СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 368
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за новата тема!
Мария, дано резултатите на Ния са добре!

# 61
  • На морето!
Много е неприятно това учене след НВО. Не знам как и кой го измисли, но е поредната глупост.

# 62
  • София
Напълно съм съгласна. Хубаво си учеха до 15. От какъв зор стана до 30.? Дидева е пуснала новия проектозакон. Ще му хвърля един поглед.

# 63
  • София
Къде е?

# 64
Когато учеха до 15. 06., НВО беше около 20. май, така че пак се учеше след него.

# 65
Откога е ученето до 30.06.?

# 66
Откога е ученето до 30.06.?
От миналата година.

# 67
# 68
  • София
Много ме притеснява тази вероятност да започнат в новото училище дистанционно. Дори и да не беше ново пак щеше да му притеснява. Социалните контакти са важни за тяхната възраст. На моя син стоенето в къщи хич добре не му се отрази.

# 69
  • Върху лъчите на Слънцето.
Ако не се въведат отново някои мерки и се позволи "скитането" по света, пак ще го подкараме ДО.

# 70
Здравейте, дали някой има представа от къде мога да намеря ползван учебник по БЕЛ? В сряда трябва да връщат учебници, а този липсва Cry  Предполагам, че ги има в книжарниците, но ако някой има излишен мога да му го купя. 

# 71
  • София
При нас ще връщат учебниците на 30-ти. Вкъщи са само два, а останалите в гардеробчето в училище. Няма как да се разбере дали липсва някой. Надявам се всички да се окажат налични.
А какво е в гардеробчетата в училище..., не ми се мисли. Със сигурност в някои има забравена храна, мръсни маратонки и т.н., които стоят там от началото на март.

# 72
Аз мисля, че "скитането" вече няма никакво значение. Ще си поживеем с вируса явно известно време. Вчера гледах по бтв лекар, каза че се очаква ваксина до края на годината. Коронавирусите били недостатъчно изучени и сега щели да изучат този. Правят си експерименти с нас.
Пазете се, не е шега работа.
При нас има няколко срочни оценки вече, учебниците ще се връщат на 24ти, материала е взет целия.

# 73
Здравейте,
гледам календара на дейностите от първа страница на темата.
Сроковете са 29.06 - резултати;
02.07 - свидетелство за завършено образование;
03-07.07 - подаване на заявления за I-во класиране;
13.07 - резултати от първо класиране.
Този срок 03-07.07 ми се струва страшно кратък. Влизат събота и неделя. Може би защото кандидатстването е електронно. Ако някъде има проблем, просто не ми се мисли.

# 74
  • у дома...
Системата за електронно кандидастване не е от тази година. Би трябвало да няма технически проблеми. А и май пак ще има училища-гнезда, в които дори и в почивен ден ще може да се подават документи. Предполага се, че почти всеки вече знае кои училища ще пише. Така, че срокът не е кратък. Нормално си е.

Общи условия

Активация на акаунт