Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 451
  • 800
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм имала неуспешна стимулация именно с Бефола- висока доза, накрая презрели Я. Относно стимулацията- правих такава,защото съм от друг град и ЕЦ цяла година беше абсолютна агония, пътуване, празни или спукани Ф, некачествени Я, които не стигат до 5 ден, накрая нямаш нищо. На работа проблеми и неразбиране. Реших се на стимулация, но тя се оказа провал. Била съм през годините и по дълъг протокол, и по къс. Всякакви лекарства са ми поставяли, с Гонал съм имала повече Я, при мен с Бемфола беше неуспешно. Само еловна не сме пробвали, но нямам вече пари за стимулация. Фонд също нямам, изгърмях всичко. Надеждата ми е на ЕЦ и то на бърз трансфер на един - два Е, дори на 3 ден. В момента си чакам коментар и си разсъждавам. Не съм готова да се откажа, не съм готова да продължавам без край.

# 601
Успех Дейзи 81, искрено! А за три дневните ембриончета - сестра ми забременя с близначета името на 3 дневни , но в др. клиника! Сега се радвам на две чудесни племеннички живи и здрави а бяха едни фрагментирали тъмнички ембриончета.

quote author=Daisy81 link=topic=1228087.msg41253329#msg41253329 date=1597916594]
Аз съм имала неуспешна стимулация именно с Бефола- висока доза, накрая презрели Я. Относно стимулацията- правих такава,защото съм от друг град и ЕЦ цяла година беше абсолютна агония, пътуване, празни или спукани Ф, некачествени Я, които не стигат до 5 ден, накрая нямаш нищо. На работа проблеми и неразбиране. Реших се на стимулация, но тя се оказа провал. Била съм през годините и по дълъг протокол, и по къс. Всякакви лекарства са ми поставяли, с Гонал съм имала повече Я, при мен с Бемфола беше неуспешно. Само еловна не сме пробвали, но нямам вече пари за стимулация. Фонд също нямам, изгърмях всичко. Надеждата ми е на ЕЦ и то на бърз трансфер на един - два Е, дори на 3 ден. В момента си чакам коментар и си разсъждавам. Не съм готова да се откажа, не съм готова да продължавам без край.
[/quote]

# 602
Здравейте момичета. Някоя слагала ли е Глобул виагара преди ЗЕТ и имаха ли положителен ефект...

Аз съм слагала в месеца преди МЦ за трансфера и преди трансфера , имаха ефект. Успех ! Flowers Four Leaf Clover

# 603
Момичета на 11 ден на 5 дневен ЧХГ 189 добре ли е?

# 604
Аз съм слагала Виагра на свеж трансфер -имаше ефект.
Мара тихичко  честито Simple Smile.

# 605
Мара,чудесно е!!! 🍀

# 606
Сега пак ме хваща страх ,ако е тръгнало да спада , днес му е такава снойността ама не се знае след 2 дена пак , уф всичко е така и май така ще бъде.Благодаря ви момичета 🌺🌺

# 607
  • София
Хайде сега стига глупости си мислила, не дърпай дявола за опашката. Мисли позитивно и всичко ще е на ред Flowers Hibiscus

# 608
Мара, тихичко честито!

# 609
Момичета на 11 ден на 5 дневен ЧХГ 189 добре ли е?

Нали 30 беше на ден 7 ?
30-60-120-180

# 610
Да нещо такова,просто днес не почувствах нищо ,мислех ,че моое да е тръгнало да спада ,ще направя пак след 2 дни дали расте.

# 611
Да нещо такова,просто днес не почувствах нищо ,мислех ,че моое да е тръгнало да спада ,ще направя пак след 2 дни дали расте.
Чудесно нараства! Не се терзай излишно! Simple Smile

# 612
Просто ми се появиха ПМС болки и нова ми стига ,за да се филмирам.Може да е от друскането и пътуването до болницата ,че не е близо и пътя е крив.Пих нош па ,зано се успокои ,ще си покаже.Днес ви досадих и сигурно си мислите ,тая няма ли да се кротне,но знам ,че ме и разбирате.Благодаря ви.Ще поживеем и ще видим.Просто това е последната ми надежда,нямам повече опити ,нито ембриони това е.

# 613
Малко по-оптимистично. Нормално е да имате придърпвания подобни на месечен цикъл. Сега матката се разяга и тепърва ще имате какви ли не усещания. За свое успокоение пуснате още един тест ако желаете, но терзанията са излишни. Всичко ще бъде наред. Стискам палци 🤞
Просто ми се появиха ПМС болки и нова ми стига ,за да се филмирам.Може да е от друскането и пътуването до болницата ,че не е близо и пътя е крив.Пих нош па ,зано се успокои ,ще си покаже.Днес ви досадих и сигурно си мислите ,тая няма ли да се кротне,но знам ,че ме и разбирате.Благодаря ви.Ще поживеем и ще видим.Просто това е последната ми надежда,нямам повече опити ,нито ембриони това е.

# 614
Това е добре, поне има развитие на нещата. При кой лекар си NIA2019, и аз предполагам, че ще предложат биопсия да правим, но кога ли? При теб първо биопсия и на следващ цикъл стимулация или стават в един цикъл. Пожелавам ти този път всичко да е наред и да има happyand 👼

Daisy81, ние с теб чакаме в списъка със свити сърца. И това трудно свързване по телефоните 😠

Момичета, пиша на всички ви в един пост. Добре, че сте вие да си споделяме. Който не е в този филм, не можеш да обясниш и да разбере през какво минаваме.

andonova83, и аз съм като финикиец, не съм от софия, ходя на работа, притеснявам се, отсъствам през два три дни, чудят ми се, дразнят се, още повече ми се свива душата. Връщам се когато мога, стоя до 8 вечерта да свърша каквото мога на работа. Абе ужасно е. Иначе след пункция ти се полагат 5 дни от деня на пункцията болничен. И след трансфер до 30 дни макс, ти казваш за колко да ти издадат болничен. От болницата ти го пращат с куриер до ден два. Предполагам, че когато си на преглед докато те следят в стимулацията, можеш с документ от болницата да ползваш от допълнителния отпуск, който се полага за напреднал стадий инвитро. Водят ни с права на бременни. Трябва работодателя да е наясно как става и да е съгласен разбира се.

Момичета, колко време е нормално да чакаш вайбър коментар от неуспешен трансфер при Стаменов. На 26 май имах трансфер, На 9 юни се обадих, да се запиша в списъка на чакащите. Те май забравиха, че съм им пациентка. Само където бързах за заповед от фонда. Класирах се светкавично бързо и получих отговор на 21 юли, ама кел файда само да й върви срока. Много е изнервящо това чакане в неизвестност. 😕

Според мен не пречи пак да им се обадите и да кажете, че вече имате заповед, за да се ускорят нещата Simple Smile Аз имах май трансфер, края на юли вайбър коментар и сега пак започваме с нов опит и биопсия. Успех!

Здравей Нина Никол, аз съм при д-р Стаменов сега. Много странно се получи при мен този път. Юли имахме вайбър коментар и се разбрахме август да направим биопсия, понеже имах проблем с НК клетки преди. Идеята беше септември да започнем опит по фонда, но заповедта излезе много бързо-още средата на август. Като отидох на 19-ти ден за биопсия се оказа, че имам 2 големи фоликула и ще правим пункция Simple Smile За първи път ми се случва да тръгнат фоликули от Естрофем, в началото на цикъла до 9-ти ден изобщо нямах доминантен и се бях отчаяла Simple Smile

И на мен ми се е случвало на 10-ти ден да нямам нищо, пих естрофем и тръгнаха 2 фоликула. Както ме проследяваше за биопсия /може би имунологична тогава/ и се отказа и вика ще ги пробваме тези двата. Тогава ме мъчиха още с инсеминации.  Закъсня ми с цяла седмица, но нямах успех отрицателен тест. Може би ги задържах и неможах да овулирам.

Общи условия

Активация на акаунт