СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 380
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 680
  • у дома...
Надписът, който стои като заглавен в секция "Желания":

"Желания
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация.". Те това не оправят вече n-та година, камо ли сайта на РУО-София град.

# 1 681
Бургас пуснаха статистиката за училищата. И там доста по 100 за МАТ.
Извинете,бихте ли споделили линк,че не намирам статистиката в сайта на Руо Бургас.

# 1 682
  • Бургас
Бургас пуснаха статистиката за училищата. И там доста по 100 за МАТ.
Извинете,бихте ли споделили линк,че не намирам статистиката в сайта на Руо Бургас.

https://ruoburgas.org/welcome.html
Само това са качили засега

# 1 683
Как мога да разбера преразказа дали е анулиран?
В съответното РУО или друго определено от руо място може да се види работата на точно определени дати. Дете с родител отива. Съветвам ви да отидете.

Благодаря!

# 1 684
Привет на всички! Записвам се...
Предполагам, че сайтът на РУО София или е изпушил (като главата ми в момента) от многото напиращи да влязат, или пък нарочно е спрян, за да качат информацията на спокойствие. Thinking
За обобщение, понеже все съм неразбрала: балообразуването е:
2х БЕЛ+ 2х МАТ от НВО + БЕЛ и МАТ от 7 кл. (само 7 клас, без 6 кл)? Relaxed Innocent

# 1 685
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."
Не че нещо, ама си е така от 2017 година. Joy

# 1 686
Здравейте, влязох в темата заради племенника ми, който е 7 клас да видя дали са излезна ли резултатите, то пък ми стана интересно и се зачетох🙂. Поздравления за всички деца, независимо от резултата, наистина важното в този момент е да им покажете, че сте до тях и с общи усилия, ще намерите най-подходящото училище за тях.Като майка на единадесетокласник в 133 СУ и наблюдения от познати деца, ще кажа, че едно дете когато е мотивирано и му се учи, ще го направи в което и училище да отиде.Да средата е много важна, но познавам деца от ТУЕС, които не знаят защо са там и съответно мотивация и знания нула и обратното.Както се изрази една дама по-горе, образователната система е достигнала такова "ниво", че се избира сред най-малкото зло. Пожелавам успех, всеки да намери правилното училище за него и да успява въпреки образователната ни система.

# 1 687
  • София
Зависи от паралелката - различните са с различно балообразуване. Оценките се вземат само от 7 клас.

# 1 688
  • у дома...
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."
Не че нещо, ама си е така от 2017 година. Joy
Това ми беше мисълта - те това четвърта година виси на сайта за приема, сега че не им бил наред сайта на Синеочка...

# 1 689
Ако е нулиран преразказа какво да направя?

# 1 690
=

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 16:15 от Шарлот

# 1 691
Днес съм голям спамаджия, съжалявам.

За НПМГ, без оценка от олимпиада приемат ли или не?

# 1 692
Ако е нулиран преразказа какво да направя?

Нищо не може да се направи.
Дори да откриете сборна грешка, пак не може да се отстрани.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 15:48 от rummi_pl

# 1 693
  • София
Днес съм голям спамаджия, съжалявам.

За НПМГ, без оценка от олимпиада приемат ли или не?

За паралелките с математика и информатика - да. За тези с биология, физика, химия и география - не. За тях искат или олимпиада или явяване на тяхното състезание.

# 1 694

Общи условия

Активация на акаунт