Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 419
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Включвам се и аз с един и същ имплант за двете гърди в паспорта! Реших, че защото съм карък по начало, е станало така.Но сега ми става ясно, че проблемът е може би е по-сериозен! Аз съм без епикриза също! Преди да ми вадят конците, на четвъртия ден от операцията опитах да си регистрирам имплантите, но греда. В този момент се разрових и разбрах, че за двете гърди е поставен стикер на един и същ сериен номер. Свързах се с Мария и каза, че докторът ще оправи паспорта в понеделник като свалим конците. Е не стана точно така, но след няколко дни ми пратиха нов паспорт с два различни серийни номера. Опитах се и тези импланти да регистрирам, но не се получи.Започвам сериозно да се притеснявам, днес писах на Мария за епикризата, ще видя какво ще ми отговори.
Интересно ми е колко ще се окажем с един и същ сериен номер на имплант за двете гърди предвид факта, че доста дори не са обърнали внимание или изобщо не четат тук.Аз кутиите ги видях непосредствено преди операцията, но изобщо не ми беше до тях. Съвет към тези, на които им предстои - снимайте ги и дори настоявайте да се отворят пред вас.

Скъпа Джени аз ли нещо не мога да разбера или е точно така както съм разбрала?
Значи е трябвало да ти сменят номерата на твоя паспорт, но не станало така, защото са ти пратили нов по Еконт с различни номера на паспорта. Това което аз разбирам, е че ти пращат нов паспорт с което излиза, че отнякъде си се появява още един 3ти стикер със същия номер. При положение, че имаш един залепен, тоест 2 на стария ти паспорт сега излиза че те ти пращат трети номер на новия паспорт.
Съжалявам, но аз ли не разбирам.... Нека момичетата да прочетат поста и да ме поправят ако греша....
Господи какви импланти имаме.....
Да, благодаря за интепретацията на думите ми! Но момичетата не могат да ви поправят, защото това се е случило на мен, не с тях.Ще ви поправя аз. Оставих си паспорта при вадене на конците и по еконт ми беше върнат с коректно залепени стикери!!!
Това е моят  така наречен паспорт

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 15:02 от Jennnnnnny

# 361

Съжалявам за недоразбирането, не исках да се заяждам.
Просто от това което сте написали, разбрах само че са ви пратили нов.
И в момент като този снимката от вашите паспорти ми действат успокояващо.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 17:57 от bubanka

# 362
Gremlin Ако си права...той е за затвора. Но колко би спечелил от разликата само в единия имплант, а и трябва по форма и размер да са еднакви, което ми се струва трудно постижимо.

# 363
Това за фалшив имплант и на мен ми мина през главата още повече като се предполага, че единият ми е спукан. Как е възможно импланти на 1 година, уж най-сигурните Ментор и да се спука. Аз 11 години бях с гърмящите PIP които останаха здрави до края, а сега какво ми се случва, аз съм егати "късметлийката".

# 364
  • Варна
Аз си мисля, че слага оригинални, не искам да повярвам, че единия имплант може да не е оригинален, но има някаква врътка във фактурираното, осчетоводяването на разходи и приходи, криене на доходи и съответно спестяване на данъци, нещо в тази посока, но не съм счетоводител .

# 365
Това за фалшив имплант и на мен ми мина през главата още повече като се предполага, че единият ми е спукан. Как е възможно импланти на 1 година, уж най-сигурните Ментор и да се спука. Аз 11 години бях с гърмящите PIP които останаха здрави до края, а сега какво ми се случва, аз съм егати "късметлийката".
Станалото станало. Гледай напред. Всичко ще се оправи. Пожелавам ти търпение и ти
благодаря, че сподели. Разкажи после и за срещата с Романски. Успех!

# 366
Момичета, а на някой ( освен пациентки на Молов) случвало ли му се е да си регистрира имплантите Ментор в сайта им и да даде, че серийните номера са грешени? И не разбрах защо се регистрират имплантите на Ментор, доколкото знам  гаранцията започва да тече от датата на операцията и няма нужда от такава регистрация, при някой други марки импланти тя е необходима, но за Ментор не.

# 367
Здравейте мами😊 Интересува ме мнението ви за д-р Веселин Молов

# 368
  • Germany

Има десетки коментари и обсъждания на доктора назад в темите . Прочети ги.

# 369
  • София

Това е моят паспорт.

# 370
  • Пловдив
На фона на последните 2 страници, поста звучи като шега. Кофти шега.

# 371
  • България
Здравейте момичета!Бих искала да попитам колко време трябва да се мажат белезите с Kilo-Cote?Имам спомен че доктора ми каза че повече от три месеца няма смисъл и останалото от белезите с времето или лазар ще се заличат!?

# 372
Дано да е шега , че сме доста момичета

# 373
  • Пловдив
Здравейте момичета!Бих искала да попитам колко време трябва да се мажат белезите с Kilo-Cote?Имам спомен че доктора ми каза че повече от три месеца няма смисъл и останалото от белезите с времето или лазар ще се заличат!?
И аз си задавам този въпрос. Скоро ще ми свърши втората тубичка, мажа стриктно сутрин и вечер белезите, и се чудя дали да купувам трета опаковка.

# 374
Трябваше да се оперирам при Молов миналия месец, но се отказах поради няколко причини: не ми хареса това, че документално нещата им не са уредени, не можаха да ми обясният точно отношенията им с болницата, в която оперират, освен че е “страхотен лукс”. Преди втората консултация за уточняване на имплантите вече бяха поръчали такива и едва ли не трябваше да се чувствам неудобно, ако си сменя желанието. Освен това асистентката му е всичко друго, но не и подходяща да се пидвизава в сферата на медицинските услуги. Поведението повече ми напомня на пазарлък на битака, когато някой ме убеждава да си купя от неговите домати. В допълнение - чакането на студа, няма опция за изчакване вътре, супер непрофесионално! Поне една чакалня да имаше. Сега вече разбрах, че приема в новата болница, което е стъпка напред. Като цяло, на фона на други в браша, цялата организация ми се стори супер непрофесионална. Може да е страхотен хирург, но висчки сетива ми се изостриха и не успях да се прежаля да легна под ножа там, та с 2 думи, отказах се преди датата за плащане на първата част от сумата. Не съм изненадана, че не дава епикризи. Много ми е интересно на каква база ще ги издаде месеци или години по-късно, надявам се да има много здрава памет, или данните от операциите да са описани вече. Аз лично бих се обърнала с официално писмо към Ментор, да дадат информация за случващото се и дали тези импланти са наистина техни. Тъй като съм в бранша с медицински консумативи, бих се доверила само на писмено становище. Всичко казано по телефона е с 0 стойност, не се знае кой как и с кого “играе”.

Общи условия

Активация на акаунт