СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 372
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 785
Видях, че  паралелката с немски в 18 СУ е с по- нисък бал от паралелките с немски и испански в 31 СУ?  ПЗащо не е толкова искана?
blanc, благодаря.

# 1 786
  • София
В 18 то най силните паралелки са Японски и Френски, всички останали не ги препоръчвам. Имам деца във всички етапи там и имам наблюдения. Мое мнение разбира се!🌸

# 1 787
Аз гледах точките над131за Бел +мат само момчета, тъй като има квоти там, където ще се пробваме.  Разлика та беше около 70 човека по-малко тази година. /Пловдив/

# 1 788
Мили мами,

искам да ви кажа да не унивате. Особено тези от вас, които искат някаква компютърна паралелка за детето си.

Така или иначе, аз познавам програмите и учебните планове горе-долу. Те са недостатъчни, за да започне ученикът след завършването си, работа като млад програмист.

за да се класират някъде на работа, трябва да учат неформално - и да си се самообучават. В СофтУни има такива възможности. Да не се приема като реклама, аз не мога да им трая видео записите, но това съм си аз. Детето като го влече, ще ги трае. И на място за изпити ще ходи. и пак ще се изучи и ще стане човек Wink

Които пък искат езиково обучение: аз съм завършила едно време езикова гимназия като частна ученичка. Ами, смея да твърдя, че научих повече от средното дете в езиковата гимназия! Това се видя и на кандидат-студентските изпити - бях с английски.

Така че, споко, има варианти, и то добри - за тези, които искат нещо компютърно за децата си, или език. Не е дошъл краят на света, я. Само да сме здрави, и децата да не са много изнервени - всичко останало се подрежда Wink

# 1 789
  • София
Аманда, радвам се, че всичко е наред с детето. Много ще са високи баловете и ще се отчете чудесно ДО. И наесен пак. След. Аз вече не съм сигурна дали ще стигнат точките и за 133. Междудругото балът, който е постигнал му е най-високият спрямо трите ПИ, на които се яви, а няма да се зарадва искрено. Жалко. Ще си сипя едно, а сигурно няма да мина само с едно Simple Smile

# 1 790
  • софия
Нема рано за тая работа. Аз си сипах в 9.30, след като видях две неприети повиквания от Звънче. Толкова се стреснах на резултата по математика че за минута ослепях и не мога да видя този по БЕЛ. Вече съм на черешата. Добре,че съм на работа чак другата сряда, май.
Много се радвам 😗 Сутринта събудих и майката на една друга прекрасница, която дори нямаше идея, че резултатите са излезли. Радвам се все една са мои момичета ❤❤

# 1 791
Аз гледах точките над131за Бел +мат само момчета, тъй като има квоти там, където ще се пробваме.  Разлика та беше около 70 човека по-малко тази година. /Пловдив/
Мисля, че не е баш така. Тази година и в Пловдив са чувствително по-високи баловете. Миналата година за бал 193 момче /БЕЛ +МАТ / са били 28 деца, от които 6 момчета, тази година са 36 деца, от които 17 са момчета.

# 1 792
Как да разбера защо не са оценили преразказа? Когато излязоха отговорите и ги сметнах бяха толкова колкото са точките в момента. Незнам какво да правя, а преразказа носи доста точки.

# 1 793
Върви и виж работата.

# 1 794
мамаМони, аз си имам и резервни варианти - в 30 СУ миналата година баловете за момчета са били доста ниски, в 127 също. Но сигурно тази година и натам ще се насочат много деца.
Искаше ми се по-близко училище. Не знам как е испанската паралелка в 138, защото ни е удобно, а и с три пъти БЕЛ има достатъчно шансове.

# 1 795
Може би гледаме различни статистики. Според моя файл през 2019 само 9 деца са имали 193 точки в Пловдив. Тази година са 8. Ще проверя, като нищо да съм   свалила статистиката на друг град Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 19:31 от honey

# 1 796
  • Варна
Здравейте Simple Smile Наминавам при вас от темата за шестокласиците и много се вълнувам с вас. Чета ви със затаен дъх днес. Толкова емоции.. Поздравления за страхотните резултати на дечицата ви. Прочетох и за доста пълни 100 точки! Браво!
Дано всяко дете влезе където иска!
Дойде време и за заслужена почивка за деца и родители 😁😁😁

# 1 797
  • у дома...
мамаМони, аз си имам и резервни варианти - в 30 СУ миналата година баловете за момчета са били доста ниски, в 127 също. Но сигурно тази година и натам ще се насочат много деца.
Искаше ми се по-близко училище. Не знам как е испанската паралелка в 138, защото ни е удобно, а и с три пъти БЕЛ има достатъчно шансове.
  И двете училища са без квоти. Така, че балът на момчетата не ти върши кой знае каква работа. Макар, че ще се радвам да сме заедно!

# 1 798
Леле ... много съм зле, аз гледам колонките за минимален и максимален бал  от първо и второ класиране, като автомично  преписвам минималния за момчетата. Т.е решила съм си че първата колонка с минималния бал е за момчета, а втората за момичета. И после детето отвеяно...Със сигурност ще направя някакъв гаф при попълването на заявлението.

# 1 799
Може би гледаме различни статистики. Според моя файл през 2019 само 9 деца са имали 193 точки в Пловдив. Тази година са 8. Ще проверя, като нищо да съм   свалила статистиката на друг град Simple Smile
Едно и също гледате. 9 са със 193, а 28 със 193 и повече.

Общи условия

Активация на акаунт