СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 306
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 085
За всяка професионална паралелка ли се прикача медицинско или само веднъж някъде в системата, знае ли някой?

# 2 086
  • София
За всяка професионална паралелка ли се прикача медицинско или само веднъж някъде в системата, знае ли някой?
Само веднъж, в системата.

# 2 087
В СМГ какво е процентното съотношение момичета спрямо момчета ? Има ли някаква статистика за записалите се в 8 клас от минали години? Предварително благодаря!

# 2 088
  • София
С оглед на фактът, че тази година паралелките в някои училища са намалени, смятате ли, че момиче с бал 311 има шанс за 32ро, 22ро или 18то училище на второ или трето класиране?
Не ме свърта на едно място, а нашата е толкова спокойна...
Момичета, самоцитирам се и ще бъда много благодарна, ако споделите мнение. В допълнение имам въпрос, относно изреждането на желаните паралелки: нали започваме от тази с най-високият бал?

# 2 089
Според мен надали, аз се притеснявам за бал 399 за момче в същите училища.

# 2 090
С оглед на фактът, че тази година паралелките в някои училища са намалени, смятате ли, че момиче с бал 311 има шанс за 32ро, 22ро или 18то училище на второ или трето класиране?
Момичета, самоцитирам се и ще бъда много благодарна, ако споделите мнение. В допълнение имам въпрос, относно изреждането на желаните паралелки: нали започваме от тази с най-високият бал?
Не, започвате от тази, в която най-силно желаете да приемат детето.

# 2 091
Започвате от най-желана.
Прогноза не бих дала за бал 311 къде ще стигне. Много стават факторите.

# 2 092
Впрочем, Gina, сигурна ли си, че вярно сте пресметнали бала на детето? По коя формула го изчислявате?

# 2 093
                  Не се започва с тези с най-висок бал,а с тези ,които са най-желани от детето или от родителите.Първа слагаш тази паралелка,която е най-желана и след това по-малко желаната и т.н. докато стигнеш да тези дето не ти харесват много,ама ги слагаш за резерва .
                   Момичетата с този бал имат много малък шанс в споменатите у-ща.В 18-то мисля,че миналата година имаше паралелка с АрЕ ....провери второ класиране от миналата година и се ориентирай.Мисля,че баловете в тези у-ща ще са почти същите за някои паралелки.

# 2 094
Четох, че не е задължително към момента на кандидатстване да качваш медицинско. Може да го представиш, ако те приемат, при записване.

Още ли е вярно това?
Благодаря ви

# 2 095
Четох, че не е задължително към момента на кандидатстване да качваш медицинско. Може да го представиш, ако те приемат, при записване.

Още ли е вярно това?
Благодаря ви
                Медицинско се прикачва задължително когато у-щето е професионално и има определени изисквания за здравословно състояние.В другите у-ща се дава когато тръгнат на у-ще-септември.

# 2 096
  • София
За съжаление го изчислявам вярно.
Да, миналата година е имало деца с по нисък бал в 18то с арабски език, познавам деца от 32ро с по-нисък бал, които влезнаха на трето класиране миналата година в руската паралелка.
 Аманда, момче с бал 399 влиза веднага в споменатите училища, защо имаш притеснения?

# 2 097
Снимка на медицинското се прикача при подаване на заявлението, а оригиналът се представя при записването в професионалната паралелка.

# 2 098
Защото езиците, които иска да в по- високобаловите паралелки

# 2 099
Заявление за какво? В сайта като подреждаш желанията ли?

Мисля, че точно там пишеше, че ако не прикача, трябва като ида да го запиша, да дам.

За това питам

Общи условия

Активация на акаунт