Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 201
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Ма извинявайте, аз не искам да се ивявам като някакъв адвокат на Георгиев, ама какво като е хубав Генов (не е мой тип, ма да кажем, че е хубав)? Вие за гадже ли го търсите или за операция? Просто, пак да кажа, при равни финансови условия да избереш него вместо Георгиев, за мен е абсолютно неадекватно.
То по принцип да се избира поради "финансови условия" е неадекватно, но ето....даже и ти по това се ориентираш.
Да не забравяме и Молов от къде тръгна. Една потребителка в бг мама го направи известен Simple Smile Той пък дори и ученик не е бил, нито кабинет има, нито нещо е писано другаде за него и т.н но ....
Генов го следвам в ФБ, интелигентен човек ми изглежда, ако е работил при Георгиев и има самочувствието да се отдели, според мен ще го бива.

# 406
  • София
Говорите много необмислени неща.
Кой и къде е написал, че ще прави операция при д-р Мартин Генов защото е хубавец? Това,което пишете не е нормално.
Аз бях гледала доктора в едно предаване преди доста време и оттогава го следя. Направи ми много добро впечатление като специалист.Освен това е практикувал в чужбина,което за мен е плюс.
Всеки доктор е бил стажант,асистент или както искате го наричайте,но с това не се определя работата му.
Ако д-р Генов предлагаше процедурите наполовин цена,никога не бих отишла при него или при който и друг да било.Цената определя качеството,както се видя и в предишните страници.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 21:43 от merychery

# 407

Във фейс група за пластични операции лъсна току що чат с Молов. Стигнала е и до него разиграната дилема тук с епикризите има и скийншот в чата с коментари от тук. И то май от въпросната му асистентка, поне името отговаря. Та човека беше е влезнал в обяснителен режим. Да слагал е стикерите на единия имплант, заради това събирал кутийте. Щял да ги оправя по някаква си негова нова система, но пандемията дошла и му развалила плановете. Та си мисля, дали не го прави, за да не могат да се регистрират тези импланти. Нито гаранция, нито епикриза, докато задобрее или се появят или не евентуални здравни отклонения.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:44 от Петя Танева 604618

# 408
  • София
Ма извинявайте, аз не искам да се ивявам като някакъв адвокат на Георгиев, ама какво като е хубав Генов (не е мой тип, ма да кажем, че е хубав)? Вие за гадже ли го търсите или за операция? Просто, пак да кажа, при равни финансови условия да избереш него вместо Георгиев, за мен е абсолютно неадекватно.
То по принцип да се избира поради "финансови условия" е неадекватно, но ето....даже и ти по това се ориентираш.
Да не забравяме и Молов от къде тръгна. Една потребителка в бг мама го направи известен Simple Smile Той пък дори и ученик не е бил, нито кабинет има, нито нещо е писано другаде за него и т.н но ....
Генов го следвам в ФБ, интелигентен човек ми изглежда, ако е работил при Георгиев и има самочувствието да се отдели, според мен ще го бива.

А, значи, по хубост, е по-адекватно, отколкото по финансови критерии🙄
А Молов не бил ничий ученик, сигурно от въздуха е станал хирург, ама, за сметка на това, Генов го следиш във ФБ и лъха на интелигентност, това си е вече истински критерий, няма спор!

Всъщност, не знам защо се занимавам да се обяснявам тук. Аз имам вече една операция от Молов, абдоминопластика, от която съм много доволна и въпреки това, не го защитавам, за грешките, които е допуснал, аз самата също нямам епикриза, не чакам и да получа, защото знам какъв хаос цари с неговия екип. Много пъти съм казвала, и пак ще кажа, че за импланти, ако имах повече пари, щях да отида при друг, по-изтъкнат хирург, не защото нямам вяра на Молов, а защото искам най-доброто, от най-опитния. Това, което ме дразни, е че тук, от самото начало, критиките към Молов са основно за това, че е с много ниски цени и едва ли не, е хирург втора класа, заради това. Поне не се е само забравил като някои, следени във ФБ, които след 200 операции (думите са на Георгиев), вадят ценова листа като на "големите" имена.

# 409
Вадят, защото всичко им е изрядно, за разлика от други.

# 410
Петя, коя е ФБ групата?

# 411
# 412
  • София
Вадят, защото всичко им е изрядно, за разлика от други.

Вие се оперирахте и знаете дали му е изрядно или просто мислите, че всичко му е изрядно. Аз поне говоря от личен опит, а не от, кой колко е хубав.

# 413
Всеки имплант, независимо дали е за гърди, тазобедрена става, колянна става и т.н идва в кутия с няколко етикета ( поне 4-5).
В другите държави регистрацията на импланта е работа на хирурга, а не на пациента, а хирурга няма абсолютно никакво оправдание за това, че не дава епикризи и не слага стикерите от имплантите.
На ваше място, преди операцията бих поискала да видя кутиите с импланти и бих снимала етикетите на кутиите и след това ще сравня с стикерите, които ми е залепил на паспорта.
Тези, които са получили паспорти в последствие, няма никаква гаранция, че стикерите които е залепил, са наистина от имплантите които е сложил. В крайна сметка може да е сложил съвсем друга марка имплант.
Търсете си правата и не позволявайте да ви баламосват.
Снимайте кутиите и сравнявайте след операцията и така нама да има шанс да ви лъже.

# 414
Привет, дами 😊
Отдавна следя темата и преди десетина дни се сдобих с желания бюст при д-р Молов. Скоро не бях влизала , но сега, като прочетох за ситуацията с епикризите, леко се напрегнах... Ако трябва да съм честна, аз съм изключително доволна от отношението, операцията, резултатът. Докторът е страхотен. Още след изписването си върша ежедневните задачи около семейството, шофирам. На работа засега не ходя, почивам си и спя по-често 😄
Погледнах си паспорта-серийните номера са различни. Преди операцията ми бяха донесли кутиите и ги снимах на шега за мъжа ми-само на едната се вижда номера и съответства.
Искрено се надявам за наше спокойствие да се окаже, че тези грешки са технически в резултат на недостатъчен екип, прекалена ангажираност и неразработен като цяло процес...
Утре ще ходя да ми свалят конците и да ми дадат епикриза. Ще попитам за всичко коментирано и ще пиша пак.

# 415
Tакива “технически” грешки в медицинската сфера водят до административни наказания!
Има хирурзи, които правят по 9-10 операции на ден и въпреки всичко успяват да напишат епикризата на всеки пациент, между операциите!
Епикризи се пишат след операцията, а не след месеци.
В другите държави има национален регистър на силиконовите импланти, за да могат да проследят пациентките, ако се случи нещо подобно на проблема с PIP имплантите.

# 416
Така е, но не ми се иска да се навивам за лоши сценарии, докато не се провери всичко. И аз ще звънна на Ментор.

# 417
  • София
Така е, но не ми се иска да се навивам за лоши сценарии, докато не се провери всичко. И аз ще звънна на Ментор.

Честито😊 Моля те, качи снимки и дай подробности, колко СС, профил....

# 418
Интересно,всички наскоро оперирани в тази група твърдят,че серийните номера са различни в паспортите и имат епикризи,което е добре.Може би след като им върнах моя паспорт за корекция са обърнали внимание,че се допуска грешка и е отстранен този пропуск.Виждам,че доста от оперираните при различни лекари също нямат епикризи,което не е успокояващо,разбира се.Сигурна съм,че ще си получим епикризите скоро,силно се надявам.Иначе аз с ръка на сърцето съм много доволна от всичко и най-важното от резултата.

# 419

Честито😊 Моля те, качи снимки и дай подробности, колко СС, профил....

450 куб,висок профил. Аз мислех, че ще ми трябват по-малко, понеже съм 1.60см,но след меренето докторът предложи тези, понеже съм с голяма подгръдна. Старт имах малък, но той се дължи на това, че съм качила едни 6,7,8 кг излишни😄Добре, че го послушах, че ми малеят сега. Днес като ми махнат конците и лепенките ще се снимам по-качествено.
Сега се сещам - може ли вече да се мокря, след като няма конци и кой крем се оказа най-ефекривен сред мацките тук?

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 09:08 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт