СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 497
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Разбира се, че има и други начини за събиране на информация. ЕЖК е масово използваният. Simple Smile

да, а освен него има и други - достоверни Simple Smile достатъчно ли обсъдихме темата?

# 1 306
  • София
Ами какво да кажа, явно хората, които нямат деца в това училище,  знаят повече от тези, които имат....странно

# 1 307
  • София
Ами какво да кажа, явно хората, които нямат деца в това училище,  знаят повече от тези, които имат....странно

странно, но факт. истината е, че нищо странно няма.

апропо, съдейки по постингите ти, твоето дете също е посещавало допълнителни занимания Simple Smile

# 1 308
  • София
Успях да наваксвам! А започнах към 19ч. Joy

Грийн, поздравления за художника! Резултатите от този изпит не излизат ли едновременно? На моя приятелка дъщерята се е явявала, ама нямали резултат днес. А след 3г заедно ще мъчим промените, тогава пък аз ще имам художник.

Шарлот, като записвах девойката ме питаха дали бихме искали транспорт, но жената, която приемаш документите не можа да даде подробности. Също не можа да ми каже коя фирма шие униформите (дъщеря ми ще е на спортен лагер, когато ще взимат мерки и исках координати), за капак ми даде служебна бележка, която да послужи пред БДЖ и гласеше, че детето е 10ти клас. Joy  Но пък на фона на станалите известни днес проекти за промяна на НВО, НГДЕК ще се окаже добър избор.

# 1 309
  • София
Ами какво да кажа, явно хората, които нямат деца в това училище,  знаят повече от тези, които имат....странно
А освен това имат "личен опит" и "преки впечатления". Joy Ама не казват как. Пред такова аргументирано мнение, можеш само да замълчиш. Innocent

# 1 310
  • у дома
Слънчевата,откри ли роклята?
На мен във фейса ми се появява това
-обаче тениската ще ми е тясна в бюста,та само си гледам...

# 1 311
  • София
Да, Светле
Скрит текст:
Обаче, установих, че става за нощничка! 😂

# 1 312
Колко струва медицинското - пак 20 лв. като за започване на работа?

# 1 313
  • София
Да, Светле
Скрит текст:
Обаче, установих, че става за нощничка! 😂
Еее, ама тя е с любовен сюжет! Ти Мики въобще не го беше споменала! Laughing

# 1 314
Между другото имате ли бегла представа дали децата от СС (и ПЧМГ) ходят на допълнителни уроци за НВО и АК, или това са си чисто и просто постижения на училищата?

Мога да споделя информация отпреди 2 години за ПЧМГ. Повечето ученици се готвеха допълнително за АК, защото  желаеха да кандидатстват именно там. Освен това ПЧМГ организираха курс по БЕЛ за НВО, на който бяха записани повечето от децата. Някои ученици бяха приети в АК без или с много малко допълнителна подготовка, други се подготвяха в продължение на 1-2 години.
От личен опит - дъщеря ми посещаваше курсовете по БЕЛ в ПЧМГ през първия срок. Не попадна при желаната преподавателка и към средата на втори срок се включи в преговорния модул на външна школа. Не е посещавала уроци и школи по математика. Явява се на 2 външни пробни изпита. Приеха я в 91 НЕГ. В 7-ми клас не е кандидатствала в АК.

# 1 315
Здравейте на всички.Имам питане относно медицинската бележка или по точно.Как да се сканира и прикачи.Аз ще отида в някое фото студио или офис ще ми се сканира бележката и после.Къде ще се качи сканирана та бележка на флашка ли?И после от флашката на ?Малко глупаво обяснение Simple Smile Ако може някой да ми обясни цялата процедура Blush

# 1 316
Снима се с телефон. После в системата ще си има бутон прикачи и снимката я качвате, както прикачате файл на мейл.

# 1 317
  • Бургас
Адаш ти защо не спиш по това време? 😃
Мен бебето ме буди и съм на пост, докато я храня. Познайте къде влизам първо.. 😅

# 1 318
Добро утро!
 И вие ли за риба ще ходите?
ММ забравил навита аларма за 4:30 от преди 2 петъка... Та рано раних и аз! 1

# 1 319
2 разгонени улични котки ме събудиха и няма заспиване.

Общи условия

Активация на акаунт