СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 724
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 180
Може би, че след първо класиране ще има свободни места в тези училища - бройките отстрани показват колко?
Е това кой може да го каже с такава точност?
Маша?
'Що? Успя ли предварително да даде отговорите на 22-ра? 😂

# 181
  • София
Simple Smile Не знам, може да е някаква таблица от миналата година. Вече какви ли не свалих. Признавам, че прочетох казаното от Дидиа и разгледах линка с едно око.
А Маша предлагам да не е питаме, че с толкова много варианти на паралеки ще го имъчем котето

# 182
Подарък за класна - като за завършване бих дала идея освен традиционните ваучери за някоя бижутерия и нещо сантиментално - колаж от снимки с децата върху стъклена рамка, чаша и т.н, свитък с крилатите й фрази ( ако е била духовита), но това отнема време.

# 183
Това са места, които вече са заети.
Поиграх си да ги обобщя и да отговоря предварително на въпроса примерно " защо в системата за 91 НЕГ пише 180/182."
Ако под Дидиа визираш мен, мисля, че ме бъркаш с друг потребител.

# 184
Хм, а нямаше ли ограничение до 3 бр места в паралелка за децата с увреждания.. На едно място бяха 4-ри

# 185
  • София
Не, не те бъркам с друг потребител. Теб имах предвид. Обърках изписването на името, за което се извинявам.

# 186
  • Някъде в Европа...
Подарък за класната - нашата е мацка на 27 г., учителка по история е. Нищо, че е толкова млада, така успя да респектира децата, а същевременно ги води по екскурзии и излети и навсякъде е наравно с твх в щуротиите (призна, че това й е тактиката - така го държи под конърол и пред очите си)
Решихме карикатура с имената на всички деца и препратка към covid...Все пак този й клас е изключителен...отделно вместо картичка - нещо като албум с послание от всяко дете и кошница с цветя. Надяваме се, че ще ги събере в клас да си върнат учебниците или да им даде свидетелствата и тогава да дадат подаръците...
Иначе и при нас се подхвърли идеята за гривна Пандора, но бързо я отхвърлихме, някак ни се стори тривиално и липсва нотката за нещо, направено специално за нея...

# 187
Момичета тъй како желанията ни се менят и преподреждаме училища и паралелки да ви питам- може ли при попълване на заявлениито да редуваме училища или трябва като посочим училище да запишем всички желани паралелки в него

# 188
4 ученици в паралелка, от които учениците със специални образователни потребности не може да са повече от 3.

# 189
Момичета тъй како желанията ни се менят и преподреждаме училища и паралелки да ви питам- може ли при попълване на заявлениито да редуваме училища или трябва като посочим училище да запишем всички желани паралелки в него

Подреждаш специалности, а не училища, така че няма изискване за редуване.

# 190
  • София
Момичета, чета ви чинно, но нямам сили да пиша. Всички нерви ми отиват в чакане на срочна и годишна оценка по БЕЛ. Просто ми е до гуша!
Днес се снимаха за албум, утре връщат учебниците. Школо вали с оценки, доволна съм засега, но докато не видя Бел, просто не ме свърта.

# 191
Благодаря за коментарите ви.
Очевидно имаме различия във вижданията и тълкуването на Наредбата, които различния са непреодолими.
Двете гледни точки са изложени, така че може да счетем темата за оценяването и оформянето за щекотлива и невъзможна за консенсус Simple Smile

majceto, Вие цитирате разпоредби на подзаконов нормативен акт, които са относими към оценяването в гимназиалния етап на образование. Ако Вашето дете е в седми клас, то тогава позоваването на разпоредби, имащи касателство към средноаритметична оценка е ирелевантно.

# 192
Момичета, а имате ли представа колко учители в София са заети с проверката на матурите по БЕЛ?
Това е основен въпрос в класа на моя математик Grinning
Казах му, че бг мама знае всичко Sunglasses

# 193
Момичета, а имате ли представа колко учители в София са заети с проверката на матурите по БЕЛ?
Това е основен въпрос в класа на моя математик Grinning
Казах му, че бг мама знае всичко Sunglasses
60

# 194
Само 60?

Общи условия

Активация на акаунт