СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 719
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 165
Лошото е, че пак се стресирам от наближаващата истина за резултатите след седмица, а младежа има супер оптимистичен списък само с пет желания...

Моята щерка има едно същинско желание и едно резерва. Мисля, че ще я приемат на първо желание. Поне няма да се умува над списъци.

# 166
Аз не разбирам нищо от наредби, нe e задължително да се съобразявате с мнението ми. Но пък sanaka е юрист, а ganis - учител.  Може би е редно да обърнете внимание на това, което пишат.

За малко да забравя. В кои софийски училища броят на местата от ДПП няма да е пълен за първо класиране.
Скрит текст:

# 167
  • Отвъд алеята зад шкафа
Снимките на домашните любимци и на красива природа, много ми харесват и за мен лично освежават темата. Пускайте още:)

# 168
Мисля, че Школо прегря и спря да праща известия Simple Smile. Сега влезнах да видя колко още предмета остават и виждам, че е оформена по още няколко, за които няма известие дори на "камбанката" в пълната версия, и мобилната не пищи.

Дайте идеи за подарък за класен (общ подарък).
Май доста се купуват гривни от Пандора 🙂

# 169
  • София
Колкото и да бях против през годините, вече мисля, че безхитростният вариант с гифт карта всъщност е най-удачен.
Иначе за стойности около стотина лв. - кошница с вино/ сирена/ шоколад.
Не мисля, че е редно да пълним къщите на хората с разни приумици. 😁

# 170
Класната на Мария е кипра мацка  😉 нищо, че е математичка, би се изкефила на хубаво бижу, за спомен от класа.

# 171
  • София
А, ОК, ако има шанс да се уцели...
Нашата класна е художник, та абсурд някой да се осмели.

# 172
  • София
Благодаря за коментарите ви.
Очевидно имаме различия във вижданията и тълкуването на Наредбата, които различния са непреодолими.
Двете гледни точки са изложени, така че може да счетем темата за оценяването и оформянето за щекотлива и невъзможна за консенсус Simple Smile
Развод ми дай... 🎶🎶😂

# 173

За малко да забравя. В кои софийски училища броят на местата от ДПП няма да е пълен за първо класиране.
Скрит текст:
Дидева, извинявай обаче аз това не го разбрах. Какво значи ДПП няма да е пълен? И тези бройки отстрани какво са?

# 174
  • София
Maria77bg, аз вярвам, че проблемите идват от нас самите, а казват, че тези с щитоводната жлеза могат да се търсят в чувството, че си недооценен и унижен. Предстои й сериозна смяна на обстановката и ново начало в желано училище, така че може след няколко месеца тези проблеми да са зад гърба й.Hands Ok Hand И дано! Не бързайте с хормоните! Hands Thumbsup

# 175
  • София

Скрит текст:
Дидева, извинявай обаче аз това не го разбрах. Какво значи ДПП няма да е пълен? И тези бройки отстрани какво са?
Това са вероятно децата със заболявания, които влизат отделно преди класирането от НВО?

# 176
  • София
Може би, че след първо класиране ще има свободни места в тези училища - бройките отстрани показват колко?

# 177
Местата, попълнени след насочване на ученици по документи.
Скрит текст:
ученици с хронични заболявания, с физически и сензорни увреждания, със специални образователни потребности по чл. 120, ал. 7 от Закона за предучилищното и училищното образование, от домове за деца, лишени от родителска грижа, и от центровете за настаняване от семеен тип и ученици, настанени в приемни семейства

# 178
Може би, че след първо класиране ще има свободни места в тези училища - бройките отстрани показват колко?
Е това кой може да го каже с такава точност?

# 179
Е това кой може да го каже с такава точност?
Маша?

Общи условия

Активация на акаунт