Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 677
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
За времето след пункция/ трансфер ми трябва.
В малка фирма всичко се знае и коментира, затова трябва да го направя „истинско” уж болничния.

Идеите са ви хубави, благодаря!
Неврологично с кръста нещо, и бъбречно е идея.
Ако се сетите нещо гинекологично също е добре.

Не знам дали правилно съм те разбрала, но за стимулация не дават болничен. След пункцията дават 5 дни, след трансфера още 30 дни и при положителен резултат още 30 дни. Надявам се да съм помогнала.
Ако си вземете 30дни след трансфер, повече не можете да вземете след положителен резултат. От инвитро центъра могат да ви дадат само 30дни. След това чак от ЖК, могот да ви дадат. Всички се спасяваме с отпуски и болнични от личната

# 496
В малка фирма всичко се знае и коментира, затова трябва да го направя „истинско” уж болничния.

Не знам дали правилно съм те разбрала, но за стимулация не дават болничен. След пункцията дават 5 дни, след трансфера още 30 дни и при положителен резултат още 30 дни. Надявам се да съм помогнала.

На Вас лично след положителен резултат давали ли са Ви болничен? Защото жената от Информация разказва, че могат да дадат болничен на първия преглед след положителен тест, но пък за сметка на това на мен лекарката ми каза, че няма на какво основание да се издаде болничен от тях.

П.С.: Не съм взимала 30 дни след трансфер, бях подведена, че ще ми се издаде болничен на прегледа след положителен тест, за това не съм искала 30 дни.

# 497
Как да заявя болничния след трансфер,на регистратурата ли?До сега не съм го правила.Може ли мъжа ми да отиде да го вземе?

# 498
Как да заявя болничния след трансфер,на регистратурата ли?До сега не съм го правила.Може ли мъжа ми да отиде да го вземе?
На Информация ти дават бланка да попълниш с данните за болничния.Може и по куриер да ти го изпратят.

# 499

На Вас лично след положителен резултат давали ли са Ви болничен? Защото жената от Информация разказва, че могат да дадат болничен на първия преглед след положителен тест, но пък за сметка на това на мен лекарката ми каза, че няма на какво основание да се издаде болничен от тях.

П.С.: Не съм взимала 30 дни след трансфер, бях подведена, че ще ми се издаде болничен на прегледа след положителен тест, за това не съм искала 30 дни.
Аз съм взимала болничен след положителен тест. В деня на трансфера заявих 30 дни на информация. Теста направих на 13 ден и след 13 или 14 дни бях на първи преглед ,на който поисках още 30 дни и ми дадоха.

# 500
Момичете спешно ми трябва "цетротид"Трябва да го поставя тази вечер. По-грешка са дали на  мъжа ми два  овитрел. Не мога да се свържа с клиниката. Ако може някой от София да ми даде, ще го платя или възстановя

# 501
Напоследък дават овитрел вместо хориомон - същото е (понеже си писала в други теми че ти трябва цетротид или хориомон , тези двете пък мисля, че не се взаимозаменяеми). Звънни в клиниката на спешния номер.

# 502
  • София
Аз вече и отговорих същото, но в друга тема за спешния тел
Има нещо което не е така, тя търси цитротид, а той се слага първо към 16-18ч., а после към 22ч. се слага орвитела, който го има.
Bebelanika ти да не би да си си сложила в 16-18ч. Орвител, ако така си направила сега от Цитротид няма да имаш нужда.

# 503
Аз вече и отговорих същото, но в друга тема за спешния тел
Има нещо което не е така, тя търси цитротид, а той се слага първо към 16-18ч., а после към 22ч. се слага орвитела, който го има.
Bebelanika ти да не би да си си сложила в 16-18ч. Орвител, ако така си направила сега от Цитротид няма да имаш нужда.

Чакаха кръвните изследвания и затова ми казаха да ги сложа заедно в 22.Сега отивам в клиниката

# 504
  • София
Аха сега разбрах, успя ли да се свържеш на спешния тел., ако не си отиди направо в клиниката и кажи на охраната, той ще ги извика.
Още веднъж ти пожелавам много успех Flowers Hibiscus

# 505
А зъбокекар на частна практика/ клиника има ли право да даде болничен?

# 506

Да, дадоха ми 30 дни след положителен тест. Отидох на информация в деня на първия преглед, казах им, че ще ми изтече стария болничен и че резултата ми е положителен и съм минала на преглед и ми казаха, че могат да ми дадат още 30 дни и ще ми го продължат като свърши старият и на следващия преглед като отида да мина през информация да си попълня бланката.

# 507
Днес ми беше трансфера на 5 дневни 2 ембриона ,според Цветков перфектни. За фолиевата, утрохестан и Естрофем продължавам ги,но това Медрол,Зарзио през 2 дни защо?

# 508
Здравейте ,на мен Медрол не са ми предписали ,предния път пих ,но друг доктор сега не го предписа .Незнам дали да звънна утре в кабинета на сестрите да питат доктора.Имам хашимото .Предписаха ми Зарзио ,Прегнил,Утрогестан.

# 509
И ношпа на мен плюс лекаствата след пункцията Естрофем и Фолиева. Има ли странични ефекти Медрола? Колко ембриона ти върнаха и кога? Аз 3 перфектни,1 замразихме ,2нвърнаха ,но от снимките номер 1 ми изглежда съвършен, много ми е хубавичък.  
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт