Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 79

• 50 083
  • 800
  •   1
Отговори
# 285
Имам снимка на ембриончето, но не и къде е позиционирано при трансфера. Бройката ще коментирате според ситуацията, ние с док бяхме единодушни за 1.

# 286
Благодаря! А прогестерон, естрадиол следили се и какви стойности са необходими за трансфер? Броят на ембриончетата за трансфер - каквото доктора ли каже или двамата с пациента се решава?

Имам снимка на ембриончето, но не и къде е позиционирано при трансфера.

# 287
Прогестерон следихме само преди да почна да го приемам (преди нулевия ден). ТСХ си пуснах през личната, но док знае, че си го контролирам, на терапия съм.  Естрадиол не сме пускали, приемах го без изследвания, прегледите бяха достатъчни. За бройката си редактирах горния пост, сигурно зависи и от качеството. Още при замразяването си говорихме да са са отделно, ако позволяват, и че така ще действаме.

# 288
Момиченца,най-чакания цикъл до сега дойде,запазих час Поенделника да ме види доктор Цветков и да ми даде хапчетата за стимулация. Изключително много се вълнувам и надъхвам, че всичко ще е успешно. Heart

# 289
Здравейте,
Днес на пункцията нямаше яйцеклетка Sad Може ли да се прави биопсия за имплантационен прозорец този месец в такъв случай?

# 290
Съжалявам,Деси. Един фоликул ли беше само, нямаше ли стимулация? Разкажи как беше упойката подробно, защото се страхувам.
Направи,нищо не пречи

# 291
Мира,
Упойката е най-приятната част от цялата тази Одисея. Заспиваш за 10 мин и се събуждаш в легло с чаршафи, завита грижовно от някой.

В Надежда се прави с Пропофол, лекарството, с което предозира Майкъл Джаксън (т.е. на него са му го слагали всяка нощ за да заспи; едва ли е избрал нещо гадно.)

Ако друг път си повръщала след упойка, кажи им да ти добавят антиеметик към упойката и няма да имаш проблем.
Аз и друг път съм писала: след пункция с упойка сутринта съм карала ски на Боровец следобед и редовно имам делови срещи (след пункциите). Проблеми никакви няма, но като за пръв път може да не планираш нищо важно или екстремно за следобеда Simple Smile

# 292
Съжалявам,Деси. Един фоликул ли беше само, нямаше ли стимулация? Разкажи как беше упойката подробно, защото се страхувам.
Направи,нищо не пречи
Без стимулация, само един овитрел в чвтв вечерта. Един доминантен фоликул имаше, да. Аз понасям упойките много леко, не се притеснявай. Това изобщо да не те притеснява. Минава се бързо, слагат ти абокат, после те извикват, като то дойде ред и след това се събуждаш в леглото 😊. Желая ти успех и късмет.

# 293
Здравейте,
Днес на пункцията нямаше яйцеклетка Sad Може ли да се прави биопсия за имплантационен прозорец този месец в такъв случай?

Питай доктора си. При жените без овулация се определя нулев ден, изписва се  утрогестан, за да нарастне лигавицата и се прави биопсия. Тази за импл.прозорец би трябнало да е същото.
Казваш,че не е имало Я., но спукал се е фуликула или е бил празен ? Не знам дали е възможно да е празен

# 294
Благодаря ви много,като първи път е стряскащо. От това най-много ме е страх да няма празни фоликули. Имам неусшена инсемиснциятя в Пловдив с Фемара 3 фоликула ,но не се пукна нито един,поне този проблем с отделянето на яйцеклетки при ин витро го няма. В интерес на истината гледам клипчета в интернет и се успокоявам. Едно момиче от Канада беше пуснала клип как прави уринен тест 6 дни след ЕТ и имаше ясна бледа черта. Дали това е възможно не знам.

# 295
Здравейте, дами!
Днес ми е 9-ти или 10-ти ден от МЦ, тъй като уж ми дойде на 16.07, ама по-обилно кървене имах чак вечерта и не знам кой ден точно да броя за първи. Та минах преглед и имам един фоликул, но е 20 мм. (на спонтанен цикъл съм). До сега май не съм имала толкова голям. Пуснахме изследвания и според тях да преценим дали ще имам пункция. Обичайно е била на 12-ти ден и съм имала по-ниски стойности на LH и Estradiol. И сега не знам дали няма да се спука преди това. Това са ми резултатите. Мислите ли, че има надежда?
Благодаря и успех!

# 296
Здравейте,

Питай доктора си. При жените без овулация се определя нулев ден, изписва се  утрогестан, за да нарастне лигавицата и се прави биопсия. Тази за импл.прозорец би трябнало да е същото.
Казваш,че не е имало Я., но спукал се е фуликула или е бил празен ? Не знам дали е възможно да е празен
Благодаря за отговора, това ми вдъхва надежда, че няма да изпусна този месец. Ще звънна в клиниката да питам, че аз си записах час, обаче после ми светна, че може да е проблем. Персенска просто каза 'нямаше яйцеклетка'. Пък с естрадиол 161 на 9ден аз си се надявах и просто много се изненадах.

# 297
  • София
Mumuto0o - Имаш 2 големи и 1 малък Ф, ЛХ-то е взелo да се покачва и днес трябва да сложиш тригерите около 16-16,30ч. Цитротида и 22-22,30ч. Хориомона, ама те ще ти се обадят и ще ти кажат часовете. Спокойно ще успеете да ги хванете. Успех Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 12:34 от pepita5

# 298
Естрадиола е многого добре мисля за една яйцеклетка.
А по какво се познава,че фоликула е пълен,по високото Е2 и ЛХ ли?

# 299
Здравейте, някоя от вас дами правила ли е в един месец цветна снимка и ЗЕТ?
И изобщо възможно ли е, или само напразно ще си хабим ембрионите?

Общи условия

Активация на акаунт