СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 418
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 120
Моля за разяснение относно оформянето на годишните оценки. По един от балообразуващите предмети моят син има 4 за първия срок, а през втория срок се засили и нещата отиват към отличен /4,6,6,6,6/. Възможно ли е за годината преподавателят да остави 6 или е длъжен да вземе средноаритметично?
Най добре е да говорите с учителката,за да няма изненади.Според мен😊
То изненада би била шестица в този случай. Обикновено осредняват за срочни и годишни.
Аз по принцип на учителка за оценка няма да звънна, а в този случай съвсем.
По-добре да се притаите и да се надявате на благосклонност. Сега много народ им звъни да иска нещо от тях, а във вашия случай може да се подразни. Но вие си познавате учителката, де.

# 121
Благодаря ви и на двете!
Тези профили и профилиращи хич не мога да ги оправя, а младежът както имаше твърди желания, така почна да ходи по модите ...

# 122
  • София
Предварителни резултати ПЧМГ:
https://parvamatematicheska.com/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D … 1%8E%D0%BD%D0%B8/
Младежът е с 23-ти резултат с 92.5 точки. Би трябвало да му стигне. Но това ни е резервен вариант.

# 123
Честито! Много по-спокойно се чакат резултатите от НВО при наличен нелош вариант. Дай Боже след броени дни темата да се изпъстри с публикации "класиран по първо желание"!

# 124
  • София
Благодаря!
Не успявам да видя на сайта на ПЧМГ по колко деца в паралелка приемат. Някой знае ли от предходни години?

# 125
Браво на младежа, Зазу! Дано ви се случи Вариант 1! 🙂

# 126
  • у дома...
Зазу, че то това е супер! Браво на младежа!

# 127
  • софия
Браво, зазу! Пожелавам първо желание!

# 128
Браво, Зазу!
Каквото му е на сърце, това да му е в ръце!

# 129
Браво и от мен на младежа на Зазу😊.  Чудесно се е справил. Пожелавам първо желание.

# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много добър резултат, Зазу, честито!

# 131
  • София
Късмет на момчето на zazu и за първото желание Simple Smile

# 132
  • София
По повод оформянето на годишна оценка на база срочни. Това зависи от преценката на учителя. Няма задължително понятие като средно аритметично.
Лично аз на ученици с 4 за първи срок и 6 за втори съм оставяла 6 за годината. Обратно, имало е случаи, когато със 6 за първи срок и 5 за втори съм оставяла 5.

# 133
Зазу, браво на детето!
Мария77,  пожелавам на Ния спокойствие, това е едно от важните неща за здрава ЩЖ (а го казвам аз, дето съм пълно куку и нервак) Когато разбере, че не е нужно, а и не е възможно всичко да й се получава перфектно ще се успокои. Тя е специална и има свой специален път!
Понякога признавам си беснея на мърлявщината и спокойствието на моя син, но обикновено накрая си казвам - е поне ще има здрава ЩЖ  Simple Smile Днес трябваше да се среща с класната - 15 мин преди да тръгне от дома най-спокойно си играеше на компютъра и дори не си беше извадил дрехи ... 100 пъти прекипях отвътре.., но се удържах да не викам

# 134
  • София
По повод матурите: за трета матура ще има два варианта, нали? Например дете от МГ избира за трета матура математика, и дете от ЕГ без профилираща математика избира за трета матура по математика? Ако е така, как ще се различат двете матури?

Общи условия

Активация на акаунт