Лаковe за нокти - 140

• 28 375
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
dolce miele, същия е,  #56
Много ме грабна в магазина, но уви самостоятелно няма никаква покривност. Върху този Ice chic #302 стои приемливо, тествах го върху Ice chic #36, но не стои добре. Върху млечно бял също беше потресаваща гледка, мисля да го пробвам и върху черно и червено по-натам.

# 556
Направих поне 100 снимки, но не мога да уловя цвета. Малко по-оранжев е на живо.

# 557
dolce miele, същия е,  #56
Много ме грабна в магазина, но уви самостоятелно няма никаква покривност. Върху този Ice chic #302 стои приемливо, тествах го върху Ice chic #36, но не стои добре. Върху млечно бял също беше потресаваща гледка, мисля да го пробвам и върху черно и червено по-натам.
Имам номер 54, на 21/сходни са по цвят май/ и всеки път когато го сложа трия целия маникюр. Скъсвал ми е нервите при всяко пробване, самостоятелно или върху друг лак. И при следващото разчистване на лакове, както е пълен ще пътува към коша.
Лучия, този маникюр е цяло изкуство! Не мога да му се нагледам! ❤️

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 22:03 от .. attractive ..

# 558
Благодаря Blush

Аз вчера като го правих и търсих лак, подходящ за пясък. Имах едно Габрини, като пясъчен, ама на - така се беше сгъстил, че и разредител не го оправи. И днес ходих по магазините да търся такъв лак. Направо ме е срам колко накупих, че и 50 лв оставих за лакове Grinning Но пък отдавна не бях вземала нови. (Тъкмо разчистих 12-13...айде пак същата бройка си ми стана) Joy
Ама то - ГР Айс Шик 04 (снежно бял) - на свършване, пясъчен цвят нямах, че и едни брокати и частици намерих, и ...
Утре ще ги покажа в шишенцата Joy

# 559
Атрактив
Скрит текст:
Набързо черешов джинмохито😸-джин, газирана вода, тоник, черешки, лим.сок, мента. Хубаво стана, но това да снимаш храна е мъка...едната череша 10 пъти я вадих, през това време леда се стопи, забравих сока от вишни, абе....

# 560
Диди, чудесен цвят е този лак! Heart Ефекта ти ли го прави?
Десислава, аз съм го слагала 21 номер 56 на 3 пласта и беше добре. На един пласт наистина няма покривност, само блещука...
Атрактив, има един лак на 21, малко по-светъл е от номер 56- сигурно ще е 54 Grinning 57 и 58 са лилав (този го е показвала Арабеск, аз още не съм го пробвала на нокти) и сиво-черен, те са малко по-покривни.
Лучия, честити придобивки Grinning Ще показваш.
Леми, взимам едно коктейлче с повече газирана вода (че не харесвам джин и тоник) Hug Нали може? Innocent

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 22:17 от dolce miele

# 561
  • Измир
Luchia, чудесен плаж си ни показала Hug. Чакаме снимка на новите попълнения.
Диди, мраморният ефект с четка ли го прави? Много хубав цвят и маникюр.
Lqnipa, сподели кои са лаковете, имат ли бяля основа...
Деси, лятна класика.
Маманамиро, теб съм те харесала и в Истаграма и тук.
Аз докато пиша Леми си пие коктейлче. Да ти е сладко. Наздраве Grinning

# 562
Атрактив
Скрит текст:
Набързо черешов джинмохито😸-джин, газирана вода, тоник, черешки, лим.сок, мента. Хубаво стана, но това да снимаш храна е мъка...едната череша 10 пъти я вадих, през това време леда се стопи, забравих сока от вишни, абе....
Лемиии ❤️❤️ завиждам /благородно/ на прекрасното ти коктейлче. Изглежда страхотно, сигурна съм, че и на вкус е трепач. Срам, не срам любител съм на чашката 😄 Наздраве! ❤️🏖️🍹🥂

# 563
Luchia, чудесен плаж си ни показала Hug. Чакаме снимка на новите попълнения.
Диди, мраморният ефект с четка ли го прави? Много хубав цвят и маникюр.
Lqnipa, сподели кои са лаковете, имат ли бяля основа...
Деси, лятна класика.
Маманамиро, теб съм те харесала и в Истаграма и тук.
Аз докато пиша Леми си пие коктейлче. Да ти е сладко. Наздраве Grinning
GR ice chic 306, на бяла основа. BEL 76 черна основа. Момичета, вие ме вдъхновявате. Съвсем случайно попаднах на темата. Преди ходех на маникюр, обаче ми писна всики месец да давам парички. След това минах самостоятелна форма, само с един лак. И преди месец попаднах в темата. Имам още много работа за усъвършенстване, но все пак има лек  напредък. При мен са проблем кожичките. Ужасни са бързо растящи и твърди. С резеца стават още по-зле.

# 564
Може ли снимка на Бел 306 (оказва се, че имам 304, 305 които са зелени и още един близък по номер който е оранжев Joy  За кожичките можеш да използваш емулсия или гел за "отстраняване" на кожички- с него се избутват лесно. Между маникюрите можеш да използваш олио за ръце и нокти, крем за ръце...Аз използвам и ел. пила (преди маникюр).

# 565
Мраморния ефект е ваденка. Беше ми много трудно да избера акцент за този лак. Прегледах всичките си ваденки и никоя не беше подходяща. Точно когато мислех да се откажа, взех тези с мраморен ефект. Преди време слагах такава и не бях впечатлена от резултата и затова и сега мислех да ги пренебрегна. Но освен, че ми пасна перфектно на лака, много вървеше и с роклята, която избрах да облекла днес.

# 566
Значииии този морският с пясъка и вълничките е жесток! А по-назад май Блъд едни палми беше показала... Без думи! 💕

Честно, ужасно съм щастлива, че толкова много дами се грижат за маникюра си сами, а и виждам как с времето задобрявате все повече! Не знам точно от колко години пиша в темата, ама се усеща огромен напредък Grinning

# 567
Честно казано, когато някоя позната ме попита коя ми е маникюристката и аз кажа, че сама си правя ноктите... Ми става мъкаво от погледите им. Толкова модерно е станало да са ти мацнали някой гел лакче, че просто не се приема за нормално сам да се грижиш за маникюра си. А последствията от тези гел лакове не се коментират, меките като лист нокти, на които им трябва минимум половин година да придобият нормален вид, също. В тази тема намерих сродни души и съм благодарна изключително много. ❤️

# 568
Честно казано, когато някоя позната ме попита коя ми е маникюристката и аз кажа, че сама си правя ноктите... Ми става мъкаво от погледите им. Толкова модерно е станало да са ти мацнали някой гел лакче, че просто не се приема за нормално сам да се грижиш за маникюра си. А последствията от тези гел лакове не се коментират, меките като лист нокти, на които им трябва минимум половин година да придобият нормален вид, също. В тази тема намерих сродни души и съм благодарна изключително много. ❤️
За гел лак не желая и да чуя. След две процедури гел лак 2 години си оправях ноктите..витамини, масла, лакове. Ужас..а сега сякаш си по-елитен ако си с гел, а не с есенс лак за 3лв.

# 569
Леми, коктейлчето изглежда супер, наздраве!
Много вдъхновяващи маникюри, момичета.
От мен един малинов, който много ми харесва, въпреки несъвършенствата в изпълнението!

Общи условия

Активация на акаунт