Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 62 795
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да, чувала съм, че някои жени се чувстват физически зле от имплантите в тях. Може би се получава някакво отравяне на организма с веществата, които се отделят от тях, разни тежки метали и т.н.

# 646
Да, аз съм  с обиране тип раундблок + импланти. Много съм доволна. За мен най-добрия начин за поставяне на импланти е през ареолата и никой не би ме убедил в противното. ( разбира се, ако лекаря знае какво прави) Отначало като си видях белезите бях в шок, но след месец вече всичко е много по-различно.Като цяло съжалявам само за размера, че избрах 375 СС, а д-р Хатър каза, че 450 СС може да ми сложи, но аз бях убедена, че ще изглеждам пошло. Изпращам снимки само на лично. Успех и ако избереш д-р Хатър, бъди сигурна, че си в много добри ръце.

Вие на какъв имплант се спряхте и марка и профил?Бихте ли ми пратили снимка от преди операция и към днешна дата вида на белега.. Не знам каква големина сте си представяли но това което виждам да едни доста секси гърди така че няма място за съжаление според мен. Стоят ви страхотно наистина Simple Smile

# 647
Да, не зная дали е това, но симптомите са странни и определено започнаха след поставянето. Имам ги от 3 години и последните 2 бяха доста неприятни. Спрях да мога да консумирам кафе и алкохол, дори и в минимални количества. Би било хубаво да има отделна тема с информация за евентуална непоносимост. Simple Smile

# 648
  • София
Това е, което открих за металите в имплантите, съдържат арсен, барий, кадмий, олово, никел, сребро, цинк и др: An article entitled Breast Implant Illness (2017) listed a number of heavy metals that are inside breast implants. Some heavy metals in silicone implants are arsenic, barium, cadmium, lead, mercury, nickel, silver and zinc.

# 649
Да, не зная дали е това, но симптомите са странни и определено започнаха след поставянето. Имам ги от 3 години и последните 2 бяха доста неприятни. Спрях да мога да консумирам кафе и алкохол, дори и в минимални количества. Би било хубаво да има отделна тема с информация за евентуална непоносимост. Simple Smile
Моля, като ги махнете да споделите за положението на гърдите при такава промяна. Аз  също отключих автоимунен отговор, дали съм го имала или е от тях не може да се каже. Днес също на мамолог се видяха и кисти, по една във всяка гърда. Преди година нямах. Каза, че предвид напредване на възрастта е нормално, но на мен ми е странно как точно след имплантите се появиха.

# 650
И аз трябва да сложа анатомични 345 или 390 , за да избегна повдигането. Но наистина ли има разлика в кубиците между кръглите и анатомичните.
И още нещо анатомичните конкретно ментор имат ли различна твърдост, по меки, по твърди. Знам че се текстурирани за да може да се получи формата им.
Здравей! Аз съм с Ментор,Анатомични 380 кубика.По принцип те са по-твърди от останалите импланти,но на мен точно това ми харесва...но всеки си има предпочитания.

# 651
  • Пловдив
Здравейте,

Аз ще пробвам да се похваля с друго. Имам запазен час  за експлант и съм много доволна, защото се появиха редица оплаквания при мен. Невъзможност да си поема въздух, стягания, прималяване, непоносимост към топлото, каквато преди не съм имала. Кръвни и хормонални изследвания в норма, така че да видим.
Но си мисля, че трябва да има по-сериозно проследяване във времето, защото миналата година в Щатите, най-накрая FDA признаха, че имплантите мохат да причинят редица автоимунни заболявания и тн. Има рискове, момичета!  Simple Smile
Прилича на непоносимост и опит на организма да отхвърли имплантите. Макар и рядко има случай в които тялото не приема чуждото тяло и реагира със симптоми, които трябва да ни подскажат, че не що не е наред. Не твърдя, че е така, но холистична гледна точка, на това ми прилича. След като и хормоналните изследвания са наред, е отхвърлена възможноста за симптоми на предменопауза и менопауза (които са сходни).

# 652
daracaos А с каква марка импланти си, вид, модел?

# 653
Оперираните при Хатър може ли да споделите необходимо ли е сваляне на конци след операцията или са от саморазграждащите и препоръчва ли масажи?

# 654
Търся из нета, ама верно някой срещал ли се е сайт със снимки на завъртян имплант. Да видя и сравня с моя.

# 655
  • София
Оперираните при Хатър може ли да споделите необходимо ли е сваляне на конци след операцията или са от саморазграждащите и препоръчва ли масажи?
Да, ходи се на сваляне на конци, но реално нищо не усетих (а се бях наплашила много). Мисля, че са били резорбиращи и тя само е махнала остатъците ...
Препоръчва масажи и показва какви движения да се правят, за да се съберат и да се наместят навътре, т.е. да не стърчат настрани.
Аз си мажа гърдите сутрин и вечер с крем Невен по моя инициатива, тъй като в долната част тръгнаха да се появяват стрии и искам кожата да е хидратирана. Та докато се мажа с крема, правя за кратко масажни движения, но много не ги запомних, така че не съм убедена, че ги правя правилно Simple Smile

# 656
Скрит текст:
Моля, като ги махнете да споделите за положението на гърдите при такава промяна. Аз  също отключих автоимунен отговор, дали съм го имала или е от тях не може да се каже. Днес също на мамолог се видяха и кисти, по една във всяка гърда. Преди година нямах. Каза, че предвид напредване на възрастта е нормално, но на мен ми е странно как точно след имплантите се появиха.

Задължително ще споделя, много се надявам нещата, които ме притесняват да се разрешат. Има една група във Фейсбук - Breast Implant Illness by Nicole. Има над 120 000 жени там с най -разнообразни болести и автоимунни заболявания, голяма част, от които се подобряват значително при експлант. Simple Smile

daracaos А с каква марка импланти си, вид, модел?

С тези, които Allergan изтегли от пазара миналата година заради опасност от рак. Текстурирани Allergan Natrelle.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 13:10 от bubanka

# 657
Здравейте, мили хора! Събирам мнения за добър пластичен хирург за поставяне на силикон в гърдите. Ще се радвам да споделите Вашите мнения. Благодаря предварително! Хубава вечер на всички!

# 658
Здравейте,
и аз да се отбележа след дългото време ,в което само ви четях.Взех своето решение и моята операция ще е при д-р Хатър септември месец.Много ми е притеснено и ще се изприщя докато мине този един месец.Чудя се дали съм избрала точния за мен размер,защото аз няма да слагам от нулата,операцията ще е раунд блок и ще се обере част от кожата.Докторката ми каза,че минимума е 355сс и 400сс най-много и след като четох толкова много ваши кометари на всички след това ви малеят и аз реших да се хвърля на най- голямото.Иначе съм висока 172 на 58 кг с 13см база. Все още мога да променя на 375,вие какво бихте ме посъветвали?

# 659
Здравейте,
и аз да се отбележа след дългото време ,в което само ви четях.Взех своето решение и моята операция ще е при д-р Хатър септември месец.Много ми е притеснено и ще се изприщя докато мине този един месец.Чудя се дали съм избрала точния за мен размер,защото аз няма да слагам от нулата,операцията ще е раунд блок и ще се обере част от кожата.Докторката ми каза,че минимума е 355сс и 400сс най-много и след като четох толкова много ваши кометари на всички след това ви малеят и аз реших да се хвърля на най- голямото.Иначе съм висока 172 на 58 кг с 13см база. Все още мога да променя на 375,вие какво бихте ме посъветвали?
Моите са 12 см 350 и са малки. На 13 см база 400 няма да са големи. Зависи и ти колко имаш. Аз бих сложила към днешна дата 400. Към тогавашна щях да съм с твоето мислене. Същите кг и височина съм.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 00:07 от Петя Танева 604618

Общи условия

Активация на акаунт