Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 475
  • 800
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Явно те са излезнали по късно, но в крайна сметка 3-те Ф станаха почти с еднакви размери само 1-ния беше по малък, за съжаление 3-те ги изпуснаха и се спукаха, затова ми направиха инсеминация, но чхг-то взе да пада и нещата приключиха.
На мен също винаги пункциите са ми били 10-11 ден, но на този цикъл с Естрофема беше на 15-ти ден и 10 мин преди да ме качат на магарето овулирах.
Утре съм на преглед на 2-ри ден да видим колко антрални има и какво ще предприемем.
Успех мила и не се претиснявай, всичко ще бъде на ред Flowers Four Leaf Clover

# 571
Здравейте, момичета! Трансферът ми беше преди 7 дни и от 2-3 дни имам гадене. Имам назначен Прегнил 100 през ден. Мисля си че гаденето е от Прегнила. Някоя от вас имала ли е такъв проблем с Прегнил?

# 572
Здравейте, момичета! Трансферът ми беше преди 7 дни и от 2-3 дни имам гадене. Имам назначен Прегнил 100 през ден. Мисля си че гаденето е от Прегнила. Някоя от вас имала ли е такъв проблем с Прегнил?
Гаденето е от многото хапчета с хармони. От Прегнил на мене ми ставаше студено, явно се качва темп.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 14:22 от -INA-73

# 573
Явно те са излезнали по късно, но в крайна сметка 3-те Ф станаха почти с еднакви размери само 1-ния беше по малък, за съжаление 3-те ги изпуснаха и се спукаха, затова ми направиха инсеминация, но чхг-то взе да пада и нещата приключиха.
На мен също винаги пункциите са ми били 10-11 ден, но на този цикъл с Естрофема беше на 15-ти ден и 10 мин преди да ме качат на магарето овулирах.
Утре съм на преглед на 2-ри ден да видим колко антрални има и какво ще предприемем.
Успех мила и не се претиснявай, всичко ще бъде на ред Flowers Four Leaf Clover

Ох, това е  най-неприятното: Точно  да те извикат за пункция и да се спукат. На мен веднъж ми се случи, а бях само с един брой  и под упойка. Като се събудих док. каза "точно да те почна и пред очите ми се спука"...много ми беше странно така добре ли се вижда самото пукване. Аз например никога не си усещам  овулациите и ако не са тестовете с лентичките съм заникъде Simple Smile
При теб щом нещата са се получили дори от инсеминация, значи си добре Simple Smile Явно нямаш проблем с лигавица, имплантация и т.н. Може би е хубаво да следиш прогестерона и имунологично какво е положението. Успех, дано следващия път всичко е успешно до финал!

# 574
Момичета, моля за конкретен отговор:
за клиника "Надежда" как следят фуликулярна и овуларторна фаза само по изследване на прогестерона. При какви стойности се приема, че минаваш от едната фаза в другата, че тръгнах да споря с акушерката.... Sad
Питам за конкретен личен опит в цифри, а не какво пише в интернет...
Благодаря предварително за отговорите

# 575
Здравейте, коментара след неуспешен Зет задължително ли е със д-р. Стаменов или може да бъде с лекуващия ми лекар, в моя случай с д-р Тихомирова? Аз съм с донорски яйцеклетки, ако това има значение...

# 576
Момичета, колко време е нормално да чакаш вайбър коментар от неуспешен трансфер при Стаменов. На 26 май имах трансфер, На 9 юни се обадих, да се запиша в списъка на чакащите. Те май забравиха, че съм им пациентка. Само където бързах за заповед от фонда. Класирах се светкавично бързо и получих отговор на 21 юли, ама кел файда само да й върви срока. Много е изнервящо това чакане в неизвестност. 😕

# 577
Здравейте по време на стимулация вие как процедирате ходите ли на работа, Благодаря

# 578
Nina Nikol,вчера зададох почти същия въпрос, ние сме с много близки дати на тестовете, аз направих моя на 15.06 и сега чакам за коментар. Не знам какво да правя, да звъня ли въобще и да напомням за себе си. Така или иначе съм включена в списъка на изчакване, но сякаш ме забравиха. Голямо чудене, голямо чакане.

# 579
Момичета, колко време е нормално да чакаш вайбър коментар от неуспешен трансфер при Стаменов. На 26 май имах трансфер, На 9 юни се обадих, да се запиша в списъка на чакащите. Те май забравиха, че съм им пациентка. Само където бързах за заповед от фонда. Класирах се светкавично бързо и получих отговор на 21 юли, ама кел файда само да й върви срока. Много е изнервящо това чакане в неизвестност. 😕

Според мен не пречи пак да им се обадите и да кажете, че вече имате заповед, за да се ускорят нещата Simple Smile Аз имах май трансфер, края на юли вайбър коментар и сега пак започваме с нов опит и биопсия. Успех!

# 580
Здравейте по време на стимулация вие как процедирате ходите ли на работа, Благодаря
Да, аз ходих на работа по време на почти всичките си стимулации. Бях като финикиец Sad...

# 581
Това е добре, поне има развитие на нещата. При кой лекар си NIA2019, и аз предполагам, че ще предложат биопсия да правим, но кога ли? При теб първо биопсия и на следващ цикъл стимулация или стават в един цикъл. Пожелавам ти този път всичко да е наред и да има happyand 👼

Daisy81, ние с теб чакаме в списъка със свити сърца. И това трудно свързване по телефоните 😠

Момичета, пиша на всички ви в един пост. Добре, че сте вие да си споделяме. Който не е в този филм, не можеш да обясниш и да разбере през какво минаваме.

andonova83, и аз съм като финикиец, не съм от софия, ходя на работа, притеснявам се, отсъствам през два три дни, чудят ми се, дразнят се, още повече ми се свива душата. Връщам се когато мога, стоя до 8 вечерта да свърша каквото мога на работа. Абе ужасно е. Иначе след пункция ти се полагат 5 дни от деня на пункцията болничен. И след трансфер до 30 дни макс, ти казваш за колко да ти издадат болничен. От болницата ти го пращат с куриер до ден два. Предполагам, че когато си на преглед докато те следят в стимулацията, можеш с документ от болницата да ползваш от допълнителния отпуск, който се полага за напреднал стадий инвитро. Водят ни с права на бременни. Трябва работодателя да е наясно как става и да е съгласен разбира се.

Според мен не пречи пак да им се обадите и да кажете, че вече имате заповед, за да се ускорят нещата Simple Smile Аз имах май трансфер, края на юли вайбър коментар и сега пак започваме с нов опит и биопсия. Успех!

# 582
Здравейте, момичета! Знаете ли дали д-р. Чапанова  прави трансферите сутрин , или и тя като д-р Стаменов следобед между часовете с пациенти?

# 583
  • София
А аз се интересувам за д-р Цветков,в коя част на деня прави трансфери? За първи път ще ми е при него. Благодаря.

# 584
А аз се интересувам за д-р Цветков,в коя част на деня прави трансфери? За първи път ще ми е при него. Благодаря.

Имам два трансфера и двата са били около обяд. Не беше като пункцията от рано рано.
Помня, че имах достатъчно време да се напия хубаво с вода, за да ми е пълен мехура. 😃

Общи условия

Активация на акаунт