Лаковe за нокти - 140

• 28 434
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Агент, Каталано- много хубави маникюри!
Долче- голям прогрес, браво!

От мен един руски (?) лак- Tips Souffle - не е лош, има златист шимър и глитер, добре се маже, плътен:

https://www.instagram.com/p/CCQortZjgjx/?igshid=8flh5to2se2j

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 22:23 от nadia23

# 496
Надя, много интересен лак Heart Много хубаво блещукат частичките.
Размишлявам си аз за шаблоните и печатите...и се чудя дали проблемът е в шаблоните или е в печатите? Thinking С най-обикновените гумени (непрозрачни) ми се получава от всичките шаблони. С прозрачните от някои шаблони успявам, от други- не. Също се случва от една и съща плочка с дизайни някои да ми се получават, други изобщо не мога да ги "хвана" с печата, камо ли да се стигне до печатане...Предполагам, проблемът не е само в мен, защото с някои дизайни се получава супер лесно (пръстенчетата ги печатах с прозрачен печат, от първия опит станаха), а с други дизайни- уж не много различни като тип- не става и не става. Дали ми трябват нови прозрачни печати или пък по-скоро нови шаблони? Иначе върху моите умения на печатане мога да работя още, има накъде. Grinning

# 497
Да, интересен е, чудя се дали да взема някои други на тази марка- има ги в Лакодом. Този го поръчах може би миналата година? Не помня точно. Сега чакам да заредят там на Cirque Colors колекцията, защото единствения лак, който мега много искам- Euphoria, го няма по другите “дилъри” 😂

Моят опит показва, че различните печати- било прозрачен, било силиконов непрозрачен, или гумен непрозрачен- изискват различна техника на взимане на картинката, различен ъгъл, различно количество остатъчен лак по плочката. Плюс това различните плочки имат различна дълбочина на изрязаната картинка- с някои става лесно, защото са добре оформени, с други си е мъка.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 22:24 от nadia23

# 498
  • В полите на Пирин планина
А от Лакодом поръчките отиват ли на митница, Наде?

# 499
Мен ме озадачава, че с прозрачния печат някои дизайни (включително от една плочка- много подобни на вид) се получават, други не. С непрозрачен винаги става- но с него не виждам точно  къде печатам. С непрозрачен движението при печатане е тип "люлка", с прозрачния си е точно печатане. Може би ще пробвам все пак и с друг печат.

# 500
Момичета, за колко време ви изсъхва лака? Аз вмомента се лакирам. Ако се получи ще кача снимкя. Приятна почивка.

# 501
Момичета, за колко време ви изсъхва лака? Аз вмомента се лакирам. Ако се получи ще кача снимкя. Приятна почивка.
С топ лака Quick Dry на Golden Rose за 10минути съм готова.
Вчера го търсих в софийския Елитис, нито една бройка не открих. Довечера ще пробвам новия Gel Shine и ще пиша как е.

# 502
За потребителката, която сподели, че ѝ се разслояват ноктите и ползва 8 в 1 - спри го за известно време и виж как ще е, защото аз и още няколко момичета забелязахме, че явно са сменили формулата и се получава обратният нежелан ефект. Вместо да помага, разваля повече нещата. А аз лично го ползвах поне 2-3 години и бяха много доволна...

# 503
А от Лакодом поръчките отиват ли на митница, Наде?
Поръчката с руския лак по-нагоре беше последната от там. Тогава не мина митница, директно в пощенския клон.

Сега чета, че доста се бавели поръчките, нямам идея дали няма някоя да отиде на митница.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 22:24 от nadia23

# 504
Хайде на лятната вълна Blush

# 505
  • София
Кристалче, сега гледах, че в онлайн магазина на Лили има GR Quick dry.
А от мен GR Ice chic 80, но в действителност е с една идея по-светъл, но не можах да го хвана съвсем реално

# 506
  • Пеликания
Блъд уникално се е получило Heart Eyes
И омбрето и рисунката ... Animal Speak No Evil

# 507
Блъд, разкошно е! Heart Eyes С каква четка рисуваш (може ли снимка)?
Джулс, а декорацията ваденка ли е или някаква специална техника? Blush

# 508
# 509
Благодаря!
Долче, рисувам с четката на един много стар черен лак за рисуване на Umbrella. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт