СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 470
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 320
А мен ме нахапаха комари Grinning
Непрекъснато ми излизат във Фейсбук реклами на рокли на точки. Сега очаквам и с Мики Маус да се явят.

# 1 321
  • Пловдив
А аз от притеснение съм се излюпила в 4 ч. Зор и за оценките, като че ще избягат, зор и за ковида, кога ще се намали и на. Цяла година не ми е било въобще някакъв зор цялата работа, какво стана сега... Ми като не мога да избера скромно училище за буфер, така ще е😫. Вчера оформиха поне оценките, без българския. Не са толкова лоши, колкото очаквах, малко стягане му е било нужно. Интересно, че мнението му е, че не са били някакви лесни НВОтата. Особено по математика беше много разочарован. Но,точно материала, който отпадна, на него му беше лесен, и... Както и да е, първо днес, после след 10 дни ще сме в напрежение.

# 1 322
  • софия
Добро утро!
Аз наваксах с четенето от през нощта. Будя си се сама по това време. ☕
Дано денят ни е пълен с хубави новини за желани и високи резултати.

# 1 323
Любче, аз също ужасно много се притеснявам с този коронавирус. Децата хукнаха да играят с приятели, при мен се налага да стоя на места с голямо струпване на хора. Невъзможно е да не се върнеш към някаква относителна нормалност в ежедневието, но в същото време не можеш и да избягаш от страховете. Така се живее в постоянно напрежение.
Вече не ме напрягат толкова точките от решеното на НВО, макар да са несъпоставими с показаните статистики от софийски училища, а възможността да е сътворил някакви технически грешки при предаването.

# 1 324
Колко струва медицинското - пак 20 лв. като за започване на работа?

Нищо не струва.

# 1 325
Да бе, повярвах ви, мен ме събудиха гларусите още в 5. 😀 В колко ги вадят други години?

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 06:36 от Cygnus

# 1 326
Погледнах, че по медиите към 17 часа са съобщили за резултатите от дзи.

# 1 327
  • София
След всички изпратени справки насам натам си мисля, че днес може и по-рано да е.

# 1 328
  • София
Само аз ли съм станала за работа....
Вчера вадих медицинското.15 лв при личната....

# 1 329
Ама че разлики. Нашата лекарка стотинка не ни взе.
И аз потеглям за работа и до обяд няма да съм тук. След това ще нагледам.

# 1 330
Добро утро! Пътувам към работата. При мен 99+ отговора излизат, как виждате 270, примерно. Опитвам да наваксам, че после докъм 10 ще съм по-заета, но ще ви дебна да кажете кога са качени. И аз мисля, че ще е днес. Надявам се сутринта, но по-скоро следобед ще е.

# 1 331
За мен остава загадка защо беше това упражнение вчера и щом имат разсекретени точките на всяко дете, вместо да губят време за отделен пдф и мейл до всяко училище, защо не ги пуснаха да ги видим и защо не ги пратиха подробно и поименно на училищата.

# 1 332
  • София
На мен за медицинското ни взеха 5 лева. Явно е различно навсякъде.
Стискам палци за прекрасни резултати  днес Hands Pray

# 1 333
  • Пловдив
на мен ми каза 3лв...ама след малко отиваме и ще докладвам.

# 1 334
  • Някъде в Европа...
на мен ми каза 3лв...ама след малко отиваме и ще докладвам.
Вчера личната е взела 10 лв на синковеца..
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт