, което е рекорд за мен Stuck Out Tongue Но нямах време да сменявам лака, тъй като вчера сестрите ми бяха абитуриентки, а днес аз ви черпя по повод на още едно завъртана на земята около слънцето за мен ♥ В момента съм без лак и довечера ще мацна любимия Перфек s48 и Зорницата Stuck Out Tongue
Скрит текст:

Честито на теб и много успехи на момичетата!

Общи условия

Активация на акаунт