Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 036
  • 800
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,  може ли мнение за ендокринолозите д-р Ангелова и д-р Хедер?

# 151
Здравейте, за всички които чакатe за коментар при д-р Стаменов: моя трансфер беше на 10 май и днес ми звъннаха, ще имам коментар по вайбър утре вечер. Много се радвам, че продължаваме Simple Smile Чесно казано си мислех, че чак от септември след отпуските им ще ми звъннат. Но все пак съм на 40г и няма време за губене! Успех на всички.

# 152
Аз съм сигурно още далеч в списъка, че трансферът ми беше на 04.06, но е лъч надежда това, което написахте. Също съм почти на 40г., така че се надявам да ме споходи вашият късмет Blush

# 153
Здравейте момичета. Аз искам да попитам има ли някоя от вас, която да си следи бременността в Надежда след 3-я месец и по-специално при Цветков, или намирате друга алтернатива? Знам, че докторите са изключително натоварени. Какви са мненията ви за него по-конкретно? Благодаря предварително и късмет и успех на всички в борбата към най-съкровеното! 🌺

# 154
Здравейте момичета. Аз искам да попитам има ли някоя от вас, която да си следи бременността в Надежда след 3-я месец и по-специално при Цветков, или намирате друга алтернатива? Знам, че докторите са изключително натоварени. Какви са мненията ви за него по-конкретно? Благодаря предварително и късмет и успех на всички в борбата към най-съкровеното! 🌺

Здравейте, аз съм пациентка на д-р Цветков. Мога само положителни коментари да дам за него, страхотен специалист, много внимателен, обяснява всичко подробно и без да го разпитвате. Февруари месец ми беше първия пресен трансфер - неуспешен ( но пък самия трансфер го извърши д-р Персенска), май месец ми беше първия замразен трансфер - успешен засега (почти 12г.с.), че даже и двете се бяха хванали. Относно следенето, доктора те следи до трети месец, след това си минаваш на женска консултация и фетална. Аз продължавам да се следя в Надежда, на фетална съм при д-р Чачева, а на женска консултация при д-р Димова. Успех!

# 155
  • Sofia
След 3-тия месец Цветков не следи. Той следи пациентките си до 3-тия месец, после се прехвърляте. Аз съм при Персенска и последния ми преглед беше в 11гс.

# 156
Аз съм сигурно още далеч в списъка, че трансферът ми беше на 04.06, но е лъч надежда това, което написахте. Също съм почти на 40г., така че се надявам да ме споходи вашият късмет Blush

Дейзи, според мен изчакай до началото на август и ако не ти се обадят им звънни. Подсети ги, че чакаш за коментар и че си съгласна по вайбър-така става по-бързо, пък и не се разкарваш до болницата Simple Smile Успех и дано при следващия опит вече не ни се налага да чакаме за коментар, а всичко да е наред!

# 157
Момичета, инжекциите прогестерон до 12-та седмица ли са също, или   само утрогестана ще остане в един момент?

# 158
Не знаех, че те не следят, но всъщност има логика да е така. А от кой доктор сте доволни в Надежда относно ЖК? Сам ли си избираш при кого да си или те разпределят? 🌼

# 159
  • Sofia
Не знаех, че те не следят, но всъщност има логика да е така. А от кой доктор сте доволни в Надежда относно ЖК? Сам ли си избираш при кого да си или те разпределят? 🌼
Сам избираш, но като се обадиш на регистратура ти казвят при кого има възможност, защото някои имат много пациенти и не искат нови. За сега съм чувала само мнения за Павлова и Арабаджикова. Аз лично ще съм при Павлова.

Някой тази седмица случайно да е минавал на скрининг? Пускат ли бащите? С този Ковид, май нашия татко ще си ги види на изписването чак 🙃😂

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:05 от Alstroemeria

# 160
Здравейте момичета поради 2 неуспешни бременности ми се иска сега от 6г.с да излезна болничен. Знаете ли как седят нещата, дали АГ ще се съгласи да ми издаде?

# 161
Добро утро, момичета.
Извинявам се предварително, ако въпросът ми е глупав или вече обсъждан.
Според вас, може ли в един месец да се направи пункция и ЗЕТ?
Живея в чужбина, имам едно замразено ембрионче в Надежда, но ми се иска поне още едно да опитаме да изкараме. Доктор Цветков ме иска в БГ за биопсия за имплантционен прозорец и на следващия месец трансфер. Въпросът ми е ако искам да пробваме с още една стимулация и пункция, това кога е по-удачно да стане - в месеца на биопсията (но ако има ембрион трябва да се замрази за месец) или в месеца с трансфера. Или вариант три да си остана само със ЗЕТ на едното ранно бластоцистче и да не се занимавам с повече пункции, защото съм на 42г.?
Някоя имала ли е подобна ситуация?
Благодаря ви предварително.

# 162
  • София
може.
дори може в месеца с биопсията също да направите пункция.

# 163
  • Sofia
Здравейте момичета поради 2 неуспешни бременности ми се иска сега от 6г.с да излезна болничен. Знаете ли как седят нещата, дали АГ ще се съгласи да ми издаде?
Ако сте инвитро, от репродуктивната могат да ви дадат 30дни (ако не сте ползвали болничен след трансфер). След това може да поискате от личен лекар 14дни, защото в Надежда за ЖК записват 1-2 седм след първия скрининг.. Иии слееед това като ви запишат от там могат да продължат с издаването.
Но си ги пресметнете добре, защото не трябва да надвишават 180дни без прекъсване. Със сигурност няма да ви стигнат ако започнете от сега.

Аз излязох в 7+2 заради кръвоизлив за 30дни. После се върнах на работа за 2дни (защото се оказа, че след издаден болничен от ЛКК, не може да се пръдалжи с такъв от общо-практикуващ лекар)... сега съм взела от личен лекар за 14дни, за да ми стигнат до часа на ЖК. И сигурно ще трябва пак да се върна по някое време. Ако работодателя ви е готин, а не като моя - може да си използвате останалата платена отпуска до края на годината 😁

# 164
Доколкото съм запозната, ако надвиши 180 дни просто ще мине пре ТЕЛК.

Общи условия

Активация на акаунт