СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 864
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 615
Ей гадове са си тия от МОН и това е, все едно живеем 50г. назад - какво е това НЕ може? Ами да класират детето на принципа на хроничните заболявания - коригирайте ме, ако се лъжа, но мисля, че например деца с епилепсия имат правото да изберат училището.

# 616
  • София
Фурия, това е.. просто нямам думи! Отвратителни са ! Министърът обясняваше как нямало да има ощетено дете! Може ли някак да помогнем? Има ли варинат някак да се даде гласност? Аз лично бих ти привела пари, за да ги съдиш за дикриминация!

Да и аз мислря, че не може да се остави това така. Публично имнистърът обяви, че ще гледат всеки случай, ако трябва.

# 617
Наистина! Човещина малко трябва Sad , дано Дидева даде съвет!

# 618
Фурия, дано намерите вариант. Не е правилно така...

Имам чувството, а и синът ми каза същото по повод негови познати на негова възраст, че само на нас не ни е харесал Хари Потър Simple Smile Нито книгата, нито филма...

За списък и аз се каня да си направя, за да не загубя предложенията и да видя нещо дали ще намеря в "читанка".

# 619
Моли, повечето предложения, които аз съм дала ги има електронно.
"Червен изгрев" си ги купих, също и третите книги на "Живия хаос" и на "Лабиринтът". Така и не ги открих електронно.
Моят чете повече на четец.

# 620
  • София
ston, Лабиринтът го има някъде електронно. Ние го имаме на четеца, но доста отдавна.

# 621
  • София
Фурия, а имаш ли отговор от МК? Нали детенце ще кандидатства с рисуване в тях. Убедена съм, че Дидева ще ти даде най-добрата идея - възползвай се и браво, че изписват девойката.

П.П. Само да кажа, че в 105-то не са намалили паралелките. И преди и сега са 3. Разликата е, че до тази година бяха 1 с италиански, 1 с английски и 1 СХН. От тази година има две профилирани - италианска и СХН и една професионална - екскурзоводстко обслужване с италиански.

# 622
  • София
Furia, дано предложат разрешение с надпланов прием, като няма втора дата. Вярвам, че Дидева ще даде мъдър съвет.

gadamer, да се оправя детето бързо и да си се радва на лятото

Здрави да са, за другото си имат майки Simple Smile

# 623
  • София
Наистина ли това ще учат? Горките деца! FlushedFlushed
Ако реши сам, нека ги чете, но аз няма да го карам. Е без това няма да ги запомни. Като наближи да ги учат, ще чете отбраните глави и това е.
В този ред на мисли, ДЗИ по БЕЛ след 12 клас пак е задължителна, нали? Angry А пак ли включва и литература? От кои  класове?

# 624
Kaто оформят моя син, значи разсекретяването е приключило и госпожите по БЕЛ и мат са се сдобили с тъй желаните резултати за да ги оформят за срок и година..
А това не е всичко - химия и ИИ също висят ..

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 17:50 от Mama TAZ

# 625
  • гр.Пловдив
И аз вече съм почти убедена, че и нашата госпожа по БЕЛ чака матурите, за да ги оформи. Вчера им се разсърдила и днес даже и час не са карали.

# 626
  • Sofia
Като говорите за резултати... тази сутрин в 5 се събуждам, сънувала, че резултатите са готови и още неотворила ... очи, награбих телефона да гледам сайта... После се усетих, че е едва сряда... споделям да ми се посмеете Simple Smile

# 627
  • София
Предполагам, че броят на паралелките зависи от капацитета на училищата като брой стаи. Нали и 73 то редуват през година 4 или 5 паралелки.

# 628
  • Пловдив
И аз вече съм почти убедена, че и нашата госпожа по БЕЛ чака матурите, за да ги оформи. Вчера им се разсърдила и днес даже и час не са карали.
разсърдила...? Тая де не е в детската градина?

# 629
А колко технологично време е неоходимо от проверката до оповестяването?

Общи условия

Активация на акаунт