Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 027
  • 800
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Доколкото съм запозната, ако надвиши 180 дни просто ще мине пре ТЕЛК.
Така е.. Ама на кой му се иска в 8-9м да ходи да се разправя с бумащини, освен ако не е проблемна цялата бременност и наистина ти се налага.
А и в Надежда, наистина не знам как може да се постигне това с непрекъснат болничен, освен ако не се налага постъпване в болницата. Аз лично не успях... Изобщо не ми позволиха тези от регистратура да се запиша на ЖК в 10-11гс... Искаха да съм в 13-14  :/ и така ми се получи един луфт от 23дни между последния преглед на инвитро спец и ЖК... Казаха ми че болничен повече не могат да ми дадат.

Друг вариант е да се следите някъде и НЗОК и от там да ви дават, поне няма да ви чакат до 13гс..

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 11:34 от Alstroemeria

# 166
Пак затягат мерките в болницата заради Covid-19. Публикували са съобщение във Фейсбук.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3150737764992074& … d=589830264416183

# 167
потвърдено ли е че Д-р Персенска е в отпуск от 10до20 юли?

# 168
  • Варна

Някой беше писал за август, не за юли. Най-добре се обадете на информация и питайте

# 169
На мен ми каза 10-20 август,че няма да я има само

# 170
Момичета, чета мерките, които предприемат в болницата и не ми е 100% ясно. При ЗЕТ ще искат ли PCR тест да се направи - не мога да ги разбера тези тестове. Нали правят бърз тест в болницата - сега какво искат? PCR не излиза ли за 48 часа?

# 171
  • София
Стига с тези PCR тестове, това е само проформа. Правят се тестове от бързите за ковид. Преди правиха този тест който беше COVID-19 lgG & lgM ab, а сега вече правят друг тест за новия щам на ковид, който е Anti-SARS-CoV-2
На кратко го наричат САРС тест

# 172
Здравеейте,  мили момичет!
За колко време излизаше микробиологията на влагалищен секрет- стандартната поръчка (че чета, че има експресна)?
А що се отнася до теста, за отделенията искаха бърз тест, за който е написала pepita5. Но чух, че при упойка искат PSR тест. Най добре се обадете и искайте информация, че всичко е предпоследно.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 16:32 от Jordanka Dimitrova 590585

# 173
  • София
В линка от *Bobby* пише -  прием и хоспитализация в отделенията става след отрицателен PCR, не по-стар от 72 часа, направен в избрана от пациента лаборатория.

# 174
  • София
те отдавна пишеха че за отделенията горе искат такъв.
за пункции и подобни бърз тест за 40 лв.

# 175
Това предполагам е при прием в болницата, както са написали, за ЗЕТ не лежим в болницата. Само мои предположения.

# 176

Ето информация от преди малко:

Линк с информация и за останалите звена:
https://www.facebook.com/589830264416183/posts/3151321188267065/

# 177
Здравейте, моля да ми препоръчате лекар за ЖК, но за двуплодна бременност. Относно цените на изследванията, има ли разлика при бременност с близнаци?

# 178
  • Sofia
Здравейте, моля да ми препоръчате лекар за ЖК, но за двуплодна бременност. Относно цените на изследванията, има ли разлика при бременност с близнаци?
Има x2 са някои. Трябва да звъннете и да попитате при кой може да се запишете, защото аз като звънях ми казаха само 3 имена, при всички които исках - не приемаха нови пациенти...

# 179
Здравейте на всички, искам да искажа Специални Благодарности на Д-р Макки от Болница Надежда затова,че сбъдна нашата мечта със съпруга ми да имаме дете.
Този човек е Ангел изпратен от Господ да помага на хора като нас, точно за 20 дни приемане на  предписаните медикаменти за съпругът ми аз забременях.
Просто няма нужда да се лутате по други кабинети и Уролози препоръчваме с две ръце и чисто сърце Д-Р Макки от болница Надежда човек които си разбира от работата и не е бирник на пари като останалите Уролози!

Благодарим ви Д-Р Макки,чв сбъднахте нашата мечта бъдете здрав и благословен продължавайте да радвате хората !!! ❤

Общи условия

Активация на акаунт