Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 49 444
  • 800
  •   1
Отговори
# 630
Nia, прощавай за питането. При теб имунологична биопсия ли сматаше да прови док или за имплантационен прозорец. И проблема с нк клетките с имунология ли го видяхте. Имуноложката ми беше казала, това е моментна картинка, утре ако се разболееш нещо настинеш, се променят нещата. 350 лв мисля платих за имунология края на миналата година, назначена от Стаменов след аборт в 9 седмица.

Да имунологична, тя мисля че беше 230лв. и при нея се вижда какво е положението с НК клетките. Аз имах някакъв дисбаланс и завишаване, но ми сложиха само лекарство в матката преди трансфера. По принцип се правят вливки, но заради ковид не ги практикуват, понеже сриват имунитета. За  имплантационен прозорец съм правила веднъж и си беше ок, нямам изместване, а имам и едно забременяване на 5ти ден след Ову. Но понеже се оказа, че имам и ембриотоксини (това го изследвах при доц. Русев), та вече със сигурност ще трябва да правя вливка ковид-не ковид Simple Smile поне да знам че съм направила всичко което зависи от мен, пък каквото е писано ще стане!

# 631
Да, искат бърз тест за Ковид преди процедура. 40 лв, става за 1 час.

# 632
А преди пункцията иска ли се тест за ковид или само преди старта, Благодаря

# 633
Момичета, извинявам се за идиотския въпрос, но никога не ми е правена операция и се притеснявам. Някак самото раждане го приех по-спокойно. Какъв е реалният риск от усложнения при хистероскопия и полипът да се окаже злокачествен? Еленчев не изрази никакво съмнение, че не е доброкачествен, но все пак... Доста съм се шашнала, заради операцията, но пък я приемам като шанс най-сетне да разберем защо не мога да забременея. Имам едно дете от инвитро и една загубена спонтанна бременност.

# 634
  • София
То не е операция, по-скоро манипулация.
Все едно ди на пункция, дремваш и си готова.
Мноооого рядко е злокачествен полипа. И пречи за забременяване.

# 635
Дори някой квартални доктори го махат на живо, като го дърпат, но за мене това е несериозно или по-скоро варварско.
Имам офис-хистеро без упойка, но в залата имаше достатъчно доктори и сестри, ако стане нещо да ми сложат упойка. Имаше и лекарка, която помагаше на д-р Стаменов,.
Техниката е много добра в Надежда, няма от какво да се притесняваш, хем ще ти огледат лигавицата. Еленчев е много добър, той има опит с лошото заболяване при жените, щом не ти е казал такова нещо, няма за какво да се притесняваш.

# 636
Аз пункциите ги правих без упойка. И тя ме притеснява. Никога не са ме приспивали.

# 637
Здравейте! Имате ли представа до колко дни излизат вирусологичните изследвания?

# 638
Да, и преди пункцията се прави тест.

# 639
Да, и преди пункцията се прави тест.
Благодаря много а бърз или pcr правят

# 640
# 641
# 642
Момичета някой от вас правил ли е ЗЕТ на 21-22 ден от МЦ, защото въпреки естрофема лигавицата на 12 ден беше 8мм...Включихме и виагра, но на 14ден беше само с 1мм нараснала и на д-ра не му хареса и ми продължи виаграта и естрофема и ме вика на 17ти ден, но аз се чудя дали да не откажа този месец ЗЕТ защото имам само 2 ембриончета...По принцип съм с ранна О между 10-14 ден и толкова късен трансфер ми се струва, че не е ок.Извинявам се за обърканото обяснение, но така и се чувствам и съм притеснена...На 17ти ден съм на преглед и имам назначен прогестерон, но ще се радвам да споделите опит...

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 15:22 от slanceto87

# 643
Аз съм правила и беше неуспешен/не казвам,че е заради това/И аз съм с ранна ову.и много се чудих,но док.настоя бях и с блокаж и мислеше явно,че ще успее.

# 644
Аз съм правила, но свеж и предполагам, че има разлика. Пункцията ми тогава беше чак на 18ти ден и трансфер на 3дневен ембрион на 21ви ден . Бях много притеснена, че това ще е причина за неуспех, пък то взех че забременях и имплантацията беше перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт